Gratula az eredményetekhez. EEEeez nem semmi!!!!!
Jelentõs a bikek amortizációja?
Jani:Köszi a Focus-al kapcsolatos hasznos linket és infókat!
A vasat még nem volt idõm átnézni ...
Akkor írok én is egy beszámolót:
Elõkészületek: A héten 1 óra edzésem volt, a többi pihenés és nyújtás naponta 2x és szénhidrát feltöltés. Kicsit kételkedtem, hogy ez jó lesz e nekem, de jó lett, tehát megérte!
Felutazás: A megan kombi teljesen megpakolva, 2db bringa, 3szett kerék, kevés tészta, kakaós csiga-pogácsa-gyümölcs, pár gél és némi ruha a kerékpározáshoz.
A rajthelyre érve felállítjuk a Party-cellt és kipakolunk, majd otthonossá tesszük a tárgyakat és kézenfekvõvé az elérhetõségüket.
Szinte nem is melegítek, ez most kimerült néhány gimnasztikai gyakorlatban, hogy az izületek és szalagok a rajt elõtt melegek legyenek. A rajt utáni helyezkedés úgy is elégséges lesz majd az izomzatnak az ideális hõmérséklethez kerülésre.
Még a rajtnál beszélgetek Táncos Sanyival: " ...akkor nyélen az elején, mert esõ lesz?..." Sanya helyesel! Igaz Olival nem így beszéltük meg, de szükség törvényt mond ...
Az elsõ kör, mint számítottam moderált volt, majd egyre gyorsultam. Talán a 5-6 kör környékén veszem át a vezetést. Furcsa érzés volt látni, hogy sorra körözöm le a lassabb csapatokat, majd a duókat és a szólósokat ... El kezdtem gondolkodni, valamit rosszul csinálok ...? Majd lenéztem a pulzus órára és megnyugodtam, ez még a megadott tartományon belül van.
Aztán telt múlt az idõ és jöttek az infók. 20. kör környékén jön az infó, hogy visszaestem a 2. helyre, ez stagnált is és szépen tartottam a poziciómat. Az esti szettet a 26. körben veszem fel és akkor mondja az infót Sanyi, hogy vegyek vissza, mert kb egy óra és itt az esõ, az meg átrendezi a dolgokat, úgy hogy nyugi és menjek tartalékosan. Ekkor már Dénes ment elöl és Vas Petivel szemben 2 kör elõnyöm volt.Itt kicsit megnyugodtam, mert könnyen összeszedett elõny, masszív biztonság lett.
Megfogadtam Oli és Sanyi tanácsát, kevés ruha moderált tempó=nem borulsz meg és nincsen kihülés.
A terep egyre jobban kezdett amolyan sártengerré gyülekezni, ami idõrõl-idõre egyre csak gyúródott és lassacskán agyagszobrász gyakorlatokhoz hasonlító korongokká alakította a bringánk kerekeit.
Itt kellett igazán a segítség, elõször Táncos Sanyi, majd Wooky segített a nagynyomásúval lefejteni a sarat a kerekekrõl.
Pár órával - cirka 3óra lehetett - a verseny lefújása elõtt kaptam kölcsön Slikk gumival szerelt kerekeket, melyeket be is dobtunk a pálya szélén, és minden körben mosás-törlés WD-40. Majd jött Adri és mondja, hogy Német Gabi feljött, 2 körrel van mögöttem. Kicsit megijedtem.
Sanya mondta, nem érdekes hányadik leszek, menjek ahogy tudok. Elég furcsa érzés volt, hogy a bringát csak toltam, nem ültem rá ... igaz nem is lehetett volna, mert a Slikk gumma nem sokat tartott a sárban, de nem is szedte!
Így kocogva egész szép köröket lehett vele menni, 28-35p közöttieket. Dénes meg is jegyezte beszámolójában, hogy biztos a bermuda háromszögben jártam.
Aztán ez a jól lehetett menni dolog egyszer csak úgy elfogyott, hogy alig bírtam kinézni a fejembõl, sikerült megborulnom, kb.: 1,5 óra alatt. Az utolsó kört önkívületi állapotban tettem meg. Majd látom, hogy a fahídon áthaladva Fetzel Robi kiint, hogy lezárták a pályát reggel 8-ig.
Na itt sírógörcsöt kaptam és próbáltam értelmesen kérdezni, de ez hirtelen nem sikerült. Kakas Laci oda is jött egybõl és kérdezte, hogy rendben vagyok e. A hirtelen válaszom: Persze! Majd mondja, hogy menjünk orvosira, most nincsen senki. Itt van a hangfal mellett az orvosi kocsi balra. .... Na, de azt sem tudtam, hogy merre az arra. Sanyi és Adri a két hû segítõm elirányít így elmentünk letudtuk az orvosit és ezután összepakoltunk.
Így SZÓLÓ 2. helyen sikerült abszolválnom a X. Csillebérci 24 órás MTB Európa-kupa váltóversenyt.
Szeretném megköszönni az önfeláldozó segítséget: Adriennek és Sanyinak. A bringát - ami 100%-al teljesített - a Boneshaker-nek (köszönöm Bizsó), a csapatnak a bíztatást, Wookynak a bringamosást, BuzsóAdrinak a forró teát, Buzsónak a kamáslit, Veingartner Bazsának a hátsó lámpát, mert azt én otthonhagytam, és nem utolsó sorban Olivérnek a tanácsokat és az egész éves felkészítést. Köszi mester!