Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2007. február 08. - 21:50

Hotmaat!
én emléxem erre a mondatra, a bíróságon is elmondom, ha nem gáz, h. 18éven aluli vagyok...
én emléxem erre a mondatra, a bíróságon is elmondom, ha nem gáz, h. 18éven aluli vagyok...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."

Írta 2007. február 08. - 20:54

MX, Szilárd, RG
Kérdés:
Emlékeztek midanyian, hogy amikor ott voltunk mászni azt mondta a srác, hogy ugy kell meghuzni a karabinert, hogy tövig rá, majd egy fél fordulatot vissza?
Kérdés 2:
Ha igen hajlandoak vagytok e ezt biróságon is tanusítani?
Leköteleznétek.
Kérdés:
Emlékeztek midanyian, hogy amikor ott voltunk mászni azt mondta a srác, hogy ugy kell meghuzni a karabinert, hogy tövig rá, majd egy fél fordulatot vissza?
Kérdés 2:
Ha igen hajlandoak vagytok e ezt biróságon is tanusítani?
Leköteleznétek.
Írta 2007. február 08. - 18:35

háhhá ma voltam biciklizni, majdnem ütköztem egy szuzukival a teszkónál, nem bírta kivárni, h. elmenjek elõtte, és muszáj volt neki padlógázzal úgy kihajtani elém, h. nekem tövig be kelljen rántanom mindkét fékemet... mindegy, ez mind azért volt, h. beiratkozzak a megyei könyvtárba ((könyvet nem fogok soha kivenni, mert vagy megvannak azok a könyvek, amiket olvasni kell, vagy a városiból veszem ki, ami itt van a tõlünk 2 perc sétára)), mert ennek a kártyának az ellenében tudok csak holnap magyardolgozatot írni... semmi esze a tanáromnak.... de legalább beírhatom az edzés naplómba, h. letekertem a megyei könyvtárhoz, meg haza.. 
editke: idén már 6szor tekertem..... nem fûznék hozzá semmit inkább...

editke: idén már 6szor tekertem..... nem fûznék hozzá semmit inkább...

Írta 2007. február 08. - 09:16

Én olvasom ám szorgalmasan a topicot, csak mostanság sok dolgom van és így kevesebbet érek rá irogatni.
Írta 2007. február 07. - 22:32

Írta 2007. február 07. - 21:05

jaaaaa nem pörgünk... sajna, de ez nem azt jelenti, h. meghalunk, én nem hagyom el, még akkor sem ha meghalna anet, elmegyek könyvtárba írni

Írta 2007. február 07. - 20:59

Jót kérdeztél. Régen írt ide. De más se írogat túl gyakran mostanában. Nem nagyon pörög a topik.RG merre van??
él még??
bringázik non stop??

Írta 2007. február 07. - 20:57

RG merre van??
él még??
bringázik non stop??
él még??
bringázik non stop??

Írta 2007. február 07. - 18:56

alattam még sosem hullott szét alkatrész, biztos, hogy fog..
eddig csak olyan volt, h. nem tudtam elindulni, pedig mûködõképes állapotban tettem le...
eddig csak olyan volt, h. nem tudtam elindulni, pedig mûködõképes állapotban tettem le...

Írta 2007. február 07. - 13:42

Majd ha széthullik akkor tuti csereérett lesz.még nem kotyog eléggé
hogy egy klasszikust idézzek, ej ráérünk arra még...
P. Sanyi.... P. Pál úr ((klasszikus))

Írta 2007. február 06. - 21:05

még nem kotyog eléggé 
P. Sanyi.... P. Pál úr ((klasszikus
))

P. Sanyi.... P. Pál úr ((klasszikus

Írta 2007. február 06. - 21:00

Még mindig nem rakta be senki azt a monoblockot?:scared:vagyis a réges régen megvett középrészt beleteszik,
Írta 2007. február 06. - 20:23

slickgummával nem tudok 60-70nel száguldani....
meg nem fér be a buszba, báár a busz az elmúlt 3 évben eddig mindig lerobbant, szal lehet elviszem és KArintiából hazatekerek

meg nem fér be a buszba, báár a busz az elmúlt 3 évben eddig mindig lerobbant, szal lehet elviszem és KArintiából hazatekerek

Írta 2007. február 06. - 20:19

Vidd a bringát is táborba,az mégis izgalmasabb mint pár lécen csúszkálni.az enyém meg akkor megy, ha lesz idõm, legurulni vele, és megkapja a szülinapi ajándékát, egybe kötve egy téli karbantartással, vagyis a réges régen megvett középrészt beleteszik, meg a hátsóagyat megnézetem, mert elég furi hangokat ad, amikor nagytányér kónuszt pörgetek... de asszem ez majd sítábor utánra tolódik el...
GT-Atee
Írta 2007. február 06. - 20:16

az enyém meg akkor megy, ha lesz idõm, legurulni vele, és megkapja a szülinapi ajándékát, egybe kötve egy téli karbantartással, vagyis a réges régen megvett középrészt beleteszik, meg a hátsóagyat megnézetem, mert elég furi hangokat ad, amikor nagytányér kónuszt pörgetek... de asszem ez majd sítábor utánra tolódik el...

Írta 2007. február 06. - 19:44

Az enyém ma volt szervizben. Én szervizeltem.Nekem sincs mostanság sok idõm tekerni, meg holnap viszem szervizbe a Bringát. Végre belekerül az új teló, meg átesik a szokásos tavaszi karbantartáson.

Írta 2007. február 06. - 16:16

Szilárd a dogákat már mondanod se kell, mert tudjuk magunktól is automatice 
Nekem sincs mostanság sok idõm tekerni, meg holnap viszem szervizbe a Bringát. Végre belekerül az új teló, meg átesik a szokásos tavaszi karbantartáson.
Egyébként genya ez az idõ tegnap gyönyörû idõ volt, hát persze, hogy sötétben értem haza. Ma meg van idõm erre meg ilyen izé idõ van. Ez nem igazság

Nekem sincs mostanság sok idõm tekerni, meg holnap viszem szervizbe a Bringát. Végre belekerül az új teló, meg átesik a szokásos tavaszi karbantartáson.
Egyébként genya ez az idõ tegnap gyönyörû idõ volt, hát persze, hogy sötétben értem haza. Ma meg van idõm erre meg ilyen izé idõ van. Ez nem igazság
Írta 2007. február 06. - 15:58

igen igen jó lett, és még nem is hagyta el a srác ((mert nem tekert azóta
)), és állati rendes vagy, de tényleg, jövök eggyel! 
ma megyek síkölcsönözni, ha minden jól megy...
biciklizni majd csak pénteken, mert tele vagyok dogákkal a változatosság kedvéért... :S

ma megyek síkölcsönözni, ha minden jól megy...

Írta 2007. február 05. - 22:26

Írta 2007. február 05. - 21:33

miért nem ír senki?? monnyuk ilyen szép idõben, mint ami ma volt én sem itt kockulnék, de hát ez juttott/ezt érdemlem, ki tudja... holnap spanyol témazáró :S :S