NEm tom nekem behozza a menetrendet.... meg javulás várható addig.
Télleg van már mûködõképes elsõ váltód, vagy h. szakszerû legyek átdobód???
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. március 14. - 16:53
Írta 2006. március 14. - 16:50
A linket megtaláltam,csak az a probléma vele hogy csak az elvirát hozza be és ott még nincs semmiyen menetrend. De majd megnézem. Az idõjárástól is függ hogy megyek-e. Ha ilyen marad az idõ mint ma akor lehet nem megyek. Meg kéne valami részletesebb program is.
Írta 2006. március 14. - 16:46
valóban ott a pont! Mx linkeltem be a törökbálinti topikba egy menetrendet, ha még mindig jössz szombaton tekeregni
Írta 2006. március 14. - 16:45
Írta 2006. március 14. - 16:43
Te országutizol Szláj,jól tudom?
Ez egy hosszú történet...
van egy mountainbike-om, amibe kb 1500-2000kmt raktam 11hónap alatt( nem tudom pontosan, mert nincs órám). Ebbõl kb. a 3/4ét országúton raktam bele.... vagyis magam sem tudom, de szeretnék eccer néhány év múlva egy oútit, de ahhoz még sokat kell dolgoznom....
nem is lett olyan hosszú (MX csak a kedvedért fogtam rövidre )
Írta 2006. március 14. - 16:38
Groésch!!!
(nekem az alivio és bõven jó addig, maíg vált, meg ezt nem sajnálom, ha elesek és végig csúszik a betonon.)
Te országutizol Szláj,jól tudom?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. március 14. - 16:35
Hát de figy,ha azt az oldalát nézed,hogy van rá igény!Nagytudásúak mindig is lesznek!A tipikus olyan embereknek,akik nem elégednek meg a 120.01grammos stucnival,mert van 120.00grammos is! Kényelem mindenáron!
Sok autós játékkal játszottam már.a többségében van lamborgini is...számomra érthetetlen hogy mi a jó abban az autóban?rengetegen istenítik!Nem lehet kezelni!Én maradok a Porsche-nál,szép,elegéns,gyors,és frankó vezetni! de hogy mi a jó a lamborginiben...sose fogom megérteni!Jó az is igaz hogy a legtöbb autós játékot az olyan marháknak találták ki,akik autómata váltóval játszanak és "majd a fal kiegyenesíti nekem a kanyart" elven szórakoznak.Ja és ha törne az autó azt mondaná rá hogy "ez a játék egy kalap f*s" SZERINTEM!
Sok autós játékkal játszottam már.a többségében van lamborgini is...számomra érthetetlen hogy mi a jó abban az autóban?rengetegen istenítik!Nem lehet kezelni!Én maradok a Porsche-nál,szép,elegéns,gyors,és frankó vezetni! de hogy mi a jó a lamborginiben...sose fogom megérteni!Jó az is igaz hogy a legtöbb autós játékot az olyan marháknak találták ki,akik autómata váltóval játszanak és "majd a fal kiegyenesíti nekem a kanyart" elven szórakoznak.Ja és ha törne az autó azt mondaná rá hogy "ez a játék egy kalap f*s" SZERINTEM!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. március 14. - 16:29
Héló! Csak benéztem, mert megyek ZH-t írni és még össze kell vágnom a puskámat
...és este sem leszek fenn, mert megyek gazdászkodni!
Groésch!!!
Én életemben egyszer puskáztam, egy fizika témazárónál, kb. 5 perc után jött oda a tanár és jelezte, h. nem kellene. Neked legyen nagyobb szerencséd!!!!!!
A durész elektrováltó meg sztem óriási giga nagy baromság. vannak a kerékpársportban túlzásba vitt dolgok, ez az! de akinek kell ilyen vegyen 1et és használja egészséggel... (nekem az alivio és bõven jó addig, maíg vált, meg ezt nem sajnálom, ha elesek és végig csúszik a betonon.)
915. nekem ez a szám is tetszik
Írta 2006. március 14. - 16:12
Azért szeretünk!És megtartunk,mert most már mindegy...
Írta 2006. március 14. - 16:11
akkor én nagyon-nagyon rossz kis-lény vagyok!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. március 14. - 16:06
Ejnye-bejnye!
Lord ugye te sem nézed el a puskázást?ROSSZ DOLOG!!!!
Lord ugye te sem nézed el a puskázást?ROSSZ DOLOG!!!!
Írta 2006. március 14. - 16:05
Héló! Csak benéztem, mert megyek ZH-t írni és még össze kell vágnom a puskámat
Írta 2006. március 14. - 16:00
Április 9. Tatabányán Stop Cukrászda idõfutamról tudok csak tavasszal esedékesrõl.
SZIA GROLSCH!
SZIA GROLSCH!
