Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny (2005.08.20-21)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
596 hozzászólás a témában

géza_m

géza_m

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

Az a baj hogy mi 2 teljesen más dologról beszélünk és azért hiszed hogy belõlem ezek a dolgok hiányoznak, de végülis mind1, aki ismer az úgyis tudja hogy normális vagyok

Örülök neki, ezek szerint mégiscsak elfáradtál és azért írsz baromságokat!
Akkor csak félreértettelek-van ilyen!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Géza: én azt sajnáltam, hogy nem volt külön vegyes duó értékelés. Ha jól tudom, ti voltatok az egyetlen ilyenek? Hédinek gratula!!!

Era, Tibi szövege:
Tibi: balról elõznék
én: gyere
Tibi: köszönöm szépen
én: szívesen
Tibi: jó utat
én: köszi, viszont

És mindezt angyali hangon mondta, miközben úgy húzott el az emelkedõn, mint egy dzsip! Szóval nekem õ a kedvencem továbbra is. :):)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Az a baj hogy mi 2 teljesen más dologról beszélünk és azért hiszed hogy belõlem ezek a dolgok hiányoznak, de végülis mind1, aki ismer az úgyis tudja hogy normális vagyok

géza_m

géza_m

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

Jó 5let:D sztem elég sokan igénybe vennék

Tényleg, ha ennyire nem bírsz az energiáiddal, miért nem soloban nyomtad? Mindenki jobban járt volna!
Nem akartam belemenni, de mostmár mindegy:
Megnyilvánulásaidból egértelmûen az jön le, hogy belõled teljesen hiányzik a másik emberrel szembeni tolerancia, megértés, empátia, együttérzõ képesség meg minden ilyesmi....ez elég nagy baj, szerintem fõleg neked, de a környezetednek is. versenyeken sajnos mi is a környezeted vagyunk (én is) ezért még ha vadidegen is vagyok itt a fórumon leírhatom tán' a véleményem...
Számomra szinte hihetetlen, hogy egy 24h versenyen nincs vkinek annyi esze, hogy belegondoljon abba, hogy valaki már esetleg 6-8-10 órája teker, saját képességeinek határát feszegeti és ilyenkor nem biztos hogy tudja merre van a jobb merre van a bal, nem biztos, hogy 1cm-re akar menni a kerítéstõl, nem biztos, hogy eljut az agyáig a kérésed, hogy merrõl szeretnél elmenni stb....szóval, hogy ezek helyett neked az jut eszedbe, hogy a szerencsétlen amatõr direkt nem enged el, hogy a Vizdiék nyerjenek és ne ti....na hát ez szerintem beteges és fenntartom, hogy ehhez hülyének kell lenni! Tudom nehéz az élet, fõleg ha az embert szembesítik a hibáival, de innen szép felállni, szóval csak hajrá! Én drukkolok nked!:)

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Minket csak néha az zavart, amikor a mögöttünk lévõ csapat 1 óra alatt ledolgozott 3 kör hátrányt, és a Bringabanda elhúzott 8 körrel... kiderült hogy nem írták be 3 körünket:D és ha nem szólunk a Harangnak akkor be se lett volna tán írva...

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Lensver: Mi volt az az angyali szöveg Tibitõl? :)

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás

... nos ezzel remélem csak vicceltél.

Csak kicsit nehéz megértetni másokkal hogy mi is a problem... de végülis persze hogy vicceltem

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

ja, az árokba lökõsök. utána õket vissza sem kéne engedni a pályára. hanem kizárni.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Mikor csapattársam bõgve, bedagadt térddel, esésnyomoktól tarkítva jött be a pályáról, akkor én biztos, hogy jól ellettem volna ott. Igy csak azt tudtam csinálni, hogy dühöngve kezdtem neki a versenynek, és megfogadtam, hogy leüvöltöm az elsõ arrogáns k*cs*g fejét. Nos, a 2 óra leforgása alatt, amíg kinn voltam éjjel a pályán, ilyen egy se volt. Mintha érezték volna, mi dúl bennem, mindenki szólt, hogy jobbról vagy balról, és nem maradt más választásom, ontottam a "csak tessék" vagy "szívesen"-eket. Aztán egy óra múlva a dühöm is elpárolgott és már csak a száguldozást élveztem.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Egyébként persze akkor is én vagyok a hülye amikor azt mondom hogy simán felismerik a hátulról jövõ versenyzõt... :D most akkor vagy én vagyok tényleg hülye vagy az a 15 ember aki a versenyen kb 5 méterrõl elõttem hátraszólt és azt mondta hogy: "gyerünk Zsolti elengedlek" , pedig nem is ismertek õket, és kb 3 eset éjszaka volt! Pedig nem küldözgetek elõre képeslapokat hogy ki vagyok és honnan jövök!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Szóval ne beszéljetek már nekem ilyeneket hogy mi vagyunk a köcsögök, meg én vagyok a szemét mert leszorítom azt aki még direkt szivat is! Én is felvettem a lassabbak tempóját a csiki csukiban, ahol nem lehetett elõzni hogy ott nem is elõztem! De aki hátráltat amikor el tudna engedni az kicsit sok! Gondolkozzatok el ezen is aztán akkor oltogassatok!

