De jó neked hogy tudtál tekerni. Én is akartam menni, de elkezdett esni az esõ. De majd holnap...
Ja iszonyat nagy mázlim volt. Hazaértem megfürödtem, és mire kijöttem a zuhany alol itt is szakadt.
De jó neked hogy tudtál tekerni. Én is akartam menni, de elkezdett esni az esõ. De majd holnap...
Na jó csak a te kedvedért. Közel 0 gördülési ellenállás. Így jó lesz?ha NULLA lenne el se indulnál vagy meg se állnál soha:D:nospam:
De jó neked hogy tudtál tekerni. Én is akartam menni, de elkezdett esni az esõ. De majd holnap...Bibibí
Ma is tekerte egy laza 33.9km-t:D
Jó volt. Ugyan nincs olyan szép idõ, mint tegnap volt, de legalább nem esik. Azért Jánoshegyen kicsit nagyobb a sár, mint itt TB-n, de még az is abszolut viselhetõ. Picit saras lett a ruhám de ennyi az összes.
Most meg huzok suliba.
Egyszer próbáld ki a slicket is. Aszfalton nincs annál jobb. 0 gördülési ellenállás.
Egyszer próbáld ki a slicket is. Aszfalton nincs annál jobb. 0 gördülési ellenállás.Ugyan már Szilárd a slick országutira való,legyünk már kemények(esetleg semi-slick,ezt én is használok).
be kell vallani aszfaltbuzi vagyok...
Azt hittem nyakig érõ sár van. Ez jó dolog. Úgyis lassan le kéne venni a slickeket.Teljesen korrekt volt. Ugyan volt egy pici sár, de még abszolut elviselhetõ mértékû. Mondjuk a gumim is sokkal kevésbé szedte össze, mint a régi.
Ha engedi az idõ mindig így fogok hazajárni míg el nem készül az újj gépem.
Hotmaat milyen a talaj az erdõben? Mennyire sáros?