Amúgy meg nem tudok egy nap 300 km-t tekerni, majd nyár végén

Hova mész?Nah holnapi útra készen állok.Kaptam kölcsönbe csomagtartót és táskát rá,be is pakoltam.
Tévedés. Az érintettektõl elnézést.Schnelltamás!
Ha legközelebb hívlak telefonon akkor leszel szíves nem összevissza beszélni, hanem normálisan válaszolni, és mindenekelõtt megismerni, hogy én hívlak.
MA is megvolt az adag, 2:55 az idõ, 24es az átlag és 73 km-t mért a haver enduro 8asa...
A kör megegyezik az I: Árvizes túránk útvonalával, csak végig beton volt, vagyis Tatabánya-Vértesszõsl-TAta-Tata-Agostyán-Tardos-SÜttõ-Neszmély-Dunaalamás-Tata-Vértesszõlõs-Tatabánya
SchnellTamás!
Meglett a melóügyi központ?
Üdv mindenkinek ... kissé sok a maló mostanság úgyhogy 2 heti adagot kellett most visszaolvasnom sebtében (kb 250 bejegyzés) ... mivel sok idõm nem volt rá így csak nagyon felületesen sikeredett ...
elösször is mindenkinek bódóg névnapot így utólag (mert volt 1-2 ha jól olvastam) és grat mindenkinek a vizsgáért és egyébb tanulmányi eredményeiért ...
olvastam még az elején (2 heti adag elején) hogy akartok menni a 24 órás versenyre ...
nos ... ha még van egy hely és nem szégyelnétek egy kissé elhízott (106 kg vagyok és 90 volt a versenysúlyom![]()
) de lelkes bringást még bevenni a csapatba ... már ha még beférnék, akkor igérem hogy addigra kissé megedzem magam és fogyok kicsit ... de csak a kedvetekért!!
csak egy bibi lenne ... kissé emelném az átlagéletkort ...
nah megyek vissza dolgozni ... majd néha visszanézek még ...
páás