Jaj már,Szilárd!
Az IvanIljicset már olvastad, a spanyolt meg úgyis tudod, a németet meg megfogalmazom én neked:)
A fizika meg...na az...hát,azt meg hagyd a csudába!
Gyere te is és fizikaórán tarthatsz kiselõadást a villlamosok homokszórásáról.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2007. február 10. - 22:52

Írta 2007. február 10. - 22:28

olvastam egyszer, csak az a baj, h. a 15. sorban kiderül, h. meghal és utána 70 oldalon elmondja a sztorit, nem rossz, bár nekem goriot apó jobban bejött

"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."

Írta 2007. február 10. - 22:27

jajj Ivan Iljics halala....az marha jo novella,
nekem nagyon bejott, bar az en vagyok

Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2007. február 10. - 22:26

veszélyességi pótlék??
monnyuk most nem akart bedobni a szántásba minket szél...

monnyuk most nem akart bedobni a szántásba minket szél...

Írta 2007. február 10. - 22:23

a szélrõl jut eszembe,hogy múltkor majdnem a dunába estem a lánchídról.egy enyhén szeles nap volt hét közben,talán szerdai nap lehetett.Mentem át a lánchídon kapaszkodva a bicajba.De egy erõsebb széllökés nekilökött a korlátnak.Jah amúgy 60-80 volt a belvárosban kb és 100-110 körül a hídakon a duna felett. Fincsi

Írta 2007. február 10. - 22:19

fizikát lehet tanulni a vonaton, meg németfogalmazást is írhatok?? és akkor már egy kis spanyolt is tanulnék 
jah ivan iljics halálát is el kellene olvasnom... :s

jah ivan iljics halálát is el kellene olvasnom... :s

Írta 2007. február 10. - 22:18

Hölgyek,Urak,Fiatalok és öregek,lányok és fiúk,vagy középkorosztályúak!
Holnap(vasárnap) 2tõl szmog mentes budapestért "tüntetés" lesz!Én és Finja meg az öcsém a 11:25ös vonattal megyünk fel pestre.Ki tart velünk?
Holnap(vasárnap) 2tõl szmog mentes budapestért "tüntetés" lesz!Én és Finja meg az öcsém a 11:25ös vonattal megyünk fel pestre.Ki tart velünk?
Írta 2007. február 10. - 21:20

a sapkád árulkodó volt
meg, h. nagyon néztél, Mxpro-val voltam, bár sztem az arcát nem tudtad kivenni....

Írta 2007. február 10. - 21:18

Na-ná,hogy minket de mondhatjuk úgy is,hogy rémeket(az autósok rémeit)láttál.azta kutya fáját de jó volt... Mx hány km-t mértél???
Dzsítí-Ati ugye Titeket láttunk Tatán a tecsónál??

GT-Atee
Írta 2007. február 10. - 18:03

Megegyeztünk. 50-es tempó 100km-en keresztül.de akkor 100at megyünk
monnyuk elvonatozunk Gyöngyösre és hátszélben hazadöngetünk..
Írta 2007. február 10. - 17:40

de akkor 100at megyünk
monnyuk elvonatozunk Gyöngyösre és hátszélben hazadöngetünk..

Írta 2007. február 10. - 17:36

Az. De a szembeszelet legközelebb hagyjuk ki. Végig hátszéllel akarok menni.teljesen jó
![]()

Írta 2007. február 10. - 17:33

Írta 2007. február 10. - 17:32

Nekm 50km jött ki. Neked egy kicsit több. 25 körüli átlaggal.azta kutya fáját de jó volt... Mx hány km-t mértél???
Dzsítí-Ati Titeke láttunk Tatán a tecsónál??
Írta 2007. február 10. - 17:29

azta kutya fáját de jó volt... Mx hány km-t mértél???

