Jelentkezz be Regisztrálj

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Írta 2007. február 13. - 10:38

Írta 2007. február 13. - 10:22

Annyiért azért nem fogok sátrat venni. Nekem elég lesz egy kisebb, 2 személyes is. Majd összehúzzuk magunkat Szilárddal.Dechatlonék egyik sátrát vettem 30 pénz volt, 3 személyes és 3,4kg. Nagyon tuti nekem nagyon bejön. Van ennél jóval olcsóbban is hasonló stilusu, meg felszereltségû, csak nem 3 hanem 2 személyes.

Írta 2007. február 12. - 22:25

Milyen sátrat vettél? Mennyi volt? Csak hogy mennyivel számoljak.
Dechatlonék egyik sátrát vettem 30 pénz volt, 3 személyes és 3,4kg. Nagyon tuti nekem nagyon bejön. Van ennél jóval olcsóbban is hasonló stilusu, meg felszereltségû, csak nem 3 hanem 2 személyes.
Írta 2007. február 12. - 20:54

Írta 2007. február 12. - 20:52

Akkor reggel monoklival szeretnél ébredni?az nem én voltam
vagyis nem emléxem, h. forgolódtam volna, de ha elõfordulna, rugdoss meg és vágd hozzám a bicajomat
giga bátor kijelentés
Nyugi. Legfeljebb belekötözlek a hálózsákba és olyan leszel mint egy kötözött sonka.

Írta 2007. február 12. - 20:48

vagyis nem emléxem, h. forgolódtam volna, de ha elõfordulna, rugdoss meg és vágd hozzám a bicajomat

giga bátor kijelentés

Írta 2007. február 12. - 20:47

Az a legfontosabb. Meg persze a 24 óráson bemutatott forgolódásról is le kell szoknod.nem vagyok büdös, rendszeresen szándékozom fürdeni is!
((ha ez számít persze))

Írta 2007. február 12. - 20:43

((ha ez számít persze

Írta 2007. február 12. - 20:40

A sátor lakbére a sátor szolgáltatásaitól függ majd. Ezt majd késõbb fogom megállapítani, ha veszek.ÕÕÕÕÕÕÕÕÕ
nekem teljesen jó, úgy intézem a nyári melómat, h. akkor ne kelljen mennem, egyetlen biztos programom van júliusra, az pedig egy németországi kiruccanás, de az is az utcsó héten...![]()
Sátor! Mx, mennyi a lakbér a sátradban egy hétre??
nem szándékozom venni, mert úgyse használnám, de ha kell cipelem Mx-ét, meg fizetek neki valamennyit

Írta 2007. február 12. - 20:36

nekem teljesen jó, úgy intézem a nyári melómat, h. akkor ne kelljen mennem, egyetlen biztos programom van júliusra, az pedig egy németországi kiruccanás, de az is az utcsó héten...

Sátor! Mx, mennyi a lakbér a sátradban egy hétre??

nem szándékozom venni, mert úgyse használnám, de ha kell cipelem Mx-ét, meg fizetek neki valamennyit

Írta 2007. február 12. - 18:25

Az idõpont nekem nem biztos hogy jó. Nem tudom hogy mikor lesz vége a vizsgámnak. De ha hamarabb vége lesz, és arra a hétre nem mondanak esõt egész végig, meg 10 fokot akkor nekem jó.MX, Szilárd
Remélem nem feledkeztetek meg a nyárra tervezett turánkról. Én már sátrat is vettem, meg lassan veszek hálozsákot, meg gázfözöt.
Kitüzhetnénk valami idöpontot is, hogy lehessen vele tervezni a nyári program összeállításakor.
Mit szolnátok, ha Júli 6-7-én indulnánk, és 15-ig jönnénk haza?
Igaz én még nem vettem semmit. Milyen sátrat vettél? Mennyi volt? Csak hogy mennyivel számoljak.
Írta 2007. február 12. - 15:30

Remélem nem feledkeztetek meg a nyárra tervezett turánkról. Én már sátrat is vettem, meg lassan veszek hálozsákot, meg gázfözöt.
Kitüzhetnénk valami idöpontot is, hogy lehessen vele tervezni a nyári program összeállításakor.
Mit szolnátok, ha Júli 6-7-én indulnánk, és 15-ig jönnénk haza?
Írta 2007. február 12. - 09:09

most olvasom Origon hogy a mai tuntetest a Levego Munkacsoport szervezte. Atya ur Isten! En mar csak ezert se mentem volna el. Azok kretenek!!!!
Mesélek róluk egy érdekes történetet:
Épült itt Törökbálinton egy outlet center, amit történetesen egy olyan cég éppítetett, ahol az egyik imerösünk dolgozott. Mikor elkezdték az épitkezést megjelentek ezek a szinpatikus levegõmunkacsoportosok és azt mondták, hogy itt a réten ahova akarják épiteni az épületet él egy nagyon ritka virág faj, és ha nem fizetnek nekik x ft-ot akkor sajnos meg kell támadniuk az épitkezést.
Király mi?
Írta 2007. február 11. - 22:06

