Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny (2005.08.20-21)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
596 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

csak az ezer kanyarral tarkított pályán hogy fog elférni egy tandem????

Idén egy hajszál választott el az indulástól, Harang is rábólintott, és a pályát is tandembaráttá tette volna. Az hogy végül nem indultunk - rajtunk múlt.
(Don: Tudtad, hogy ez valaki úgyis be fogja nyögni Posted Image)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Lol

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

by Harang!
Ugyanis ezt mondta Õ is többször a mikrofonba.

Te, bokorba lökdösõ! Posted ImagePosted ImagePosted Image Biztos te voltál az sunyin lesbõl Posted Image.

géza_m

géza_m

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
ja ezt már tudjuk:)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

Nem tudom mennyire vagy benne az MTB sportban, de annyit érdemes tudni, hogy duóban és soloban is ha valaki sokat és jól teker akkor a frissétésen(kaja/pia) és a regenerálódó képességen múlik az egész. Én szintén Duóban mentem 11.30-as átlagköridõ jött ki a 12h10min-re, xc és mx versenyekrõl ismerve a spéci duó tagjainak képességeit, nem meglepõ a 10perces átlag, nappal simán mentek 8.30-alatti köröket. Vertich mögé egyszer nem bírtam beállni, Goda Petit az utolsó órában elõztem meg, amúgy 1h20min-enként körözött engem....hidd el nekem, õk ilyen jól mennek! Ez van!

Figy, a Vertich mogott vegzett a Konya Tamas MONTIVAL (!) a tour de hun-on http://velo.hu/index.php?id=576.

A Tamas telen a termunkben keszul fel, szemelyesen ismerem, wattra pontosan tudom a sracot, ill. tobbszor tekertunk mar egyutt. Van sejtesem mennyire lehet eross, igaz ez csak az egyik fele a csapatnak Godat nem ismerem. Ezek tudataban irtam a hozzaszolasom, nem szoktam halandzsazni.
-.-

Kajat rendesen pakoltunk, aki latta a kocsit ugy nezett ki mint egy labor.. MTB-ben amatorok vagyunk, de nem teljesen hulyek, mindent nem tudok elhinni van annyi szakmai hatter.
( . ) ( . ) \l/ 8====O

géza_m

géza_m

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

Figy, a Vertich mogott vegzett a Konya Tamas MONTIVAL (!) a tour de hun-on http://velo.hu/index.php?id=576.

A Tamas telen a termunkben keszul fel, szemelyesen ismerem, wattra pontosan tudom a sracot, ill. tobbszor tekertunk mar egyutt. Van sejtesem mennyire lehet eross, igaz ez csak az egyik fele a csapatnak Godat nem ismerem. Ezek tudataban irtam a hozzaszolasom, nem szoktam halandzsazni.
-.-

Kajat rendesen pakoltunk, aki latta a kocsit ugy nezett ki mint egy labor.. amatorok vagyunk, de nem teljesen hulyek, mindent nem tudok elhinni van annyi szakmai hatter.

Én csak annyit mondok, hogy láttam õket versenyezni többször is, itt a 24h-n is elmentek mellettem párszor, ezt a tudásomat összevetettem a köridõkkel/körszámokkal és azt mondom, hogy ez alapján nem lehetetlen a 142 (vagy hány, asszem' ennyi) kör amit mentek. Szerintem reális, azaz nem kiugró teljesítmény. Ha valami reálisnak tûnik akkor annak hitelességét én csak bizonyíték megléte esetén kérdõjelezném meg.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ha ennyire "profi" vagy, akkor tudhatnád, hogy nem lehet összehasonlítani a 40perces hegyi idõfutamot, egy 24h-s versennyel, ahol ciklikus a terhelés, és ezer máson is múlik a sok kör, mint a wattokon...a kajának sem mutatója a sok...minden szervezethez más jó...stb...
Nem a labortól lesz eredményes egy versenyzõ...hacsak:D
De hát te értessz hozzá:D
Üdv:Thy

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

Nem tudom mennyire vagy benne az MTB sportban, de annyit érdemes tudni, hogy duóban és soloban is ha valaki sokat és jól teker akkor a frissétésen(kaja/pia) és a regenerálódó képességen múlik az egész. Én szintén Duóban mentem 11.30-as átlagköridõ jött ki a 12h10min-re, xc és mx versenyekrõl ismerve a spéci duó tagjainak képességeit, nem meglepõ a 10perces átlag, nappal simán mentek 8.30-alatti köröket. Vertich mögé egyszer nem bírtam beállni, Goda Petit az utolsó órában elõztem meg, amúgy 1h20min-enként körözött engem....hidd el nekem, õk ilyen jól mennek! Ez van!

-.-

Kajat rendesen pakoltunk, aki latta a kocsit ugy nezett ki mint egy labor.. amatorok vagyunk, de nem teljesen hulyek, mindent nem tudok elhinni van annyi szakmai hatter.
( . ) ( . ) \l/ 8====O

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás

EMBEREK, FIGYELJÜNK ODA EGYMÁSRA!!!

by Harang!
Ugyanis ezt mondta Õ is többször a mikrofonba.
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy ilyenekrõl itt irogatunk, mivel minél többet beszélünk valamirõl, annál több ember hall/olvas róla, és talán valakiben még meg is ragad valami. Tehát ha nem beszélek róla, az sokkal rosszabb. Most mentem volna oda hajnali 4-kor, ragadtam volna ki az Ádám kezébõl a mikrofont és mondtam volna el a véleményemet negyed órán át?
Nem voltam benne biztos, hogy ott és akkor ez jó megoldás lett volna, de a fórum részben errõl szól, hogy mindenki elmondja, ami bántja és megbeszélje azt a többiekkel.