Írta 2007. február 10. - 13:57

Írta 2007. február 10. - 13:42

Miket talál az ember a metroban (már az újságra gondolok)... egy olvasói levél, bepötyögöm...
"Súlyos baleset lett a falmászás vége
Január 27-én barátaimmal elmentünk a Mászóbirodalom nevû falmászóhelyre, ahol egyik társam szerencsétlen balesetet szenvedett. MIelõtt megkezdte a mászást azon a falon, amirõl leesett, ellenõrizte karabínere zártságát, majd egymásnak is ellenõriztük. Elkezdett mászni, majd a fal tetjére ért kb. 13 méter magasra és az ott lévõ dobozra kapaszkodott. Ekkor valahogy kinyílt a karabínere, és a kötél, amivel biztosítva volt, kicsúszott belõle. A srác kb. 5-10 percig lógott csak a kezeivel kapaszkodva a falon. A teremben nem volt bent az ügyeletes falmester, és csak jóval késõbb érkezett vissza, ezenkívül semmilyen eszköz nem volt, amivel menteni lehetett volna a srácot. Egyik társunknak kellett elkezdenie mászni a segítségére, azonban sajnos nem ért fel idõben. Leesett szegény és eszméletét vesztette, majd elvitték a mentõk. Borda lapocka és lábtörése van. JAnuár 29-én visszamentünk a helyre, hogy megírjuk a baleset jegyzõkönyvét, azonban a termet üzemeltetõk teljesen elzárkóztak a minden együttmûködéstõl, és próbálták menteni az írhájukat. Mivel nem tudtunk értelmes, mindenben az igazat tartalmazó jegyzõkönyvet írni (ami a srác biztosításához kellett volna), feljelentettük õket, és elindítottuk a jogi eljárást. NYáron történt hasonló eset a helyen és akkor sem történt semmi, pedig akkor ez a baleset megelõzhetõ lett volna. Az orvosok azt mondták, hogy nagyon olcsón megúszta a srác, mert simán ott maradhatott, vagy lebénulhatott volna."
Szörfi Paula, Budapest
amúgy a pénteki metróban olvastam...
"Súlyos baleset lett a falmászás vége
Január 27-én barátaimmal elmentünk a Mászóbirodalom nevû falmászóhelyre, ahol egyik társam szerencsétlen balesetet szenvedett. MIelõtt megkezdte a mászást azon a falon, amirõl leesett, ellenõrizte karabínere zártságát, majd egymásnak is ellenõriztük. Elkezdett mászni, majd a fal tetjére ért kb. 13 méter magasra és az ott lévõ dobozra kapaszkodott. Ekkor valahogy kinyílt a karabínere, és a kötél, amivel biztosítva volt, kicsúszott belõle. A srác kb. 5-10 percig lógott csak a kezeivel kapaszkodva a falon. A teremben nem volt bent az ügyeletes falmester, és csak jóval késõbb érkezett vissza, ezenkívül semmilyen eszköz nem volt, amivel menteni lehetett volna a srácot. Egyik társunknak kellett elkezdenie mászni a segítségére, azonban sajnos nem ért fel idõben. Leesett szegény és eszméletét vesztette, majd elvitték a mentõk. Borda lapocka és lábtörése van. JAnuár 29-én visszamentünk a helyre, hogy megírjuk a baleset jegyzõkönyvét, azonban a termet üzemeltetõk teljesen elzárkóztak a minden együttmûködéstõl, és próbálták menteni az írhájukat. Mivel nem tudtunk értelmes, mindenben az igazat tartalmazó jegyzõkönyvet írni (ami a srác biztosításához kellett volna), feljelentettük õket, és elindítottuk a jogi eljárást. NYáron történt hasonló eset a helyen és akkor sem történt semmi, pedig akkor ez a baleset megelõzhetõ lett volna. Az orvosok azt mondták, hogy nagyon olcsón megúszta a srác, mert simán ott maradhatott, vagy lebénulhatott volna."
Szörfi Paula, Budapest
amúgy a pénteki metróban olvastam...

Írta 2007. február 10. - 13:08

unalmas volt már a szõke, vagy mi a szösz??

Írta 2007. február 10. - 13:07

Írta 2007. február 10. - 13:05

Õ a Tamás??
aztakurva....
LOL de durva
aztakurva....
LOL de durva