Szegasztok!
Látom mindenki hajt a hozzászolások tömkelegéért. 1/2 8.kor értem haza a melóból és csak mostanság tidtam feljönni,mert nem mindig mükszik a Wörldwájdweb.
Én kivagyok jelenleg mint a állat és küzdök a dáthámmal,amit vasárnap szereztem be. De nem baj mert holnap megyek úgyis tekerni egy laza 200-atés maj jól kiizzadom,vagy még ráteszek két lapáttal. Most nem nagyképüsködõk,csak mire leérek tõlünk Isaszegre,majd Gödöllõre és vissza az kb annyi lesz.
Amúgy kicsiny egyesületemnek lesz évadnyitó és évfordulós tekerése. Tavaly ilyenkor ismerkedett össze a csapat nagy része tekerés közben.
Szóval hepi lesz mert kb 20-25-en leszünk tök egyforma BMFT-s mezben.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. március 14. - 21:37
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2006. március 14. - 21:25
A mai aktivitást elnézve nem nagyon fog ma összejönni az 1000. hozzászólás.Figy kérésem lenne hogy ne nagyon szaporázzunk az 1000. felé,én tényleg felajánlom Grolsch-tündérnek!
Írta 2006. március 14. - 21:11
Írta 2006. március 14. - 21:08
Szebusz!
Figy kérésem lenne hogy ne nagyon szaporázzunk az 1000. felé,én tényleg felajánlom Grolsch-tündérnek!
Figy kérésem lenne hogy ne nagyon szaporázzunk az 1000. felé,én tényleg felajánlom Grolsch-tündérnek!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. március 14. - 21:00
ITt vagyok, csak közben volt egy angol órám.... gyere a gál felé Grolschés a József elött zúgass el, vagyis a József mellett a narancssárga 10es elött és én kinézek az ablakon majd és látni foglak talán
Írta 2006. március 14. - 20:37
Most megvagy sértõdve?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. március 14. - 20:17
Na! Nem beszéltek velem. Nem gyõzöm bõvítgetni a hozzászólásaimat
Eemegyek! :outofhere
Eemegyek! :outofhere
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. március 14. - 20:07
Hehehehe...hát én már nem bilizek,jópár éve!
Írta 2006. március 14. - 19:56
Nõõõõk...
Nem értem mit vagy kiakadva! Kimutatták a statisztikák, hogy a jövõben ránk épül a piacgazdaság! Mert mi ilyen válogatósak vagyunk. És minden boltos a kedvünkben akar majd járni, mert nálunk lesz a férjünk hitelkártyája! :lol1:
Okay! Amiért itt punnyadtok... GROLSCH a nap embere!!!
Ki fog borulni a bili, ha így folytatjátok!
Írta 2006. március 14. - 19:51
Még nemtom! Felmegyek a Turulhoz. Gál ltp. Szárliget. Attól függ milyen idõ lesz. Meg hogy mikorra készül el, mert ugyen nem megy pik-pak az átépítés.Merre tekersz csütörtökön? Majd figyelek.
Mi ez a választás dolog? Nem értem. 19-kor felüvölt vki, hogy ki a király?
Írta 2006. március 14. - 19:48
19órához közeleg az idõõ...VÁLASZTÁS VAN EMBEREK!
Ja és közeledünk az 1000 felé!Szupper!Én már most elõreengedem Grolsch,felvezethtei a sprintbefutót!
Ja és közeledünk az 1000 felé!Szupper!Én már most elõreengedem Grolsch,felvezethtei a sprintbefutót!
Írta 2006. március 14. - 19:46
Az legalább megy a bukómhoz!
Nõõõõk...
Írta 2006. március 14. - 19:45
Írta 2006. március 14. - 19:34
Húúúú! Csütörtökön nálam is tekerés lesz ezerrel. Ha hó lesz akkor hóban! Új vázam lesz. Piros! :peace2:
És akkor már én leszek a második piros Merida outis csaj a városban. Mert van ám rajtam kívül Tatabányán outis csajszi. De még nem dumáltam vele, mert mindig csak elsuhant mellettem amikor gyalogosan voltam.
Figyelem!!!A piros Meridás (szürkés)fehér Shimano sipõben az én vagyok. A fekete cipõs, az nem!
És akkor már én leszek a második piros Merida outis csaj a városban. Mert van ám rajtam kívül Tatabányán outis csajszi. De még nem dumáltam vele, mert mindig csak elsuhant mellettem amikor gyalogosan voltam.
Figyelem!!!A piros Meridás (szürkés)fehér Shimano sipõben az én vagyok. A fekete cipõs, az nem!
Írta 2006. március 14. - 19:30
Én itt vagyok, csak bowdent kerestem. És meg is találtam. Holnap szerelés lesz, és ha az idõ engedi akkor tekerés is.Szláj,Mx merre vagytok?Haldoklik a topic!
Írta 2006. március 14. - 19:27
Szláj,Mx merre vagytok?Haldoklik a topic!
Huhúúú!
Csak ketten maradtunk. Van fél órám!
Írta 2006. március 14. - 19:26
Hihi! Én már tapasztalt vén róka vagyok a témában. Most nem akarok arcoskodni, de néha még szóbeli vizsgán is puskázom. Erre tanít az egyetem: hogy mindig nagyon pofátlan légy, és többre viszed mint aki nem.Groésch!!!
Én életemben egyszer puskáztam, egy fizika témazárónál, kb. 5 perc után jött oda a tanár és jelezte, h. nem kellene. Neked legyen nagyobb szerencséd!!!!!!
Nem szép dolog, de ez van. Alkalmazkodás.
A bicóban legalább nincs ilyen. Ott vki vagy izmos, vagy nem!
Írta 2006. március 14. - 18:50
Hajjajajajajaj...
Hajjajajajajaj...Hajjajajajajaj...Hajjajajajajaj...Hajjajajajajaj...Hajjajajajajaj...Hajjajajajajaj...Hajjajajajajaj...Hajjajajajajaj...Hajjajajajajaj...
Hajjajajajajaj...Hajjajajajajaj...Hajjajajajajaj...
Hajjajajajajaj...
Hajjajajajajaj...
Hajjajajajajaj...
Hajjajajajajaj...
Hajjajajajajaj...
Hiányzik Grolsch!
:cry:
Hajjajajajajaj...Hajjajajajajaj...Hajjajajajajaj...Hajjajajajajaj...Hajjajajajajaj...Hajjajajajajaj...Hajjajajajajaj...Hajjajajajajaj...Hajjajajajajaj...
Hajjajajajajaj...Hajjajajajajaj...Hajjajajajajaj...
Hajjajajajajaj...
Hajjajajajajaj...
Hajjajajajajaj...
Hajjajajajajaj...
Hajjajajajajaj...
Hiányzik Grolsch!
:cry:
Írta 2006. március 14. - 17:12
ok, el ne felejtsd, mert szar lenne, ha maradnod kellene és verõfényes napsütés lenne
Írta 2006. március 14. - 16:57
Még nincs, mert még nem néztem meg, hogy van-e itthon bowden. Ha nincs akkor gyorsan elrohanok és veszek. De szombatra biztos lesz.