Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Én megint elválok tõletek.
Schnellthomas ha tényleg érdekel a váz hívj, mert én már ráizgultam a témára.:brum:
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Te választasz, én fizetek, majd néhány év múlva :D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

tanulok, h. legyen egy 1,5 millás Trekem és arcoskodhassak vele a téren :D =>ez majd Grolschnak tetszeni fog és én leszek nyeregben... :) (hosszútávra tervezek) :D

ezt akartam hallani! De akkor már inkább T-mobile színû Giantot! Vagy Milram színû Colnagot! Jajja látod milyenek a lányok...mindig válogatnak

Ifibiker

Ifibiker

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás

Jajjnekem...reped a plafon!

Hát az biztos,h reped nálatok!!!Van egy a falon kezdõdõen!:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Jaj a fenébe, nekem holnap sokat kell tanulnom, így nem tudok vetekedni a címért, de azér' tanulok, h. legyen egy 1,5 millás Trekem és arcoskodhassak vele a téren :D =>ez majd Grolschnak tetszeni fog és én leszek nyeregben... :) (hosszútávra tervezek) :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Hát akkor holnap is én leszek a bringások császára!Hiába szerény vagyok és egy cseppet sem önzõ! :D

Jajjnekem...reped a plafon!

Nagy a nappalink...ha gondolod taníthatlak én is táncolni! :)
Van egy hordó Grolsch-un is! :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Holnap nem leszek itt 19:00-kor. Az már tutifix, mert más programom van. Táncolni tanulok ballagásra.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Akkor jelen pillanatban megfosztom rangocskájától MX-et.És egyidõben ezzel kinevezem magamat a nap legudvariasabb,legintenzívebb,legokosabb,legszámítóbb,legbõbeszédûbb,legszexibb,és Grolsch-t legjobban szeretõ emberének. 0.00-tól lehet próbálkozni a trónfosztással. És holnap 19:00 körül megválasztjuk ismét a nap ......................... emberét.vagyis Groschl!Hogy megint udvarias legyek!:D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Persze-persze a dobogóra van esély (ha csak 3an indulunk :) )

Vagy ha az összes csaj defektet kap kivéve téged!Nem?
Hát istenem...agyoniskolázott vagyok,mindenre gondolok,mindennel számolok...született zseni!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

És a tihanyról meg is feledkezel?Mivan ha nyersz?Szerintem csak akkor leszel a legboldogabb!

Persze-persze a dobogóra van esély (ha csak 3an indulunk :) )

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
az gáz ha ez a név nagyon nem ismerõs, sõt most hallom elõször, mint név... és komolyan milyen topikba nézzek át????? vagy ha poén volt, akkor nem esett le...

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
És a tihanyról meg is feledkezel?Mivan ha nyersz?Szerintem csak akkor leszel a legboldogabb!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Köszönöm-köszönöm így elõre is az 1000-ik hozzászólást!
Hát mit is mondhatnék?! Hogy nélkületek nem sikerült volna? Igen-igen ez az igazság. Továbbá szeretném megköszönni a családomnak, szüleimnek és az egész stábnak, neveket már nem is mondok! Én vagyok a világ legboldogabb embere!!!:witaj:

Ifibiker

Ifibiker

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Szili!!!Ez jó volt,néz át a szomszédba...csak nehogy beégesd magad,hogy nagy Mátrixos effekttel berúgod az ajtót és mindenki sikít,a familynek meg nincs is számítógépjük!!:D

Neem...a városi bringások között én vagyok a "küllõ","szájküllõ" és ennek egyéni és személy szerinti módosításai!Ismerõs??:)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Szil,tudod tartani az 50et?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Ifibiker miért kérdezted, h. van-e szemüvegem, talán csak mûvészneved ismeretlen és az igazit ismerem, és talán te vagy a szomszéd kissrác, akit lealáztam egyik sprintnél a Turulon ??? :D :D :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Hát igen!!Ez az én pechem...ha elõbb írok enyim a 800.!!:)Majd jön a 900. és az 1000.:)

Nah az 1000.-rõl mondjatok le szépen!Grolsch az egyetlen lány/csaj/nõõõõõ szerény létszámunkban így azét megérdemli joggal az 1000. hozzászólást,mivel amit elvisel mellettünk...szép teljesítmény!

Ifibiker

Ifibiker

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Hát igen!!Ez az én pechem...ha elõbb írok enyim a 800.!!:)Majd jön a 900. és az 1000.:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Húúúha gratula SchnellT tied lett a a 800. és nem Mx barátunké, mekkora siker.... de minnyá moderál Lord Leslie...
bármelyik percben megjelenhet Lord Leslie hozzászólása :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Beköphetsz,de az 1000.-et én úgyis Õfelsége Grolsch Királynõnek áldozom!

Moderáljon!Akkoris nyertem végre egy fordulót!De abba bele sem gondolsz hogy akár az egész bandára ráhozhatod az Off Topic-ot,ha meglátja hogy megint kerüljük a hosszabb üziket! :D