Bocsi, megint beirok, mert már nem birok mindent megjegyezni. Szal, ebben az esetben megértelek. ;) De amikor azt mondod, hogy :

Az amatõr arcod sose fogja ezt felfogni, inkább hagyjuk!

... nos ezzel remélem csak vicceltél.

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Ha nem ismersz akkor meg ne hülyézz le,fõleg ne fórumon keresztül!
Jövõre gyere ki, keresd Kemecsei Zsolt-ot, én vagyok az, szívesen megütlek a beszólásodért! De tényleg keress meg ;)

Waó, egyre izgalmassabb lesz a topik. :D :D
Ki lehetne alakítani egy külön kis ringet jövõre, ahol a pályáról visszajött, beagressszult versenyzõk egymást püfölhetik, amíg le nem vezették a feszültséget.

géza_m

géza_m

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

Jövõre gyere ki, keresd Kemecsei Zsolt-ot, én vagyok az, szívesen megütlek a beszólásodért! De tényleg keress meg ;)

Ez nem beszolás, csak a fórumos megnyilvánulásodból egyértelmûen levonható következtetés. Nem kell megsértõdni, változni kell!
Annyira nem érdekelsz, hogy keresselek, segítséget ajánlotam ha nem kell hát nem. Bármelyik mx/xc versenyen keresd gézát a bb sátor környékén! Aztán ha még aktuális odaadom a telcsiszámot!
üdv.g.

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás

de szerény izomtibi csávó vagy:d lolka

Te szereted ha vadidegenek oltogatnak?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
by thy: "Sztem arra, hogy valakit ne engedjek el, ha gyorsabb, csak egy mentség lehet, ha a hely nem alkalmas az elõzésre...a többi esetben kutya kötelessége mindenkinek elengedni a gyorsabbat"

Tökre egyetértek. És ha már leszóltam azokat, akik szemetül elõztek, hát szerintem azok is nagyon etikátlanok voltak, akik direkt nem engedtek el valakit, és még be is szóltak. Ez is hatalmas bunkóság,és aki ebben magára ismer, õ is fejlõdjön föl ezen a téren.

!njoy: ha úgy elõztél, ahogy elõztél, akkor nálad is elégedetten nyugtáztam, hogy "ok, õ is normális". Amit irtam, azért irtam, mert csak általánosítani tudok. Nem tudom, kik voltak azok, akik több csajt is fellöktek, de ez számomra elfogadhatatlan magatartás és ezt nem lehet azzal megmagyarázni, hogy "azé' me profi vagyok, azonnal állj félre vagy dögölj meg". Ezek a lányok biztos, hogy nem álltak ott neki feszíteni, hogy "nem engedem, hogy megelõzz". De akkor kérdem én: mi a francnak kell nekik menni, fellökni õket? Miért kellett nekem jönni? Ha nem lennék gyakorlottabb montis, talán én is elvágódom. Ha valaki annyira Qva profi, akkor elõzzön is profi módon. Ha ez rád nem vonatkozik, akkor ne vedd magadra, de a következõ 24 óráson légyszi add át heves vérmérsékletû társaidnak.

Azt meg nem hiszem, hogy azért tekertetek 5 körrel kevesebbet a Janiéknál, mert titeket mindenki csak akadályozott, õket meg mindenki elengedte. Ez badarság, és te se gondolhatod komolyan. Meg a láncszakadás meg minden. MIért, nekik semmi problémájuk nem volt szerinted? A másik meg az, hogy a helyezések mindig az ilyen "ha nem lett volna ez, meg az"-okon múlnak. Szóval ezek a "ha..."-k természetes velejárók, így tök értelmetlen õket emlegetni. Nekem is volt sok "ez meg az", mégse kezdek el itt nyávogni.

Szerintem jövõre a lassabbaknak és a gyorsabbaknak is jobban oda kell majd figyelni, mert az elõbbi részérõl bunkóság az akadályoztatás, az utóbbi részérõl pedig az agresszulás és lenézõ stílus!

Egyébként jövõre a 24 órás mindenhol 2 nyomtávosra lesz kitaposva.

Era: Jani tényleg ezt a szöveget nyomatta, de nekem a Votec-es Tibié még jobban bejött. Õ egy igazi angyal volt, pedig ment mint a bika.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
*ásít*
Come on! It's on

Korn

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
de szerény izomtibi csávó vagy:d lolka

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás

Én nem vagyok errefelé ismerõs, nem hiszem, hogy ismerlek, de szerintem te teljesen hülye vagy (bocs)->ismerek egy tök jó pszichológust, szerintem tudna rajtad segíteni, ha érdekel megadom a számát...
további minden jót!
géza_m

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

Titkos infó....újra van Schwinn alu tandem váz:D

csak az ezer kanyarral tarkított pályán hogy fog elférni egy tandem????:)

Tavaly velem is elõfordult hogy minden ok nélkül rám húzták a kormányt, mikor elõztem a 2 nyomsávos kerítés melletti részen a másik sávban, csak azért hogy nehogy elmenjek már mellette. Utána még neki állt feljebb mikor visszaszóltam hogy mit csinál? Aztán persze faképnél hagytam!!!!!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám