Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Köszönöm! A hivataols sajtóközlemény emitten olvasható Bringa: 24 órás: Élõ közvetítés - félbeszakadt. (2010. szeptember 18.)

Hát nem volt egy gyenge menet ...

Janiék Nyerték csapatban a kategóriájukat, míg én egy percet sem pihenve 2. helyen értem célba szólóban ....

Olyan metéria keveredett, a talaj és esõ áztatta tájból, hogy a Slic gumi volt a legjobb a pályára. A bütykös gumikat is fújtuk WD-40-el, na meg a Slic-et is ....

Gratula az eredményetekhez. EEEeez nem semmi!!!!!
Jelentõs a bikek amortizációja?

Jani:Köszi a Focus-al kapcsolatos hasznos linket és infókat!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Ezekrõl a versenyekrõl hol lehet elõre tudni? Van valami európai versenynaptár?

Milyen versenyeket keresel? Hátha tudok segíteni ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Gondoltam, hogy OTT vagytok. Minden elismerésem, ez aztán kihívás volt, ahogy olvastam...

Köszönöm! A hivataols sajtóközlemény emitten olvasható Bringa: 24 órás: Élõ közvetítés - félbeszakadt. (2010. szeptember 18.)

Hát nem volt egy gyenge menet ...

Janiék Nyerték csapatban a kategóriájukat, míg én egy percet sem pihenve 2. helyen értem célba szólóban ....

Olyan metéria keveredett, a talaj és esõ áztatta tájból, hogy a Slic gumi volt a legjobb a pályára. A bütykös gumikat is fújtuk WD-40-el, na meg a Slic-et is ....
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Jani és én máshol teljesítettünk ....

Gondoltam, hogy OTT vagytok. Minden elismerésem, ez aztán kihívás volt, ahogy olvastam...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Akkor eddig csak ketten? Mi ez a passzivitás?

Jani és én máshol teljesítettünk ....

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

Késõn értem haza bevásárlásból. Szívesen csatlakoztam volna. Mentem egy magányos tókört.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Süt a nap!
2-kor egy aszfaltos tekerés?

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Eddig részemrõl ok. Hol lesz a randi?

Akkor találkozzunk 2-kor a szokásos buszmegállónál. (Budai-Lövölde sarok)
Failure is always an option.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Süt a nap!

Eddig részemrõl ok. Hol lesz a randi?

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás
Süt a nap!

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Gratulálok a saalbach-i eredményekhez!

Gratulálok. Kemény terep lehetett ha ti is ilyen átlagokat mentetek...

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

Ezekrõl a versenyekrõl hol lehet elõre tudni? Van valami európai versenynaptár?

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Persze amíg nem buknak meg a teszten addig hivatalosan nem doppingolnak, de ettõl még szedik a dopping listán szereplõ szereket csak nem tudják kimutatni, mert jó fedõszereket használnak.

Nem csak az elfedõ van jelen, hanem a hormonok és a vérösszetétel a megengedett felsõ határa alatt van pár tized százalékkal beállítva. pl: hematokrit 39-50% között na ez a Tour szereplõinél 48-49,9% ... nagyon kevés egyednél van tisztán felsõ határérték ...
A biológiai útlevél is úgy van megcsinálva, amikor fullon van az ember akkor készítik az alapot ... így meg nehéz megbukni ....

nem akartam ilyen vonatkozásban belemenni - maradjunk abban hogy dopping listán szereplõ szereket nem használtak, tehát nem doppingoltak.

szereplõ szert .... nem mutattak ki a szervezetükben nagy mennyiségben!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

nem akartam ilyen vonatkozásban belemenni - maradjunk abban hogy dopping listán szereplõ szereket nem használtak, tehát nem doppingoltak.

Persze amíg nem buknak meg a teszten addig hivatalosan nem doppingolnak, de ettõl még szedik a dopping listán szereplõ szereket csak nem tudják kimutatni, mert jó fedõszereket használnak.

A sebesség mindent megold.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Doppingolt akár csak Contador.

