by thy: "Sztem arra, hogy valakit ne engedjek el, ha gyorsabb, csak egy mentség lehet, ha a hely nem alkalmas az elõzésre...a többi esetben kutya kötelessége mindenkinek elengedni a gyorsabbat"
Tökre egyetértek. És ha már leszóltam azokat, akik szemetül elõztek, hát szerintem azok is nagyon etikátlanok voltak, akik direkt nem engedtek el valakit, és még be is szóltak. Ez is hatalmas bunkóság,és aki ebben magára ismer, õ is fejlõdjön föl ezen a téren.
!njoy: ha úgy elõztél, ahogy elõztél, akkor nálad is elégedetten nyugtáztam, hogy "ok, õ is normális". Amit irtam, azért irtam, mert csak általánosítani tudok. Nem tudom, kik voltak azok, akik több csajt is fellöktek, de ez számomra elfogadhatatlan magatartás és ezt nem lehet azzal megmagyarázni, hogy "azé' me profi vagyok, azonnal állj félre vagy dögölj meg". Ezek a lányok biztos, hogy nem álltak ott neki feszíteni, hogy "nem engedem, hogy megelõzz". De akkor kérdem én: mi a francnak kell nekik menni, fellökni õket? Miért kellett nekem jönni? Ha nem lennék gyakorlottabb montis, talán én is elvágódom. Ha valaki annyira Qva profi, akkor elõzzön is profi módon. Ha ez rád nem vonatkozik, akkor ne vedd magadra, de a következõ 24 óráson légyszi add át heves vérmérsékletû társaidnak.
Azt meg nem hiszem, hogy azért tekertetek 5 körrel kevesebbet a Janiéknál, mert titeket mindenki csak akadályozott, õket meg mindenki elengedte. Ez badarság, és te se gondolhatod komolyan. Meg a láncszakadás meg minden. MIért, nekik semmi problémájuk nem volt szerinted? A másik meg az, hogy a helyezések mindig az ilyen "ha nem lett volna ez, meg az"-okon múlnak. Szóval ezek a "ha..."-k természetes velejárók, így tök értelmetlen õket emlegetni. Nekem is volt sok "ez meg az", mégse kezdek el itt nyávogni.
Szerintem jövõre a lassabbaknak és a gyorsabbaknak is jobban oda kell majd figyelni, mert az elõbbi részérõl bunkóság az akadályoztatás, az utóbbi részérõl pedig az agresszulás és lenézõ stílus!
Egyébként jövõre a 24 órás mindenhol 2 nyomtávosra lesz kitaposva.
Era: Jani tényleg ezt a szöveget nyomatta, de nekem a Votec-es Tibié még jobban bejött. Õ egy igazi angyal volt, pedig ment mint a bika.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.