Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Olvastad Lance Armstrong könyvét? Ha gondolod védekezhetsz azzal, hogy õ is kifordult térddel nyert meg egy triatlon versenyt, úgy hogy saját magának vette ki a varratokat a fürdõben!
Mindig van érv és ellenérv!

Ez nem jelent sokat. Armstrong egy túlélõmûvész.:D Ha olvastad a második könyvét abban sikerült bukó nélkül lefejelnie egy falat, úgy hogy mindenki azt hitte a környéken, hogy ezt már nem lehet élve megúszni.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Nekem megvan a Toru 100éves története címû könyv és abban a legeslegjobban Tyler Hammilton képe tetszik,aki TÖRÖTT KULCSCSONTTAL SZÖKÖTT(!!!!!!!!!) a mezõnytõl.És hát itt a Barátom példája is,aki bebizonyította hogy nincs lehetetlen.Mert már újra volt szlovákiában!Grolsch tujda kirõl van szó,többieket kérem ne feszegessék ki belõlem! KÖSZI!

Igaza van........
Válaszom : Csak az beteg,aki hagyja hogy az orvos beteget csináljon belõle!
tavaly februárban elvolt törve a kezem,és mentem tekerni vele!:D

Jah és hatalmas tapsot Grolsch-nak,ez a leghosszabb hozzászólása a mi kis, már-már chat-es topicunkban!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Szakadó esõben télleg állatság tekerni, de legalább Te egy igazi fanatikus vagy :)

MOst 17:11kor nem itéllek el érte, de talán 10 perc múlva talán :D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

"bemelegítés"...aztán rajthoz állás...szakadt az esõ és 8 fok volt a hõmérséklet!

Végül is esõben lehet tekerni, csak szar, mert a bicós gatya-betét felszívja a vizet és ott cuppoghat benne az ember órákon keresztül. Azt utálom. A 8 fok meg nem gáz. Jobb mint a mínusz 8. Csak a szél ne fújjon. Ilyen idõben én is elindultam volna. De könnyen beszélek mert nem voltam ott.

hegyen megelõzött a montis és én szemet sem vetettem rá,mert nem egy csoportba vagyunk.Gondoltam... :D

Hát igen. Ezt már én is átéltem, igaz nem versenyen. Ilyenkor a montisok bizti dörzsölik a tenyerüket. Szerintem megalázó számunkra (outisoknak) De sajnos én nem tudom olyan gyorsan pörgetni a kisáttétet, mint õk. Vagy nemtom igazából mi az oka, amiért meg tudnak elõzni.
Ja és Schnell igaza van apukádnak. Azért necces frissen levett gipszel versenyezni. Szerintem lehet nem is fog hajlani a bokád. Nekem egyszer volt 1 hónapig egész lábas gipszem, és utána 1 hónapig nem hajlott a térdem. Kellett járnom gyógytornára meg ilyenek.
Olvastad Lance Armstrong könyvét? Ha gondolod védekezhetsz azzal, hogy õ is kifordult térddel nyert meg egy triatlon versenyt, úgy hogy saját magának vette ki a varratokat a fürdõben!
Mindig van érv és ellenérv!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Grolsch valószínûleg azt mondja majd erre,hogy nem vagyok ép elméjû.Nem is téved sokat! :D

Grolsch...áh...ezt nem itt írom,meg mégse,hisze gyerek is tagja a topicnak! :D
Khhhm...izõ õõõ Kosina Szilárd nevezetû huligán. :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Szóval volt egyszer egy verseny,úgy volt kiírva Palota kupa.Várpalotán volt a rajt és a cél.Reggel már elég ramaty idõ volt...tök vizes volt minden mert az éjjel az esõ...hát istenem...ez van...Leértünk várpalotára,a parkolóban volt egy város polgárait szolgáló kütyür,ami jelezte a pontos idõt és a hõmérsékletet...8 kerek fok volt! :D
Hát akkor nevezzünk...megtörtént.Hu...mit vegyek fel?Gondolkodásom közben elkezdett szakadni az esõ nagy örömünkre...IGEN?akkor rövid mez,nadrág!
"bemelegítés"...aztán rajthoz állás...szakadt az esõ és 8 fok volt a hõmérséklet!A verseny elég jól sikerült.2. hely,habár értelmetlenségnek láttam hogy országutit és montit egy csoportba tömöríteni.De hát ez volt.a vége olyan volt,hogy visszaértünk várpalotára,átmentünk rajta és a mögötte lévõ hegyre fel.2km emelkedõ és minden kanyar után egy csinos(mint Grolsch) és a lelked mélyére ható 10%-os tábla! :D hegyen megelõzött a montis és én szemet sem vetettem rá,mert nem egy csoportba vagyunk.Gondoltam... :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
SchnellT!!! pötyögd be lécci a sztoridat, én kivánci vagyok rá, meg talán egy jó pont Grolschnál is :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Azért kíváncsi lennék arra hogyan tekersz mondjuk 2 centi hóban. Szerintem ha felvennénk videóra akkor rögtön mehetne valamelyik kandikamera showba.:D
Garantált lenne a siker.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Szerintem ne aggódj. Ahogy az idõjárás most kinéz még 27-én is hó lesz. Úgy meg nem nagyon lehet versenyezni.

