Ez nem jelent sokat. Armstrong egy túlélõmûvész. Ha olvastad a második könyvét abban sikerült bukó nélkül lefejelnie egy falat, úgy hogy mindenki azt hitte a környéken, hogy ezt már nem lehet élve megúszni.Olvastad Lance Armstrong könyvét? Ha gondolod védekezhetsz azzal, hogy õ is kifordult térddel nyert meg egy triatlon versenyt, úgy hogy saját magának vette ki a varratokat a fürdõben!
Mindig van érv és ellenérv!
Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Írta 2006. március 13. - 18:18
Írta 2006. március 13. - 18:17
Igaza van........
Válaszom : Csak az beteg,aki hagyja hogy az orvos beteget csináljon belõle!
tavaly februárban elvolt törve a kezem,és mentem tekerni vele!
Jah és hatalmas tapsot Grolsch-nak,ez a leghosszabb hozzászólása a mi kis, már-már chat-es topicunkban!
Írta 2006. március 13. - 18:09
MOst 17:11kor nem itéllek el érte, de talán 10 perc múlva talán
Írta 2006. március 13. - 18:09
Végül is esõben lehet tekerni, csak szar, mert a bicós gatya-betét felszívja a vizet és ott cuppoghat benne az ember órákon keresztül. Azt utálom. A 8 fok meg nem gáz. Jobb mint a mínusz 8. Csak a szél ne fújjon. Ilyen idõben én is elindultam volna. De könnyen beszélek mert nem voltam ott."bemelegítés"...aztán rajthoz állás...szakadt az esõ és 8 fok volt a hõmérséklet!
Hát igen. Ezt már én is átéltem, igaz nem versenyen. Ilyenkor a montisok bizti dörzsölik a tenyerüket. Szerintem megalázó számunkra (outisoknak) De sajnos én nem tudom olyan gyorsan pörgetni a kisáttétet, mint õk. Vagy nemtom igazából mi az oka, amiért meg tudnak elõzni.hegyen megelõzött a montis és én szemet sem vetettem rá,mert nem egy csoportba vagyunk.Gondoltam...
Ja és Schnell igaza van apukádnak. Azért necces frissen levett gipszel versenyezni. Szerintem lehet nem is fog hajlani a bokád. Nekem egyszer volt 1 hónapig egész lábas gipszem, és utána 1 hónapig nem hajlott a térdem. Kellett járnom gyógytornára meg ilyenek.
Olvastad Lance Armstrong könyvét? Ha gondolod védekezhetsz azzal, hogy õ is kifordult térddel nyert meg egy triatlon versenyt, úgy hogy saját magának vette ki a varratokat a fürdõben!
Mindig van érv és ellenérv!
Írta 2006. március 13. - 17:53
Grolsch...áh...ezt nem itt írom,meg mégse,hisze gyerek is tagja a topicnak!
Khhhm...izõ õõõ Kosina Szilárd nevezetû huligán.
Írta 2006. március 13. - 17:26
Hát akkor nevezzünk...megtörtént.Hu...mit vegyek fel?Gondolkodásom közben elkezdett szakadni az esõ nagy örömünkre...IGEN?akkor rövid mez,nadrág!
"bemelegítés"...aztán rajthoz állás...szakadt az esõ és 8 fok volt a hõmérséklet!A verseny elég jól sikerült.2. hely,habár értelmetlenségnek láttam hogy országutit és montit egy csoportba tömöríteni.De hát ez volt.a vége olyan volt,hogy visszaértünk várpalotára,átmentünk rajta és a mögötte lévõ hegyre fel.2km emelkedõ és minden kanyar után egy csinos(mint Grolsch) és a lelked mélyére ható 10%-os tábla! hegyen megelõzött a montis és én szemet sem vetettem rá,mert nem egy csoportba vagyunk.Gondoltam...
Írta 2006. március 13. - 16:47
Írta 2006. március 13. - 16:37
Garantált lenne a siker.
Írta 2006. március 13. - 16:16
Szerintem ne aggódj. Ahogy az idõjárás most kinéz még 27-én is hó lesz. Úgy meg nem nagyon lehet versenyezni.
Csak hogy Grolsch szeme láttára megint alázzalak!
Ebbõl látszik,hogy konyhabiciklis vagy!Aki elhívatott,mint például ÉN,az nem foglalkozik az idõjárással!
Hahajj...egyáltalán nem.És ha szépen megkérsz mesélek egy történetet,hogy mennyire nem!
Írta 2006. március 13. - 16:07
Hála a megváltónak,h mára vége a sulinak!!! nagyon uncsi volt,meg volt mûszaki gyakorlatom is...az meg végképp uncsi,2 órával elõbb végeztem,mint hazajöhettem volna!!!
Írta 2006. március 13. - 16:02
Szerintem ne aggódj. Ahogy az idõjárás most kinéz még 27-én is hó lesz. Úgy meg nem nagyon lehet versenyezni.sziasztok!
Apummal picit vitáztam,mert még Tihany kupára sem enged el.26án lesz és 27én veszik le a gipszem,de még a speckó stoplis szandálomban se mehetek!
Örület határán vagyok!
Írta 2006. március 13. - 15:26
Írta 2006. március 13. - 15:24
Írta 2006. március 13. - 15:23
Írta 2006. március 13. - 15:17
Írta 2006. március 13. - 15:16
Most nézem hogy Ano-nak 800 felett van a hozzászólása.Vajon megtudm dönteni még ma?
Apummal picit vitáztam,mert még Tihany kupára sem enged el.26án lesz és 27én veszik le a gipszem,de még a speckó stoplis szandálomban se mehetek!
Örület határán vagyok!
Írta 2006. március 13. - 15:13
Kitettünk magunkért az elmúl két napban. Mindenki a legjobb formáját hozta.
A Turul idõd egész jó, nekem is annyi lehetett még tavaly. Most inkább naptárral kéne mérni mint stopperrel.
Már írtam, de egyszer mértem 11 perc 45secet +-10 sec...
Írta 2006. március 13. - 13:46
A Turul idõd egész jó, nekem is annyi lehetett még tavaly. Most inkább naptárral kéne mérni mint stopperrel.
Írta 2006. március 13. - 09:05
Majdnem elaludtam mire végigolvastam ezt a rengeteg építõjellegû hozzászólást
szóval ... lényeg hogy hétfõ reggel van és munkanap és munkaidõ ... szóval én itt vagyok
Ui.: szombaton voltunk egy lájtos tekerésen kedvesemmel a vértesben ... szigoruan aszfalton ... vagyis inkább havon, mert még nem olvadt el ... és szerencsénkre még a jégesõ elött visszaértünk
Amugy a turulhoz aszem én (még fénykoromban ) olyan 10-15 perc alatt értem fel montival ... az igazság az hogy sose mértem, de majd ha jó idõ lesz és sikerül kicsit edzenem meg lefogynom akkor megmérem a kedvetekért!
Írta 2006. március 13. - 06:20
beköplek Lord Leslinél!!! Ez nem éééért!
legközelebb ilyenért dádá jár
mármint az elkövetõnek.
türelem, tornaterem, ugye? /avagy most így hirtelen passz/Hol találom meg a rangokat hogy mikor leszek fórumfüggõ,maximus,stb?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda