Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Hotmaat ha megtalálod a sátrat a Quechua honlapján belinkeled nekem?

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Dechatlonék egyik sátrát vettem 30 pénz volt, 3 személyes és 3,4kg. Nagyon tuti nekem nagyon bejön. Van ennél jóval olcsóbban is hasonló stilusu, meg felszereltségû, csak nem 3 hanem 2 személyes.

Annyiért azért nem fogok sátrat venni. Nekem elég lesz egy kisebb, 2 személyes is. Majd összehúzzuk magunkat Szilárddal.:) De az biztos hogy valami könnyû kell. Nincs kedvem napokig több kilot cipelni.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Milyen sátrat vettél? Mennyi volt? Csak hogy mennyivel számoljak.

Dechatlonék egyik sátrát vettem 30 pénz volt, 3 személyes és 3,4kg. Nagyon tuti nekem nagyon bejön. Van ennél jóval olcsóbban is hasonló stilusu, meg felszereltségû, csak nem 3 hanem 2 személyes.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
õõõõ nekem úgyis jó, csak ne kelljen szabad ég alatt aludnom... :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

az nem én voltam :D
vagyis nem emléxem, h. forgolódtam volna, de ha elõfordulna, rugdoss meg és vágd hozzám a bicajomat

giga bátor kijelentés :o

Akkor reggel monoklival szeretnél ébredni?
Nyugi. Legfeljebb belekötözlek a hálózsákba és olyan leszel mint egy kötözött sonka.:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
az nem én voltam :D
vagyis nem emléxem, h. forgolódtam volna, de ha elõfordulna, rugdoss meg és vágd hozzám a bicajomat :)

giga bátor kijelentés :o

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

nem vagyok büdös, rendszeresen szándékozom fürdeni is!
((ha ez számít persze :o)) :D

Az a legfontosabb. Meg persze a 24 óráson bemutatott forgolódásról is le kell szoknod.:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nem vagyok büdös, rendszeresen szándékozom fürdeni is!

((ha ez számít persze :o)) :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

ÕÕÕÕÕÕÕÕÕ
nekem teljesen jó, úgy intézem a nyári melómat, h. akkor ne kelljen mennem, egyetlen biztos programom van júliusra, az pedig egy németországi kiruccanás, de az is az utcsó héten... :)
Sátor! Mx, mennyi a lakbér a sátradban egy hétre?? :o
nem szándékozom venni, mert úgyse használnám, de ha kell cipelem Mx-ét, meg fizetek neki valamennyit

A sátor lakbére a sátor szolgáltatásaitól függ majd. Ezt majd késõbb fogom megállapítani, ha veszek.:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ÕÕÕÕÕÕÕÕÕ
nekem teljesen jó, úgy intézem a nyári melómat, h. akkor ne kelljen mennem, egyetlen biztos programom van júliusra, az pedig egy németországi kiruccanás, de az is az utcsó héten... :)
Sátor! Mx, mennyi a lakbér a sátradban egy hétre?? :o
nem szándékozom venni, mert úgyse használnám, de ha kell cipelem Mx-ét, meg fizetek neki valamennyit :)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

MX, Szilárd

Remélem nem feledkeztetek meg a nyárra tervezett turánkról. Én már sátrat is vettem, meg lassan veszek hálozsákot, meg gázfözöt.

Kitüzhetnénk valami idöpontot is, hogy lehessen vele tervezni a nyári program összeállításakor.

Mit szolnátok, ha Júli 6-7-én indulnánk, és 15-ig jönnénk haza?

Az idõpont nekem nem biztos hogy jó. Nem tudom hogy mikor lesz vége a vizsgámnak. De ha hamarabb vége lesz, és arra a hétre nem mondanak esõt egész végig, meg 10 fokot akkor nekem jó.
Igaz én még nem vettem semmit. Milyen sátrat vettél? Mennyi volt? Csak hogy mennyivel számoljak.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
MX, Szilárd

Remélem nem feledkeztetek meg a nyárra tervezett turánkról. Én már sátrat is vettem, meg lassan veszek hálozsákot, meg gázfözöt.

Kitüzhetnénk valami idöpontot is, hogy lehessen vele tervezni a nyári program összeállításakor.

Mit szolnátok, ha Júli 6-7-én indulnánk, és 15-ig jönnénk haza?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

most olvasom Origon hogy a mai tuntetest a Levego Munkacsoport szervezte. Atya ur Isten! En mar csak ezert se mentem volna el. Azok kretenek!!!!

Mesélek róluk egy érdekes történetet:
Épült itt Törökbálinton egy outlet center, amit történetesen egy olyan cég éppítetett, ahol az egyik imerösünk dolgozott. Mikor elkezdték az épitkezést megjelentek ezek a szinpatikus levegõmunkacsoportosok és azt mondták, hogy itt a réten ahova akarják épiteni az épületet él egy nagyon ritka virág faj, és ha nem fizetnek nekik x ft-ot akkor sajnos meg kell támadniuk az épitkezést.

