Ha nagy ritkán megveszek egy számot, akkor kifejezetten 1-2 cikk miatt veszem meg.
Információ tekintetében az Internettel képtelenség versenyezni: annyi fórum, annyi blog, fotótárak, scheldon papa cikkei felsorolni is nehéz... Ezzel egy nyomtatott orgánum nem tud és ne is akarjon versenyezni.
Ár/érték: relatíve a 800Ft is lehet sok. Pl. képzelj el egy rendszeresen netezõ kamaszt, aki zsebpénzbõl él. Ha az információt megtalálja a neten, amit a lap egyébként leközöl, akkor miért adna ki érte 800 pénzt, hiszen a havi net-elõfizetés ma 2500Ft-ból megvan (és azt általában nem a zsebpénzbõl kell fizetni, anyuék kicsengetik).
Valaki írta a "valódi újságírás" felé nyitást: én ezt maximálisan támogatom. HBalage történelmi szakdolgozatai, Atom technikai jellegû cikkei azok az írások, amit szívesen olvasgat az ember, és sok bringásnak "jó ha megvan otthon".
És valódi, igényes cikkekkel T A L Á N el lehetne érni, amit annak idején az MBAH: véleményt formálni, értékrendet kialakítani a fiatal generációban, okítani.
Hogy ON legyen: most a fogsor és láncteszt miatt vettem meg, aktuális a dolog a saját gépemen.
Már elnézést, de ez egy kalap sz**. Egyik fogsorban 400km, másikban több ezer. Egy márkából (Sunrace)... áááá... Valami objektív értékmérõ kellett volna: pl. volt tavaly vagy mikor egy lámapteszt. A fényerõ azonos blende/záridõ mellett, ugyanott lefotózva. Ennek a megfelelõje most hiányzott. Mintha a Sunrace kicsit támogatta volna a cikk létrejöttét...
A tesztekrõl: átjön az unalom a cikkekbõl. Ezek nem egy tesztbe való mondatok:"A Deore a jól megszokott váltásteljesítményt hozza..." Ez olyan, mintha az Autó-Motor minden hónapban tesztelné az Opel Astra valamelyik felszereltségû példányát, csak épp más-más motorral, de mindig leírnák, hogy "Belsõ kialakítás..."
Volt egyszer Linkajánló: nem 2 oldalon kellene 5 linket bemutatni, aki majd rákattint úgyis eldönti 15 sec. alatt hogy érdekli-e vagy sem.
(Elnézést, ha nem volt elég összeszedett. Én szorítok nagyon, remélem változnak a dolgok és újra lesz értelme megvenni). A Fórumot addig is naponta nézem, ez tetszik