SchnellTvel megbeszéltük a színfalak mögött, h. segít beraknia cuccot a vasba
Amúgy valami hiperszuper jó iparicsapágyas Altrix monoblockot sóztak rám.. majd meglátjuk hogyan teljesít
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. június 20. - 15:03
Írta 2006. június 20. - 14:35
Most nézem az amkeli-t. Gartula Árpinak a második helyezésééret!
Schnell te hogy-hogy nem mentél Kínok Kínjára? Csak azt ne mond, hogy nem vagy edzésben
Most visszatérünk a Kinizsi százasig?
-------------------------------------
Árpikának ment volna jobban is ha ottvagyok mellette!Jól nyomja magától is,de sokat lehet segíteni még így is rajta ha ott vannak mellette és mondják hogy "gyere-gyere-gyere,jó helyen vagy,bírd ki és gyere".2005ben is így lett második aKendel kupán.Mentünk az üldözõbollyal és jött õ is.de mivel minden körben jókora szintet másztunk nagyon kellett támogatni és amikor elõre kellett állnom 50nel vezetni,mindig attól féltem hogy leszakad. De végül velünk maradt és így elég volt begurulnia a célba,míg én megküzdtem a fehérvári gyerekkel sikeesen.
Linkek:
Befutó elötti felvezetés kis hátrapillantással hogy idõben tudjak reagálni egy megindulásra.
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
És a dobogósok...
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. június 20. - 13:38
Most nézem az amkeli-t. Gartula Árpinak a második helyezésééret!
Schnell te hogy-hogy nem mentél Kínok Kínjára? Csak azt ne mond, hogy nem vagy edzésben
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. június 20. - 12:21
Tényleg Szilárd!
Milyen monoblockod van?
...lehet már kérdeztem
Milyen monoblockod van?
...lehet már kérdeztem
Írta 2006. június 20. - 11:24
Írta 2006. június 20. - 10:53
Írta 2006. június 20. - 10:36
Tudom-tudom,csak direkt!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. június 20. - 10:17
Írta 2006. június 20. - 08:54
Miért is?
Írta 2006. június 19. - 19:21
SchnellT!
Tudnánk találkozni szerdán délután???
Tudnánk találkozni szerdán délután???
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2006. június 19. - 15:08
ma lesz monoblockom, igen nem fog kotyogni, és pedálom is lesz, miután elhagytam belõle a csavarokat...
És igen már csak 18 napot kell melóznom, és utána indulhat a tekerõs szezon
És igen már csak 18 napot kell melóznom, és utána indulhat a tekerõs szezon
Írta 2006. június 19. - 14:01
A siklócsapágy olyan csapágy, ahol két felület csúszik egymáson. Nincsenek benne golyók, nagyon nagy erõt képes átvinni, viszont nagyobb a surlódása is. Gyakorlatilag olyan, mintha a golyóscsapágynál kivették volna a két csapágygyûrû közül a golyókat.mi az a siklócsapágy?
ja amúgy igaz, nem felsõkategóriás pedál...
...jah még van képem!
Írta 2006. június 19. - 13:47
mi az a siklócsapágy?
...jah még van képem!
...jah még van képem!
Írta 2006. június 19. - 13:45
Jó lenne de nincs pénzem még cipõre is. Meg nem siklócsapágyas, ezért nekem hamar szétmenne. Tehát nem, pedig jó lenne.
Jó a képed.
Jó a képed.
Írta 2006. június 19. - 13:17
Mx! Schnell!
Egy nemleges választ is elfogadok! Csak válaszoljatok. Mivel ugyebár írtam, hogy közel a határidõ (kedd)
Láttam, hogy a beírásom óta aktiváltatok, szóval nem kell a púder!
Egy nemleges választ is elfogadok! Csak válaszoljatok. Mivel ugyebár írtam, hogy közel a határidõ (kedd)
Láttam, hogy a beírásom óta aktiváltatok, szóval nem kell a púder!
Írta 2006. június 19. - 11:17
Ááá! A Kuchta az a magnézium meridás srác, akivel a tarjáni úton taliztunk?
...nincs is annál veszélyesebb: berúgva bicóra szállni...és ebbõl egy egész csapatnyi! Én egyszer próbáltam, és szomorúan tapasztaltam, hogy még elindulni sem tudok a bicajjal, ezért fogadtam meg, hogy bicózás közben minden mértékú alkoholfogyasztástól tartózkodom!
ja igen kérdés: Mx, Schnell? pedál kell? Mert kedden vennék Lookot, de csak ha van, és csak ha vki megveszi a mostanit!
...nincs is annál veszélyesebb: berúgva bicóra szállni...és ebbõl egy egész csapatnyi! Én egyszer próbáltam, és szomorúan tapasztaltam, hogy még elindulni sem tudok a bicajjal, ezért fogadtam meg, hogy bicózás közben minden mértékú alkoholfogyasztástól tartózkodom!
ja igen kérdés: Mx, Schnell? pedál kell? Mert kedden vennék Lookot, de csak ha van, és csak ha vki megveszi a mostanit!
Írta 2006. június 19. - 09:32
Egy állat.Nemnormális az az ember.Mikor elesett a Meridával ment érte Munky és összekapta,de a bringa nemtudom hova került.Mindenkép azzal akart elmenni,de nem sikerült neki.Erre még emlékszem.Aztán itt végeztem talán a 3. sörrel.
És már nem fáj a fejem! jupíííí
És már nem fáj a fejem! jupíííí
Írta 2006. június 19. - 08:02
Kuchta sose volt normális
amugy egy cégnél dolgozunk csak én az irodai részen õ meg a gyári részen ...
amugy egy cégnél dolgozunk csak én az irodai részen õ meg a gyári részen ...
Írta 2006. június 18. - 20:42
Hú én hallottam egy tatabányai srácról, aki egy nap alatt montival letekert a Balcsira, körbetekerte, aztán még aznap hazament. kb 30-as átlagot nyomott.
Ááállatok
Igen õ a sörbad alatt alvós,hideg ellen napernyõkkel védekezõ Kuchta Attila!
18óra alatt mente le és 400km.
Írta 2006. június 18. - 20:12
ismerem? mi neve????? Csak nem Tóth Tamás Balázsnak hívják???
Múlt héten elég ritkán írt!!
Múlt héten elég ritkán írt!!