Király mi?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

most olvasom Origon hogy a mai tuntetest a Levego Munkacsoport szervezte. Atya ur Isten! En mar csak ezert se mentem volna el. Azok kretenek!!!!

Azok az emberek akiknek vannak zold gondolatai es szeretnenek is tenni valamit a Fold nevu bolygoert csak sajna atestek a paci tulso felere.

Miattuk allitottak le az M0-as vagy melyik autopalya epiteset ami mar majdnem kesz volt csak az aszfalt hianyzott ezert iden telen szepen szetrohad az egesz es sok milliard (az adofizetok penze) karba megy. Arrol a masik reszerol meg amit az Uniotol lobbiztak ne is beszeljunk... es most mindenki rajtunk rohog Brusszelbe meg amatoroknek tartanak. Szerintetek surun fognak tamogatni egy nyomi orszagot ahol par ember (Levego munkacsoport) szetbarmol egy epitkezest ami valojaban a fovarost meg tobb kisebb varost tehermentesitett volna es ezzel sok embert segitett volna hozza tisztabb levegohoz mivel a forgalom nem a hazuk elott pofogott volna...

...no de sebaj :D

jajj johetne mar a globalis felmelegedes mert hulyebbek vagyunk mint a dinoszauruszok :)

....do most felre a trefat komolyan!!!!!!!!! hogy akarnak tisztabb levegot budapesten, ha ellenzik az autopalyak es mindennemu kerulout epiteset????

Jól látod a helyzetet pedig nem is vagy itthon,örülök neki,hogy messzi távolból is követed hazánk nyügjeit hiszen ezzeket már csak ennek lehet nevezni,ami jó azt el kell barmolni azután egymást hibáztatni és újjból elkezdeni at egészet mi adófizetõk pénzébõl,hogy nehogy jó legyen már nekünk.Ha elkészülne az M0-ás elkerülõ Pesten is be kéne vezetni az 1-es körzetet mint Londonban.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Mx!
bocsi, h. antiszoc voltam, és alig alig írtam, de németleckét pötyögtem.. :o

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Milyen volt a mai felvonulás? Hányan voltatok?

ha nem jöttél és nem láttad akkor vess magadra,mert így jártál.Amúgy meg olyan 1500an kb voltunk!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Anett!
akik környezetet védenek, azok mind elvetemültek, most a belvárosban akartak valami parkolóházat építeni, amihez ki kellett vágni néhány fát, de ha belegondolnának, akkor a parkolóház befogadta volna az összes autót és lenne parkolóhelyük nekik és a színházba járóknak is.... de õk ezt is megakadályozták... ha megakadályozták, akko meg is érdemlik.
VAgy a másik a nátólokátor.. 1 éve huzakodnak, h. Zengõ vagy Tubes, végre elfogadták, h. legyen Tudbes, már majdnem építették, erre legyen mégis Zengõ, mert a Tubes túl közel van Pécshez... ezt nem tudták 1 éve, amikor ajánlgatták a Tubest?? most a zengõn megint tüntettek.. de a zengõs sztorit Leslie gondolom ott tûzközelben jobban ismeri...
és meghalt az egérgörgõm... :S nem kellene ennyit itt ülni :D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Azok az emberek akiknek vannak zold gondolatai es szeretnenek is tenni valamit a Fold nevu bolygoert csak sajna atestek a paci tulso felere.

Miattuk allitottak le az M0-as vagy melyik autopalya epiteset ami mar majdnem kesz volt csak az aszfalt hianyzott ezert iden telen szepen szetrohad az egesz es sok milliard (az adofizetok penze) karba megy. Arrol a masik reszerol meg amit az Uniotol lobbiztak ne is beszeljunk... es most mindenki rajtunk rohog Brusszelbe meg amatoroknek tartanak. Szerintetek surun fognak tamogatni egy nyomi orszagot ahol par ember (Levego munkacsoport) szetbarmol egy epitkezest ami valojaban a fovarost meg tobb kisebb varost tehermentesitett volna es ezzel sok embert segitett volna hozza tisztabb levegohoz mivel a forgalom nem a hazuk elott pofogott volna...

...no de sebaj :D

jajj johetne mar a globalis felmelegedes mert hulyebbek vagyunk mint a dinoszauruszok :)

....do most felre a trefat komolyan!!!!!!!!! hogy akarnak tisztabb levegot budapesten, ha ellenzik az autopalyak es mindennemu kerulout epiteset????
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Milyen volt a mai felvonulás? Hányan voltatok?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
fizikát nem hagyom a csudába, mert érettségi tárgyam... ((majd 2008ban))
a németet meg nekem kell megfogalmazni, mert nyelvvizsgára készülök...
és fizika órán a testek energia változásait kell tudni... :)
jah a spanyolt inkább nem mondom, h. tudom...