Az egész hercehurcának a leglényegesebb mondata:

EMBEREK, FIGYELJÜNK ODA EGYMÁSRA!!!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
A szopatások azok pont az elsõ pár órában történtek, amikor még világos volt, utána már 1 szavam se lehet senkire, mert korrekt volt mindenki. Csak még az elején nem akartak elengedni! de azt már mondtam hogy nem az érem a lényeg, engem nem zavart volna ha nem kapok semmit se, mi azért küzdöttünk hogy 1. legyünk de nem jött össze, majd jövõre! Sztem senkit nem érdekel a nyeremény.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
komolyan, valaki bárki szerint is 12 óra letekerése után szopatni akarja a gyorsabbat?
aki ilyen beteges gondolatokat kitalál... fõleg egy olyan versenyen, aminek tétje sincs(UCI meg pontok) meg ilyenek....
ez az egész inkább buli, és saját felkészültség mérése volt.
vagy talán azért az éremért hajtottatok amit itt fikáztatok 2 oldalon keresztül?

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Ez így ebben a formában a 24 órásra illett volna, pont az eset után, így már tényleg ideillõ

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Szal bekaphatja az aki a gyorsabbat direkt szopatja

Injoy ne haragudj, nem bántani akarlak, de biztos, hogy ez így ide, és ebben a formában való?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
persze.
ilyenkro megbeszéled az élet nagy dolgait, ha tényleg ennyire akarsz igazságot osztani,v agy vársz egy olyan helyre ahol a másiknak sem kell csalánban végeznie, vagy kikerülöd onnan, ahonnan ki tudod. de nem löksz senkit sehova.
mert ha errõl szólna a verseny, akkor... jövõre 25 kilós dh géppel kell menni és osztani az észt. csak ez nem helyes megoldás.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Parázs durvulás van itten, szerintem mindkét oldalnak van igaza valamennyire, s egyiknek se...szóval nem kellene agresszulni. Azért ellenpélda, Zemplénmarcin amikor egy tolós srácnak ennyit mondtam "Bocsi, elengedsz?", ennyi választ kaptam "Nesze, akkor beállok a másik elé, most jó lesz?!" (miközben nyomot váltott) No comment. Kicsit beidegesedtem, mert lehet, hogy a 30%-os emelkedõn nem fogok sem a csalánban, sem a szántásban elõzni. Jah, verseny közbeni testi kontaktusért kizárás kellene. !nJoy, neked sem tetszett volna Józsi lába, amikor a Bükkmarcin egy alak belökte a szakadékba. Szóval nem tudom mi történt, nem akarok itélkezni - mindenesetre senkitõl sem szép, hogy piranja módjára csaptok le az elsõ tettesnek kikiáltott személyre, s viszitek boszorkányégetni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
árokbalökés nemjó
váltást meg kell várni és úgy felpofozni hogy utána a 2 lámpájának fényébõl 4et lásson, az jó
de verseny közben...
nincs olyan sok ember ott, simán megtalálható bárki is
(leginkább arra gondoltam, hogy pl Borsit is sikerül valakinek belökni.
egy mittomén kb 40 kilós kislányt. normális az ilyen!?)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

ja, az árokba lökõsök. utána õket vissza sem kéne engedni a pályára. hanem kizárni.

még akkor is, ha esetleg az elõttük menõ volt a geci???
Már csak,ha a saját feltételes reakciómból indulok is ki...

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás

1ébként nagyon köszi azoknak akik elõre elengedtek amikor hallottak, vagy látták a lámpa fényét. Viszont akit bezúztam a bokorba meg az árokba az magára vessen, én mindig szóltam, de azért sorry, biztos fájt! :D Az sztem érthetõ hogy ilyenek miatt nem fogok kijönni a ritmusból!

Egy biztos, hogy engem ha valaki igy ellökne. Váltás után megkeresném és lekevernék Neki egyet. [Legkevésbé érdekelne, hogy hány kiló ki a nagybátyja és mióta küzdõsportozik.] Ez tuti. Jövõre ha indulok, is így lesz.

Az én testi épségemet csak én veszélyeztessem...más ne.

Errõl csak ennyit......

géza_m

géza_m

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

Géza: én azt sajnáltam, hogy nem volt külön vegyes duó értékelés. Ha jól tudom, ti voltatok az egyetlen ilyenek? Hédinek gratula!!!

:):)

Igen, szerintem csak mi voltunk....Hédi is sajnálta, hogy nem volt vegyes duó értékelés:)
Amúgy nagyon jól ment valóban, én is csodálkoztam...59 köre lett, nekem 63. én 12h10min-t mentem, így õ 11h50min-t, azaz ha 12-12 órát megyünk akkor 60-62 lett volna a körszámunk, mivel kb 10 perces köröket mentünk. Ez azért lepett meg, mert maratonon kb 40-60 percet kap tõlem Hédi, ezen a versenyen meg én elég jól mentem és így is csak 2 körrel ment volna kevesebbet 12h alatt...Ez szerintem kiugró teljesítmény részérõl! Részemrõl meg átlagos, amit már megszoktam:)