A mostani országútik szinte kivétel nélkül kényelmetlenebbek mint a régiek. Az ok, hogy úgy készítették õket, hogy gyorsabban tudj velük menni. Persze a kényelem oltárán áldoztak.
Egy karbonvillával és egy legalább 25ös gumival kényelmes_ebbé_ teheted a bringát.
A választék: wenson az egyik legjobb ár/felszereltség arányú modell. Mondhatnám azért is mert boltban melózom ahol ilyet forgalmazunk, de nem, tényleg az.
Stinger 110 körül: alapmodell, jó áron, kiindulásnak jó de kicsit drágábban ott van a :
R-way Sora 130 körül: jobb vázzal, villával, nagyjából azonos felszereltséggel, vagy az:
R-way Tiagra 162ezer: Tiagra felszereltség, 9 sebesség, integrált hajtókar, meg minden ami kell. Olyan 20 körül van bele karbonvilla, de sztem elég kényelmes anélkül is.
Jelentkezz be Regisztrálj

Wenson
Posted 2008. October 10. - 14:49

Posted 2008. October 09. - 20:34

Egy karbonvillával és egy legalább 25ös gumival kényelmes_ebbé_ teheted a bringát.
A választék: wenson az egyik legjobb ár/felszereltség arányú modell. Mondhatnám azért is mert boltban melózom ahol ilyet forgalmazunk, de nem, tényleg az.
Stinger 110 körül: alapmodell, jó áron, kiindulásnak jó de kicsit drágábban ott van a :
R-way Sora 130 körül: jobb vázzal, villával, nagyjából azonos felszereltséggel, vagy az:
R-way Tiagra 162ezer: Tiagra felszereltség, 9 sebesség, integrált hajtókar, meg minden ami kell. Olyan 20 körül van bele karbonvilla, de sztem elég kényelmes anélkül is.
Posted 2008. October 09. - 18:47

úgy fog látszani, hogy nekem hazahúz a szívem, elfogultnak vélhetsz, ugyanis nekem is wensonom van, bár nekem mtb:
helyileg hol vagy?
a Greenzone boltokban jó eséllyel találsz Wenson országútikat (bp,keszthely,zalaegerszeg), szerintem ott ki lehet próbálni.
Ha pénztárcakímélõ akarsz lenni és már eddig is bejött a Wenson, akkor válaszd a Stringert és kérj hozzá karbon villát...
Rémhörcsögnek van egy vajszínû Wenson országútija, valahol 200 körül volt a kisker ára...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. October 09. - 16:34

Hát kedves nálam nagyobb tudású bringások. Epekedve várom billentyüzetetek minden rezdülését!
Posted 2008. September 23. - 14:35

Posted 2008. September 23. - 11:57

Posted 2008. September 22. - 15:06

Szerk.:Asszem mivel jövõre veszem csak meg,és most láttam,hogy az új merida road piros színe szinte gusztustalan,wenson lesz belõle(vagy gepida)
Posted 2008. September 22. - 15:02

113.900 az alapára, ilyenkor azonban már van rá (jó)pár % általában.
A súlyát megkérdem/megmérem, ha fontos.
Meridához képest: jobb a hajtómû, a fékek, a váltók, váltókarok.
Posted 2008. September 22. - 14:53

Posted 2008. June 27. - 15:22

Posted 2008. June 19. - 21:38

Szevasztok. Éppen bicajvásárlás elõtt állok, de nem tudtam még eldönteni, hogy melyik is lenne a megfelelõ. Fõleg street és kis dirt-re szeretném használni majd a leendõ bicót. Wenson dirt street 5.5-öst néztem ki egyébként, tud róla valaki valamilyen információval szolgálni ? Megéri-e ilyet venni, hasonlók. Elõre is köszönöm.
Nekem 4.5 van és nagyon meg vagyok vele elégedve, csak a gyári hajtókar gyenge rajta de(a 07-es szérián RPM, a mostanit nem tom) az 5.5 márjobb
hacsak kezd szinten akarod nyoni akkor jó mindkettõ csak az egyik olcsóbb
www.wenson-bike.com
valaki súlyadatot nem tud mondani a wenson DS vázakról
eladó cuccok
Posted 2008. June 08. - 14:51

Posted 2008. May 02. - 21:08

Üdv!
Master vázat lehet külön venni? Valamint 16"-osról geotáblázatot merre találhatok?
Neten alig találni valami infót...
Greenzone-okban érdeklõdj!
Posted 2008. March 31. - 10:50

Master vázat lehet külön venni? Valamint 16"-osról geotáblázatot merre találhatok?
Neten alig találni valami infót...

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Posted 2007. August 15. - 08:27

Én is a polarx-et akartam megvenni feketében és akkor ajánlották a wenson 9.5-t.A polarx 30-35 ezer HUF ,a Wenson 25 ezer.A polarx -t sztem csak dirt streetre lehet használni mert azt írják róla h a nagyobb méretûbe 110-es villa max míg a wensonba mehet akár egy 130-as is.De a polarx-re kapsz 2 év garit míg a wensonra csak egyet.Remélem vmit segítettem hanem is sokat.
Posted 2007. August 14. - 08:55

Most tervezem egy új váz megvételét de nem tudom hogy Magellan PolarX Tabletop-ot vagy egy Wenson 9.5-öt vegyek. Szerintetek, melyik a jobb???
Véleményeket várok
Posted 2007. August 10. - 18:58

Nekem is ilyen wenson stinger kerékpárom van már egy éve. Mielõtt vettem eléggé szétnéztem a piacon és azt láttam, hogy ár/érték6alkatrész tekintetében veri a mezõnyt. Amatõr kerekezõ vagyok, elõtte még nem volt ilyen jó biciklim. Ezért is kissé elfogult vagyok. Összességében nagyon meg vagyok vele elégedve. Talán egy kicsit meg is eröltettem magam vele, mert elkezdett fájni-ropogni az egyik térdem kissé (szezon végén megmutatom egy dokinak). De ez a bicaj egyszerûen azt mondja, hogy használj ki, tekerj keményen. Kicsit furcsa, hogy az egyensúly egy kicsit jobbra helyezkedik el, ami érthetõ is, csak nem ehez szoktam. Vagy beállítási problémák? Kissé furcsa, hogy elengedett kézzel szinte balra kell dölnöm, ellensúlyozzam. Nem pont az esztétika volt a fõ szempontom a vásárlás során, de a fekete színû változat nagyon megfogott. Rettentõen vigyázok rá.
pgyuf
Posted 2007. July 11. - 12:47

Posted 2007. April 08. - 23:11

Posted 2007. April 05. - 08:28

Sajna a Tf.-es Dualcontrol miatt nem lehet vágni, mivel a fv.karokat nem ehet összébbtolni, mert olyan batár nagy
fordítsd el egy kicsit az egyiket és máris elfér

mindjárt lövök az enyémrõl, hogy néz ki. nagyon szûkös ez is...
egyébként lehet, hogy az LX-re is tudnál tenni derékszögû becsatlakozást

edit: