Nos akkor go Komárnoba!!! húú de jó lesz, remélem nem éhezem el, bár van nálam valami koksz energia szelet, Mx ha kell majd adok belõle
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. június 23. - 12:56
Írta 2006. június 23. - 11:54
NNha mégis megyünk Koomárnóba....
SchnellT??? ha jönnél, akkor 13:30kor Mxék elõtt!
Itt mindig nyugati szél van, úgy meg nem nehéz, fordítva valamivel több lett volna
SchnellT??? ha jönnél, akkor 13:30kor Mxék elõtt!
Itt mindig nyugati szél van, úgy meg nem nehéz, fordítva valamivel több lett volna
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2006. június 23. - 09:38
Nekem eddig a legjobbam 38km-en 54 perc.
Mosonmagyaróvár-Gyõr között(ahol kerékpáros nem közlekedhet)
Mosonmagyaróvár-Gyõr között(ahol kerékpáros nem közlekedhet)
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. június 23. - 09:05
Múltkor 2:55 volt az idõm 73 kmre (Tb-Tata-Gorba-tetõ-TArdos-Süttõ-NEszmély-Dunaalmás-Tata-Tb kör), tehát most jobbat kellene menni
Írta 2006. június 23. - 08:57
esõ ma?
hihi elpárolog mielõtt földet érne!
Szilárd jó utat!
hihi elpárolog mielõtt földet érne!
Szilárd jó utat!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. június 23. - 07:56
Komárno csúszik jövõ hétre, mert ma ha nem esik az esõ, akkor letekerek mamaámhoz Csesznekre, jó kis hullámvasutazás lesz ... távolságban kb. u. a., mint Komárno, csak több benne a szint
Írta 2006. június 22. - 23:25
én pestre megyek egy dvd-ért,aztán benézek Finjához is hazafelé.
Jó éjt!
Jó éjt!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. június 22. - 22:24
Nah...akkor Komárnó érdeklõdés hiányában elmarad
Írta 2006. június 22. - 22:21
Húúú holnap meek mamámhoz csesznekre a bájkommal, naon isten jó lesz hullámvasutazni... másnap meg haza jönni
igaz a 140 km nekem 2 nap alatt jön össze
igaz a 140 km nekem 2 nap alatt jön össze
Írta 2006. június 22. - 22:11
eredetileg 200 km-t terveztem, de közbe jött vmi, ezért késõn indultam, aztán meg ez a meleg...vagyis inkább hõség
Amúgy a É-i part tök király. Egyszer érdemes kipróbálni! Meg ugye akárhol meg lehet állni pihenni, egymást érik a palacsintázók...csak rétes nincs
Holnapra lehet nézek vmi masszõrt...itt a Balaton-parton úgyis Dunát vagyis Balatont lehetne rekeszteni velük. Úgy tele van tejsavval a nyakam, hogy eltûnt az Atlasz-csigolyám ááá!
Amúgy a É-i part tök király. Egyszer érdemes kipróbálni! Meg ugye akárhol meg lehet állni pihenni, egymást érik a palacsintázók...csak rétes nincs
Holnapra lehet nézek vmi masszõrt...itt a Balaton-parton úgyis Dunát vagyis Balatont lehetne rekeszteni velük. Úgy tele van tejsavval a nyakam, hogy eltûnt az Atlasz-csigolyám ááá!
Írta 2006. június 22. - 21:54
KEsthely B.füred 70 km??? jó tudni
Elhiszem, h. beállt a nyakad....
Elhiszem, h. beállt a nyakad....
Írta 2006. június 22. - 21:52
Keszthely-Balatonfüred oda-vissza
Én holnap még itt leszek Khelyen...meg amúgy is ki vagyok dõlve. Kicsit beállt a nyakam...nem is a lábam fáj
Én holnap még itt leszek Khelyen...meg amúgy is ki vagyok dõlve. Kicsit beállt a nyakam...nem is a lábam fáj
Írta 2006. június 22. - 21:15
Holnap vki Komárno???? NEm tok erdei utat, így betonon...
Anettka grat a 145 kmhez!!! Merre volt?
Anettka grat a 145 kmhez!!! Merre volt?
Írta 2006. június 22. - 20:48
Anettka megzuhant. Tekertem 145 km-t ebben a gatyarohasztó melegben, kb1 hónap kihagyás után.
Leégett a lábam és most vörös mint a rák, de persze szigorúan csak a bicós-gatyáig...huhú hogy fogok kinézni a strandon!
Szóval most azon vagyok kivágom a bicót, mert fáj minden levegõvétel...De majd holnap miután kipihentem magam más lesz a véleményem
Nah tekerjen mindenki! Nincs is olyan meleg
Leégett a lábam és most vörös mint a rák, de persze szigorúan csak a bicós-gatyáig...huhú hogy fogok kinézni a strandon!
Szóval most azon vagyok kivágom a bicót, mert fáj minden levegõvétel...De majd holnap miután kipihentem magam más lesz a véleményem
Nah tekerjen mindenki! Nincs is olyan meleg
Írta 2006. június 22. - 15:25
SchnellT!
Akkor ma fél 5körül össze tudnánk futni??
Akkor ma fél 5körül össze tudnánk futni??
Írta 2006. június 21. - 23:42
Miért?Abbahagytam volna az outit?
Ezzel régen is próbálkoztam,csak más felnivel.ebben nincs 35.000km így nem fog megzakkani.Nem piros egyik sem!
Ezzel régen is próbálkoztam,csak más felnivel.ebben nincs 35.000km így nem fog megzakkani.Nem piros egyik sem!
Írta 2006. június 21. - 23:36
Írta 2006. június 21. - 20:12
SchnellT!
Holnap fél 5 körül nálad, ha tudsz biztosítani valami helyet és nem a nappalitokban kell szétbombázni a gépet...
Holnap fél 5 körül nálad, ha tudsz biztosítani valami helyet és nem a nappalitokban kell szétbombázni a gépet...
Írta 2006. június 21. - 19:31
Írta 2006. június 21. - 18:14
SchnellT!
Te azért autóztál éjjel nappal, h. egy táblázatban az átlagsebességed 300 fölött legyen?? nnah erre nem lennék képes
Nem,nem csak azért hogy meglegyen az adat.Habár csak egy játék,azért izgi,hogy mikor buksz egy jónagyot.
Izé mikor kell szerelni vagymivan?
Figyelj a teszkós bringákkal,mert nekem az se lenne furcsa ha a váltóbowden a fékkarba lenne bekötve.Ez végülis nem vaj mert akkor nagytányér kónusz.De viszont ha a fékbowden lenne a váltókarba akkor az komfortosnak is nevezhetõ,mert pozicciónáltba tudod szabályozni a fékeõt.,sõt hosszú lejtõzésénél nem fárad el az ujjad!