Nem tudom mennyire vagy benne az MTB sportban, de annyit érdemes tudni, hogy duóban és soloban is ha valaki sokat és jól teker akkor a frissétésen(kaja/pia) és a regenerálódó képességen múlik az egész. Én szintén Duóban mentem 11.30-as átlagköridõ jött ki a 12h10min-re, xc és mx versenyekrõl ismerve a spéci duó tagjainak képességeit, nem meglepõ a 10perces átlag, nappal simán mentek 8.30-alatti köröket. Vertich mögé egyszer nem bírtam beállni, Goda Petit az utolsó órában elõztem meg, amúgy 1h20min-enként körözött engem....hidd el nekem, õk ilyen jól mennek! Ez van!
Figy, a Vertich mogott vegzett a Konya Tamas MONTIVAL (!) a tour de hun-on
http://velo.hu/index.php?id=576.
A Tamas telen a termunkben keszul fel, szemelyesen ismerem, wattra pontosan tudom a sracot, ill. tobbszor tekertunk mar egyutt. Van sejtesem mennyire lehet eross, igaz ez csak az egyik fele a csapatnak Godat nem ismerem. Ezek tudataban irtam a hozzaszolasom, nem szoktam halandzsazni.
-.-
Kajat rendesen pakoltunk, aki latta a kocsit ugy nezett ki mint egy labor.. MTB-ben amatorok vagyunk, de nem teljesen hulyek, mindent nem tudok elhinni van annyi szakmai hatter.
( . ) ( . ) \l/ 8====O