Jól látod a helyzetet pedig nem is vagy itthon,örülök neki,hogy messzi távolból is követed hazánk nyügjeit hiszen ezzeket már csak ennek lehet nevezni,ami jó azt el kell barmolni azután egymást hibáztatni és újjból elkezdeni at egészet mi adófizetõk pénzébõl,hogy nehogy jó legyen már nekünk.Ha elkészülne az M0-ás elkerülõ Pesten is be kéne vezetni az 1-es körzetet mint Londonban.most olvasom Origon hogy a mai tuntetest a Levego Munkacsoport szervezte. Atya ur Isten! En mar csak ezert se mentem volna el. Azok kretenek!!!!
Azok az emberek akiknek vannak zold gondolatai es szeretnenek is tenni valamit a Fold nevu bolygoert csak sajna atestek a paci tulso felere.
Miattuk allitottak le az M0-as vagy melyik autopalya epiteset ami mar majdnem kesz volt csak az aszfalt hianyzott ezert iden telen szepen szetrohad az egesz es sok milliard (az adofizetok penze) karba megy. Arrol a masik reszerol meg amit az Uniotol lobbiztak ne is beszeljunk... es most mindenki rajtunk rohog Brusszelbe meg amatoroknek tartanak. Szerintetek surun fognak tamogatni egy nyomi orszagot ahol par ember (Levego munkacsoport) szetbarmol egy epitkezest ami valojaban a fovarost meg tobb kisebb varost tehermentesitett volna es ezzel sok embert segitett volna hozza tisztabb levegohoz mivel a forgalom nem a hazuk elott pofogott volna...
...no de sebaj
jajj johetne mar a globalis felmelegedes mert hulyebbek vagyunk mint a dinoszauruszok
....do most felre a trefat komolyan!!!!!!!!! hogy akarnak tisztabb levegot budapesten, ha ellenzik az autopalyak es mindennemu kerulout epiteset????
Írta 2007. február 11. - 21:44

bocsi, h. antiszoc voltam, és alig alig írtam, de németleckét pötyögtem..

Írta 2007. február 11. - 21:40

ha nem jöttél és nem láttad akkor vess magadra,mert így jártál.Amúgy meg olyan 1500an kb voltunk!Milyen volt a mai felvonulás? Hányan voltatok?
Írta 2007. február 11. - 21:25

akik környezetet védenek, azok mind elvetemültek, most a belvárosban akartak valami parkolóházat építeni, amihez ki kellett vágni néhány fát, de ha belegondolnának, akkor a parkolóház befogadta volna az összes autót és lenne parkolóhelyük nekik és a színházba járóknak is.... de õk ezt is megakadályozták... ha megakadályozták, akko meg is érdemlik.
VAgy a másik a nátólokátor.. 1 éve huzakodnak, h. Zengõ vagy Tubes, végre elfogadták, h. legyen Tudbes, már majdnem építették, erre legyen mégis Zengõ, mert a Tubes túl közel van Pécshez... ezt nem tudták 1 éve, amikor ajánlgatták a Tubest?? most a zengõn megint tüntettek.. de a zengõs sztorit Leslie gondolom ott tûzközelben jobban ismeri...
és meghalt az egérgörgõm... :S nem kellene ennyit itt ülni

Írta 2007. február 11. - 20:47

Azok az emberek akiknek vannak zold gondolatai es szeretnenek is tenni valamit a Fold nevu bolygoert csak sajna atestek a paci tulso felere.
Miattuk allitottak le az M0-as vagy melyik autopalya epiteset ami mar majdnem kesz volt csak az aszfalt hianyzott ezert iden telen szepen szetrohad az egesz es sok milliard (az adofizetok penze) karba megy. Arrol a masik reszerol meg amit az Uniotol lobbiztak ne is beszeljunk... es most mindenki rajtunk rohog Brusszelbe meg amatoroknek tartanak. Szerintetek surun fognak tamogatni egy nyomi orszagot ahol par ember (Levego munkacsoport) szetbarmol egy epitkezest ami valojaban a fovarost meg tobb kisebb varost tehermentesitett volna es ezzel sok embert segitett volna hozza tisztabb levegohoz mivel a forgalom nem a hazuk elott pofogott volna...
...no de sebaj

jajj johetne mar a globalis felmelegedes mert hulyebbek vagyunk mint a dinoszauruszok

....do most felre a trefat komolyan!!!!!!!!! hogy akarnak tisztabb levegot budapesten, ha ellenzik az autopalyak es mindennemu kerulout epiteset????
Írta 2007. február 11. - 20:14

Írta 2007. február 10. - 22:59

a németet meg nekem kell megfogalmazni, mert nyelvvizsgára készülök...
és fizika órán a testek energia változásait kell tudni...

jah a spanyolt inkább nem mondom, h. tudom...