Én annak örülnék a legjobban, ha legalább 12 szám jelenne meg egy évben, és elfelejtõdnének ezek az összevonások.
Camping Joe felvetésére (ahogy már én is megfogalmaztam) érdekelne a válasz, hogy a saját részre beszerzett alkatrészekrõl nem lehetne-e tartóstesztet írni. Vázak, illetve abból épített bicajok (ami most kapásból eszembe jut: Intense Socom, Speci SX Trail, Demo, épített dirt bicajok) bemutatója volt már, de ott is érdekelne, hogy vannak most ezek a gépek. Milyen alkatrészeket kellett rajtuk cserélni, kopás vagy törés miatt, esetleg mert valamelyik nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket. Engem ezek sokkal jobban érdekelnek mint a termékkörképek, mivel azok bármelyik katalógusban megtalálhatók, max. nem egy helyen, hanem esetleg három katalógusban.
Hi én is csatlakoznék Petihez- mivel egy véleményen vagyunk ezek szerint..
Újra venni szeretném az újságot, mert érdekelne..-de másikrészrõl motoszkál bennem (hogy miért is vegyem meg)-háát belenéztem-és kiábrándító..
Teszt(56 terméké): ez a szám nevetséges- amit HBalage írt az nem magyarázat (a cikk alatti hozzászólásban van.) 11ember többet tudna tesztelni pl markolatból, nem drága alkatrészbõl és vázból, hanem filléres minden bicajon ott lévõ markolatból..ha egyet kiemelek...
A tesztek nem tartós-tesztek -miért nem vontok be minket vannak bicajaink markolattal , melyeket évekig használunk , és minden bicajomon másfajta van, van ami drága volt és hamar tönkrement.. én nem hinném el hogy ezek a tesztek amik olyan alkatrészekrõl szólnak melyek az átlag számára elérhetõ (ezek jutnak le a ,,vidéki" bótba) és amiket vásárolunk, tehát amik errõl szólnának ne érintenék meg az olyan átlagot mint én..
Azért emelném ki vidéket, mert nem mindenbõl az az alkatrész a természetes mint Bp-en..ja és Bp-bõl csak egyvan-vidéki bicajos mégtöbb..
A tesztekben szereplõ sablonos szövegek-melyek ctrl+c ctrl+v módszerrel készülnek semmit mondóak- a technikai paraméterek is a katalógusokból vannak ollózva.
Én a tesztekért venném a magazint de katalógus adatokért nem fogom.-kiábrándított -lehet ezen változtatni vagy várjak megint éveket-amikor majd új szemlélet lesz-és más látásmód?
Esetleg nem segíthetnénk?-Járunk mink is néha BP-en.. email-is létezik, meg ilyenek..
Tisztelettel:
Biczó Krisztián