Hú én hallottam egy tatabányai srácról, aki egy nap alatt montival letekert a Balcsira, körbetekerte, aztán még aznap hazament. kb 30-as átlagot nyomott.
Ááállatok
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. június 18. - 20:09
Írta 2006. június 18. - 20:03
Csak azé'kérdeztem, mennyit kell tekerni ahhoz, h. leérjek balcsira... de akkor még nem próbálkozom, majd érettségi után, 2 év múlva
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2006. június 18. - 20:01
Tatabánya-Balatonfüred kb 130km,de Révfülöpre is kinéztünk(Füred Révfülöp 35km).Ha mindet 2x veszed mert oda és vissza,akkor 330km!Cukkor
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. június 18. - 19:52
Írta 2006. június 18. - 19:28
ez még csak 4sör után mikorról még dereng valami.
Na témaváltás mert a végén azt hiszitek itt nagydzolok ezzel.Nem vagyok büszke magamra,de néha muszály sülyedni is oda ahová nem is akarsz eljutni.
Na témaváltás mert a végén azt hiszitek itt nagydzolok ezzel.Nem vagyok büszke magamra,de néha muszály sülyedni is oda ahová nem is akarsz eljutni.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. június 18. - 19:19
húúúúúúúha naon be lehettél állva, ha nem emléxel semmire
Amúgy gántra nem mentem volna ki, mert márkás piát pakoltam a globálbna...
Amúgy gántra nem mentem volna ki, mert márkás piát pakoltam a globálbna...
Írta 2006. június 18. - 19:16
a srác volt a legjobb arc az Emil r. koncert közben,hogy nem tudoja hol hagyta a piros kerékpárját.
Láttátok volna Hajós Andris meglepõdött arcát és a tágra nyitott szemeit.Székesfehérvár elött meg kellett álnom pihenni egy picit és így találtam is egy kocsma elötti padot és aztalt.arra kidõltem pár percre.Egy helyi helyes csaj rám is köszönt mikor elment mellettem.
Majd keresek képeket,mert valami vakuvillanások derengenek.bár az Attila csinált jópár képet.
Láttátok volna Hajós Andris meglepõdött arcát és a tágra nyitott szemeit.Székesfehérvár elött meg kellett álnom pihenni egy picit és így találtam is egy kocsma elötti padot és aztalt.arra kidõltem pár percre.Egy helyi helyes csaj rám is köszönt mikor elment mellettem.
Majd keresek képeket,mert valami vakuvillanások derengenek.bár az Attila csinált jópár képet.
Írta 2006. június 18. - 19:05
Ha iszom, nem tekerek, nem iszom, így tekerek
AMúgy TI állatok vagytok, semmi eszetek, bár én nem tekernék 300kmt oda vissza azé' h. bulizzak, de ezért nagyra tartalak Téged/Titeket
AMúgy TI állatok vagytok, semmi eszetek, bár én nem tekernék 300kmt oda vissza azé' h. bulizzak, de ezért nagyra tartalak Téged/Titeket
Írta 2006. június 18. - 19:01
Nem ittuk úgy szét magunkat.Mindenki csak sörözött és mivel aznap sokat bicikliztünk,bár kajáztunk is még délután akkor is estére üres gyomor...Mire Révfülöprõl visszamentünk Füredre Attila megivott 2 vagy 3 sör a 30km úton.
Mikor kiértünk a bulira páran elmentek bolta sörért.De sokat vettek így 3at meg kellett inniuk egybõl,mert nem fért el.Már nagyban toppon volt amikor el akart menni áûtöltözni a mezbõl civil cuccba,de a félmillás meridájával felbukott.Összecsuklott mint a bohócbicikli.
Nem tudok visszaaludni,mert hasogat a fejem.Meg is értem miért.
De viszont ez már remek hozzáállás nem?Tekerek 140km-t hogy bulizzak aztán haza és nem csak leugrok gyalog a kocsmába iszok mindent aztán hazavisznek valahogy.
Mikor kiértünk a bulira páran elmentek bolta sörért.De sokat vettek így 3at meg kellett inniuk egybõl,mert nem fért el.Már nagyban toppon volt amikor el akart menni áûtöltözni a mezbõl civil cuccba,de a félmillás meridájával felbukott.Összecsuklott mint a bohócbicikli.
Nem tudok visszaaludni,mert hasogat a fejem.Meg is értem miért.
De viszont ez már remek hozzáállás nem?Tekerek 140km-t hogy bulizzak aztán haza és nem csak leugrok gyalog a kocsmába iszok mindent aztán hazavisznek valahogy.
Írta 2006. június 18. - 17:25
Aki megteheti, h. nem dolgozik, csak szórakázik Bezzeg én olyan drágga piát pakoltam, ha elejtem és kifizattetik velem, akkor nem lenne elég rá egynapi bérem
Írta 2006. június 18. - 17:19
Nah sziasztok!
