Még egy ilyen játszadózás és tényleg moderálás lesz.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. március 14. - 00:48
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. március 14. - 00:21
Írta 2006. március 14. - 00:20
Köszönöm-köszönöm!
A 90. hozzászólásommal a 900. beszólás!
Ez nem jött volna létre, ha nincs Ifibiker!
Hát ezt is megéltem....csak így tovább mindenkinek!!!
Pusza!!!!!!!!
A 90. hozzászólásommal a 900. beszólás!
Ez nem jött volna létre, ha nincs Ifibiker!
Hát ezt is megéltem....csak így tovább mindenkinek!!!
Pusza!!!!!!!!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. március 14. - 00:19
rafináltság,ahhoz,hogy holnap kié lesz a 900. megszólalás!!
DE CSAK HOLNAP GROLSCH!
DE CSAK HOLNAP GROLSCH!
Írta 2006. március 14. - 00:18
Írta 2006. március 14. - 00:17
Írta 2006. március 14. - 00:17
Írta 2006. március 14. - 00:16
Írta 2006. március 14. - 00:16
Írta 2006. március 14. - 00:15
ehh, ez most nem jön össze.
Én lelépek!
Na majd az #1000 !
Ja igen visszamenõleg még szabad megjegyeznem, hogy pl Armstrong nem is használ hegyes szakaszokon fékváltókart. Frankón vázon lévõ váltóval (nemtom mi a neve) nyomja.
Én lelépek!
Na majd az #1000 !
Ja igen visszamenõleg még szabad megjegyeznem, hogy pl Armstrong nem is használ hegyes szakaszokon fékváltókart. Frankón vázon lévõ váltóval (nemtom mi a neve) nyomja.
Írta 2006. március 14. - 00:14
NO.1.:Sok sikert a 900-ashoz!!
NO.2.:Abban igazad van,hogy minél bonyolultabb annál könyebben is romlik el,de ezt is csak Morphi bácsinak köszönhetjük(ami elromlik,az el fog romlani)!
No.3.:Kíváncsi leszek,hogy a Tomasék miket fognak kitalálni erre a bovden nélküli váltóra:)
NO.2.:Abban igazad van,hogy minél bonyolultabb annál könyebben is romlik el,de ezt is csak Morphi bácsinak köszönhetjük(ami elromlik,az el fog romlani)!
No.3.:Kíváncsi leszek,hogy a Tomasék miket fognak kitalálni erre a bovden nélküli váltóra:)
Írta 2006. március 14. - 00:11
Írta 2006. március 14. - 00:00
Hihi!
A végén eljutunk az automata váltós kerékpárhoz!:rofl:
Ha komolyra fordítjuk a kérdést én már csak azért se vennék (persze ha a pénz nem számítana) mert minél bonyolultabb vmi, annál nagyobb az esély rá, hogy elromlik.
Kíváncsi volnék a statisztikára, hogy hány verseny bukott el azon, hogy tönkrement a váltóbowden.
Na mindegy. Felhoztam egy témát, amin lehet morogni.
De valójában nem titkolt szándékom, hogy megszerezzem a #900-at! :lol1:
Na most elmegyek fürödni és mire visszaérek legyen még 9 hozzászólás és nem ér csalni!!
A végén eljutunk az automata váltós kerékpárhoz!:rofl:
Ha komolyra fordítjuk a kérdést én már csak azért se vennék (persze ha a pénz nem számítana) mert minél bonyolultabb vmi, annál nagyobb az esély rá, hogy elromlik.
Kíváncsi volnék a statisztikára, hogy hány verseny bukott el azon, hogy tönkrement a váltóbowden.
Na mindegy. Felhoztam egy témát, amin lehet morogni.
De valójában nem titkolt szándékom, hogy megszerezzem a #900-at! :lol1:
Na most elmegyek fürödni és mire visszaérek legyen még 9 hozzászólás és nem ér csalni!!
