Nekem tervben van, bár elég beteg vagyok.
A másik Bálint is beteg. Én másfél hete voltam beteg. Kb 2 nap alatt meg lehet belõle gyógyulni. Szóval gyere.

Nekem tervben van, bár elég beteg vagyok.
A sebesség mindent megold.
mátra óta talán már van 150 kilométerem isEgyébként mennyit edzettél mostanában?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Szombaton ki jön Kisgyónba?
a Bencének köszönheted, h nem megyek - lebeszélt
a Bencének köszönheted, h nem megyek - lebeszéltSzombaton ki jön Kisgyónba?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Na most olyat kérdezek, hogy kettéáll a fületek
Belsõ gumi téma!
Én egy elég rendetlen XC-s vagyok, edzésekre, de még maratonokra is mindenféle felszerelés nélkül megyek, se pumpa, se pótbelsõ, se semmi. Egyszer majd biztos jól megszívom egy defekttel, de azért próbálok ellene tenni valamit (pumpát már vettem)
Valami jó defekttûrõ belsõ kerestem és a következõt találtam:
- 1,5 mm vastagfalú belsõ, mint a DH-sok, meg FR-osok használnak
- Joe tejével feltöltött belsõ, ami ugye "azonnal" tömít
- és még pluszban ezeket meg lehet spékelni egy aramid (könnyû és kemény) mûanyag szalaggal, ami a külsõ és a belsõ között van
A belsõ súlya így kb. 300 gramm lesz, ami engem nem zavar, a defektmegelõzés fontosabb nekem.
Kérdés:
melyik jobb és miért, vagy ki mit javasol?
Üdv!Jó,mi 4:10kor indulunk a Lövölde-Budai buszmegtõl,ha késnétek gyertek utánunk.Arra megyünk amerre két hete.
Nekem is jobb a 4:10
Legyen a szokásos Lövölde-Budai buszmegálló.
"Bringa" Zsolti is tud talán jöni.
Szia!Holnapra egy laza túrát terveztünk a Baglyasig és persze vissza.Fél négy körül indulnánk,hogy idõben hazaérjünk.Üdv!
Nekem is jobb a 4:10
Legyen a szokásos Lövölde-Budai buszmegálló.
"Bringa" Zsolti is tud talán jöni.
szia honnan és mikor indultok? mert lehet hogy megyek
Szia!Holnapra egy laza túrát terveztünk a Baglyasig és persze vissza.Fél négy körül indulnánk,hogy idõben hazaérjünk.Üdv!
Mi történt?
Holnap nekem is jó lenne. Menni még nehezen tudok de bringázni már talán
Üdv!Tegnap nem voltam kint,majd talán holnap.
sziasztok szerdán merre mentek tekerni és mikor?
Üdv Secutor!
Hogy alakult, tekertél valamerre? A holnapi nap sem biztos részemrõl, talán a szerda.