Hazaértem és most vagyok túl egy 6óás alváson megállás nélkül.
Jöttem volna haza,de...
Röviden tömören:beb*sztunk.
ÁRpi majd mesél ha emlékszik rá egyáltalán.Mindenki úgy beállt...Elsõnek a "Kukta" Attila(Anett kedvéért mondom)Olyan szinten elkészült,hogy a sörpad alatt aludt két napernyõvel betakarózva.A buli fél 2kor véget ért de mindenki pörgött úgyhogy elvóltunk magunktól is.hajnali 4kor hazaindultam miután sunytam 20percet a füredi vasútállomáson.Nem éreztem biztiben magam így útnak indultam.7 óra alatt értem haza,de ez nem attól volt hogy 130km és túrazsák fent van a biciklin,hanem a kerékpárúton még meg kellett tanulnom egyenesen biciklizni.Egy srác már fél 10kor olyan szinten elkészült hogy Emil rulez koncert közben feltápászkodott a színpadra és bejelentette hogy eltûnt a kerékpárja,vagyis nem emlékszik hol hagyta.1órával késõbb üvöltözött a tömegben hogy "megvavan a biciklííím".MEgyek aludni tovább,mert nagyon fáj a fejem még mindig.
Azért jó buli volt!
Ja azért hívtalak hogy kijönnél-e elém Gánt felé,de megoldottam nagynehezen.
Hazaértem és most vagyok túl egy 6óás alváson megállás nélkül.
Jöttem volna haza,de...
Röviden tömören:beb*sztunk.
ÁRpi majd mesél ha emlékszik rá egyáltalán.Mindenki úgy beállt...Elsõnek a "Kukta" Attila(Anett kedvéért mondom)Olyan szinten elkészült,hogy a sörpad alatt aludt két napernyõvel betakarózva.A buli fél 2kor véget ért de mindenki pörgött úgyhogy elvóltunk magunktól is.hajnali 4kor hazaindultam miután sunytam 20percet a füredi vasútállomáson.Nem éreztem biztiben magam így útnak indultam.7 óra alatt értem haza,de ez nem attól volt hogy 130km és túrazsák fent van a biciklin,hanem a kerékpárúton még meg kellett tanulnom egyenesen biciklizni.Egy srác már fél 10kor olyan szinten elkészült hogy Emil rulez koncert közben feltápászkodott a színpadra és bejelentette hogy eltûnt a kerékpárja,vagyis nem emlékszik hol hagyta.1órával késõbb üvöltözött a tömegben hogy "megvavan a biciklííím".MEgyek aludni tovább,mert nagyon fáj a fejem még mindig.
Azért jó buli volt!
Ja azért hívtalak hogy kijönnél-e elém Gánt felé,de megoldottam nagynehezen.
Írta 2006. június 18. - 14:49
SchnellT!
Miért hívtál mobilon?? Nincs pénzem, szal hívj megint
Cssk megnézném http://vicclap.hu/link/951/ (azt írják, h. brutál, de sztem nem... )
Miért hívtál mobilon?? Nincs pénzem, szal hívj megint
Cssk megnézném http://vicclap.hu/link/951/ (azt írják, h. brutál, de sztem nem... )
Írta 2006. június 17. - 21:07
Csak nem nyírja ki magát ennyire... bár sztem elõbb fürdik egyett, mert ebben a fülledt melegben tutko kiizzadt magából pár kulacs vizet....
Írta 2006. június 17. - 21:05
Szerintem örül ha megtalálja az ágyat.MOndjuk ha kajálás közben odaül a géphez, ahogy én szoktam
Írta 2006. június 17. - 20:59
MOndjuk ha kajálás közben odaül a géphez, ahogy én szoktam
Írta 2006. június 17. - 20:58
Azt írta, h. délután jön haza, de majd mehglátjuk, csak ide böffent, h. itthon vagyok, vagy valami
Nem lennék benne biztos, hogy ideböffent.
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. június 17. - 20:56
SchnellT??? Merre jársz most éppen, látod már a város fényeit??
Írta 2006. június 17. - 13:51
Visszaolvasgattam és Hotmaaté lett a 3000.hsz... Gratulálok Hotmaat, nagyon szép teljesítmény!
Írta 2006. június 17. - 13:00
Azt írta, h. délután jön haza, de majd mehglátjuk, csak ide böffent, h. itthon vagyok, vagy valami
Írta 2006. június 17. - 12:45
Szerintem õ sem. De nem akarok negatív lenni. A múltkor is kifeküdt kb110 km után. 300km még országutival is sok egy napra nemhogy montival.Amúgy meg nem tudok egy nap 300 km-t tekerni, majd nyár végén
De nem több napra ment? Elvégre a találkozó 2 napos.