Írta 2006. március 13. - 23:53
Jézus mária,meg az atyaszûz megváltó!!
Szinte csak ülni kell a bringán,az megy magától!Csak nem tudom,hogy ezek a fejlesztések mire vezetik az embereket!Költsék a pénzt és király bringájuk legyen,vagy a kényelem!Én minden esetre nem vennék ilyet(nem is tudok) azért,mert ez a legújabb!De aki megveszi váljon egészségére!
Szinte csak ülni kell a bringán,az megy magától!Csak nem tudom,hogy ezek a fejlesztések mire vezetik az embereket!Költsék a pénzt és király bringájuk legyen,vagy a kényelem!Én minden esetre nem vennék ilyet(nem is tudok) azért,mert ez a legújabb!De aki megveszi váljon egészségére!
Írta 2006. március 13. - 23:49
Wow, vagy inkább Ááááááááá!
A cyclingnews.com technikai rovatában meg lehet "csodálni" az elektronikus Shimano Dura-Ace váltórendszert.
http://www.cyclingne...2006/news/03-09
Nem kell hozzá bowden. Van a bicón egy elemmel mûködõ motor és az vált.
ÁÁÁÁÁ :help:
Ez borzasztóóóóó!
Adták volna nekem azt a lóvét amiért kifejlesztették!
A cyclingnews.com technikai rovatában meg lehet "csodálni" az elektronikus Shimano Dura-Ace váltórendszert.
http://www.cyclingne...2006/news/03-09
Nem kell hozzá bowden. Van a bicón egy elemmel mûködõ motor és az vált.
ÁÁÁÁÁ :help:
Ez borzasztóóóóó!
Adták volna nekem azt a lóvét amiért kifejlesztették!
Írta 2006. március 13. - 23:47
a 30km az egy aranyos szám!!Azt úgy pont végig tudom tolni,és maximálisan(lehet h nem éppen maximálisan) el tudok fáradni!
Írta 2006. március 13. - 23:17
április 9. Stop Cukrászda Idõfutam Bajnokság Tatabánya 30 km
ennyit tudok
ennyit tudok
Írta 2006. március 13. - 23:12
Hogyan??hmm...reménykedj h több legyen a hátszél:D
Igaz,azt sem kalkuláltam,hogy TE nõbõl/csajból/lányból vagy!De azért sok sikert 9-én!Milyen verseny is lesz akkor??Lehet,hogy ott leszek:)De ez a legbizonytalanabb!
Igaz,azt sem kalkuláltam,hogy TE nõbõl/csajból/lányból vagy!De azért sok sikert 9-én!Milyen verseny is lesz akkor??Lehet,hogy ott leszek:)De ez a legbizonytalanabb!
Írta 2006. március 13. - 23:09
jó-jó tudom ez elég vérszegénynek hangzott amit az elõbb írtam, hogy kevés az önbizalmam meg ilyenek. De áruld már el, hogy hogyan menjek 40-es átlagot, ha 40-re is csak pár másodpercig tudok felgyorsulni:jawdrop1:
Na majd április 9-én kiderül minden!
Tudom önbizalom nélkül nem megy, de én csak próbálok reálisan gondolkodni.
Na majd április 9-én kiderül minden!
Tudom önbizalom nélkül nem megy, de én csak próbálok reálisan gondolkodni.
Írta 2006. március 13. - 22:59
Grolsch,szerintem ne így álj hozzá az egész bringázásnak,legyen valami önbizalom magadban!Mert pl. amikor én nekiállok egy versenynek akkor én is azt hiszem magamról,hogy nem fog menni meg ilyenek,de aztán amikor már ott vagyok a mezõnyben vagy idõfutam kellõs közepén,akkor már az van bennem,hogy ezt már be kell fejezni(lehetõ legjobban)<<látod??a lehetõ legjobban!!Érted???Szóval ne rezelj,az asztmás veréb stílus meg elbújhat!