"too proud to beg, too dumb to steel"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

egyre figyelj nagyon: ne legyen túl sûrû, mert akkor pont vizet kell felhasznáni a szervezetnek ahhoz hogy feldolgozza, egy meleg nyári napon ez nem biztos hogy jól jön :)
az izotóniás italok valóban nem sokkal jobbak a felturbózott limonádénál, de abban mindenképpen hogyha az elõírás szerint higítod, akkor pont ideális az ozmozisnyomása hogy a fenti veszélyt elkerüld. Ill. a jobbakban van még pár összetevõ, ami segít az optimális energiafelhasználásban. Ilyen szempontból valóban "dopping", de olyan értelemben hogy segít kihozni magadból azt a teljesítményt, amit az edzésekkel felépítettél.

De ha már a doppingról kérdeztél :) : a laikusokban nagyon téves elképzelés él errõl. Egy pocakos chipsrágó nem lesz tõle olimpiai bajnok, - persze itt nem a nagyon durva szerekre gondolok, amik már veszélyesek és károsak az egészségre, azokat csak az ostobák vagy tudatlanok használják. Kb. úgy lehetne érzékeltetni a hatását, hogy megadja azt a minimális pluszt az edzésen felül, ami a gyõztest kiemelheti az elsõ 10-bõl, pl. mondjuk ha Schleck doppingolt volna, akkor a 91 órányi versenyen azt az pár percet hozhatta volna, amivel gyengébb volt Contadornál.

Doppingolt akár csak Contador.

A sebesség mindent megold.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

szóval limonádé :D kipróbálom!

egyre figyelj nagyon: ne legyen túl sûrû, mert akkor pont vizet kell felhasznáni a szervezetnek ahhoz hogy feldolgozza, egy meleg nyári napon ez nem biztos hogy jól jön :)
az izotóniás italok valóban nem sokkal jobbak a felturbózott limonádénál, de abban mindenképpen hogyha az elõírás szerint higítod, akkor pont ideális az ozmozisnyomása hogy a fenti veszélyt elkerüld. Ill. a jobbakban van még pár összetevõ, ami segít az optimális energiafelhasználásban. Ilyen szempontból valóban "dopping", de olyan értelemben hogy segít kihozni magadból azt a teljesítményt, amit az edzésekkel felépítettél.

De ha már a doppingról kérdeztél :) : a laikusokban nagyon téves elképzelés él errõl. Egy pocakos chipsrágó nem lesz tõle olimpiai bajnok, - persze itt nem a nagyon durva szerekre gondolok, amik már veszélyesek és károsak az egészségre, azokat csak az ostobák vagy tudatlanok használják. Kb. úgy lehetne érzékeltetni a hatását, hogy megadja azt a minimális pluszt az edzésen felül, ami a gyõztest kiemelheti az elsõ 10-bõl, pl. mondjuk ha Schleck doppingolt volna, akkor a 91 órányi versenyen azt az pár percet hozhatta volna, amivel gyengébb volt Contadornál.
"too proud to beg, too dumb to steel"

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

a legegyszerûbb izotóniás ital: víz, cukor/szõlõcukor(ezt gyógyszertárban lehet kapni zacskós kiszerelésben), citromlé, egy csipet só potom összegbõl megvan és majdnem ugyanolyan jó, valamint teljesen természetes tehát nem valószínû hogy érzékeny lenne erre bárkinek is e gyomra, a görcsöket még el lehet ûzni ha egy kis szódabikarbónát iszunk magas intenzitású edzés elõtt

ezeket nem én találtam 100%ban ki, hanem úgy tanultam egy nagy versenyzõtõl :D

szóval limonádé :D
kipróbálom!

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás
a legegyszerûbb izotóniás ital: víz, cukor/szõlõcukor(ezt gyógyszertárban lehet kapni zacskós kiszerelésben), citromlé, egy csipet só potom összegbõl megvan és majdnem ugyanolyan jó, valamint teljesen természetes tehát nem valószínû hogy érzékeny lenne erre bárkinek is e gyomra, a görcsöket még el lehet ûzni ha egy kis szódabikarbónát iszunk magas intenzitású edzés elõtt

ezeket nem én találtam 100%ban ki, hanem úgy tanultam egy nagy versenyzõtõl :D
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!