Írta 2006. március 14. - 15:23
Dh,trial,bmx és teremkerékpár kivételével minden jöhet.
"Az úton elindulni nehéz és nem végig menni."
Írta 2006. március 14. - 15:23
Hû nagyon komoly ez a feszítõs képed. Grolschnál min 2 pluszpont.
A váltóval kapcsolatban azt nem értem, hogy mi van akkor ha mondjuk lemerül az elem, vagy beázik, esetleg kicsúszik egy csatlakozó? Akkor megszûnik a váltás? Schnellthomas igazad van, hogy nem olyan nagy erõfeszítés a váltás, fõleg már a különbözõ teflon meg egyéb bevonatú bowdenekkel és bowdenkülsõkkel.
A váltóval kapcsolatban azt nem értem, hogy mi van akkor ha mondjuk lemerül az elem, vagy beázik, esetleg kicsúszik egy csatlakozó? Akkor megszûnik a váltás? Schnellthomas igazad van, hogy nem olyan nagy erõfeszítés a váltás, fõleg már a különbözõ teflon meg egyéb bevonatú bowdenekkel és bowdenkülsõkkel.
Írta 2006. március 14. - 15:18
Szia Huligan!
Üdvözlünk a topicunkban.Pontosan mire lennél kiváncsi?Milyen versenyek,túrák érdekelnek?
Üdvözlünk a topicunkban.Pontosan mire lennél kiváncsi?Milyen versenyek,túrák érdekelnek?
Írta 2006. március 14. - 15:17
Sziasztok!
Érdeklõdnék tisztelettel, hogy milyen bringás megmozdulás lesz így tavasz kezdetén megyénkben?
Érdeklõdnék tisztelettel, hogy milyen bringás megmozdulás lesz így tavasz kezdetén megyénkben?
"Az úton elindulni nehéz és nem végig menni."
Írta 2006. március 14. - 15:04
Kedves Moderátorbácsi!
Nézd el ifibiker-nek,még új fórumozó,de majd megmoderáljuk mi itten!
Más:
Szóval a váltó...izé....
Én azt tudom,hogy esõben még nem próbálták annyit,úgyhogy lehet semmit se ér.meg amúgy se kell akkora energiát befektetni a váltásba,hogy ilyet kelljen használni.
Sajnálom Grolsch, hogy nem jön össze a randevúúúúnk!De hát tudod az orvos-párt-fogó apukák már csak ilyenek!Fõleg ha nem is ismer sajnos annyira,hogy megtudom csinálni.Meg ha készülni nem is tudtam,de pulzusból és egy kis fogösszeszorításból le tudnám tekerni,de hagyjuk a témát,mert ti is ellenem vagytok! ÁRULÓK!
Gábor,fiam!
Ennyit se tudsz,hogy mikor milyen verseny lesz Tatabányán?
Megmondalak apunak!
Ja és új kép,csak hogy tudjátok kivel van dolgotok!
Nézd el ifibiker-nek,még új fórumozó,de majd megmoderáljuk mi itten!
Más:
Szóval a váltó...izé....
Én azt tudom,hogy esõben még nem próbálták annyit,úgyhogy lehet semmit se ér.meg amúgy se kell akkora energiát befektetni a váltásba,hogy ilyet kelljen használni.
Sajnálom Grolsch, hogy nem jön össze a randevúúúúnk!De hát tudod az orvos-párt-fogó apukák már csak ilyenek!Fõleg ha nem is ismer sajnos annyira,hogy megtudom csinálni.Meg ha készülni nem is tudtam,de pulzusból és egy kis fogösszeszorításból le tudnám tekerni,de hagyjuk a témát,mert ti is ellenem vagytok! ÁRULÓK!
Gábor,fiam!
Ennyit se tudsz,hogy mikor milyen verseny lesz Tatabányán?
Megmondalak apunak!
Ja és új kép,csak hogy tudjátok kivel van dolgotok!
Írta 2006. március 14. - 10:28
na jó ez kötözködésnek számít! :eat:
Tényleg csak az elsõ váltónnál nem használ fékváltókart.
Tényleg csak az elsõ váltónnál nem használ fékváltókart.
Írta 2006. március 14. - 09:51
Nem akarok veled kötözködni, de úgy tudom , hogy Armstrong a hegyes szakaszokon csak az elsõ váltónál nem használ fékváltókart, a hátsó váltót ugyanúgy fékváltókarral használja. De szóljatok ha nem így van.Ja igen visszamenõleg még szabad megjegyeznem, hogy pl Armstrong nem is használ hegyes szakaszokon fékváltókart. Frankón vázon lévõ váltóval (nemtom mi a neve) nyomja.
Ajánlom az újdonságok topikot ott van egy két jó dolog pl. a Campa elektromos váltója.