Csak hogy Grolsch szeme láttára megint alázzalak! :D

Ebbõl látszik,hogy konyhabiciklis vagy!Aki elhívatott,mint például ÉN,az nem foglalkozik az idõjárással!
Hahajj...egyáltalán nem.És ha szépen megkérsz mesélek egy történetet,hogy mennyire nem! :D

Ifibiker

Ifibiker

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Sziasztok!

Hála a megváltónak,h mára vége a sulinak!!!:( nagyon uncsi volt,meg volt mûszaki gyakorlatom is...az meg végképp uncsi,2 órával elõbb végeztem,mint hazajöhettem volna!!!:(

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

sziasztok!

Apummal picit vitáztam,mert még Tihany kupára sem enged el.26án lesz és 27én veszik le a gipszem,de még a speckó stoplis szandálomban se mehetek!

Örület határán vagyok!

Szerintem ne aggódj. Ahogy az idõjárás most kinéz még 27-én is hó lesz. Úgy meg nem nagyon lehet versenyezni.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Én meg az apummal való vitámra! :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én a kicsi rá az esély alatt a hozzászólásokra gondoltam.... :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Jóóó,megértem hogy nem tudok felkészülni a versenyre,de akkor is a bicikli nekem az életet jelenti!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
kicsi rá az esély, h. 300at írjál be, persze nem úgy nem éri mint tegnap....

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
sziasztok!

Most nézem hogy Ano-nak 800 felett van a hozzászólása.Vajon megtudm dönteni még ma?:D

Apummal picit vitáztam,mert még Tihany kupára sem enged el.26án lesz és 27én veszik le a gipszem,de még a speckó stoplis szandálomban se mehetek!

Örület határán vagyok!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Kitettünk magunkért az elmúl két napban. Mindenki a legjobb formáját hozta.:D
A Turul idõd egész jó, nekem is annyi lehetett még tavaly. Most inkább naptárral kéne mérni mint stopperrel.:D

Már írtam, de egyszer mértem 11 perc 45secet +-10 sec...

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Kitettünk magunkért az elmúl két napban. Mindenki a legjobb formáját hozta.:D
A Turul idõd egész jó, nekem is annyi lehetett még tavaly. Most inkább naptárral kéne mérni mint stopperrel.:D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Hát ez elképesztõ ... ennyi baromságot hogyan tudtatok összehordani 2 nap alatt!!??

Majdnem elaludtam mire végigolvastam ezt a rengeteg építõjellegû hozzászólást :D

szóval ... lényeg hogy hétfõ reggel van és munkanap és munkaidõ ... szóval én itt vagyok :D

Ui.: szombaton voltunk egy lájtos tekerésen kedvesemmel a vértesben ... szigoruan aszfalton ... vagyis inkább havon, mert még nem olvadt el ... és szerencsénkre még a jégesõ elött visszaértünk

Amugy a turulhoz aszem én (még fénykoromban :D) olyan 10-15 perc alatt értem fel montival ... az igazság az hogy sose mértem, de majd ha jó idõ lesz és sikerül kicsit edzenem meg lefogynom akkor megmérem a kedvetekért!
Mert tekerni jó!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

beköplek Lord Leslinél!!! Ez nem éééért!

legközelebb ilyenért dádá jár ;)
mármint az elkövetõnek.

Hol találom meg a rangokat hogy mikor leszek fórumfüggõ,maximus,stb?

türelem, tornaterem, ugye? /avagy most így hirtelen passz/
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda