Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny (2005.08.20-21)
Posted 2005. August 23. - 19:34
A FÓKUSZBAN most volt a 24 H összefoglalója.
Látta valaki??
ps: elkéstem...
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
Posted 2005. August 23. - 19:27
Posted 2005. August 23. - 19:26
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. August 23. - 19:14
Itt csak idegesíted magad?!?! pl: Ausztriába vagy Németországba ott szerintem nem tartana fel titeket senki max TI õket
QUOTE]
Mennénk szívesen ha lenne pénzünk elhiheted, szívesen kipróbálnánk, de tudom hogy csak mi tartanánk fel õket!
Posted 2005. August 23. - 19:00
Posted 2005. August 23. - 18:55
Posted 2005. August 23. - 18:31
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2005. August 23. - 18:25
Itt csak idegesíted magad?!?! pl: Ausztriába vagy Németországba ott szerintem nem tartana fel titeket senki max TI õket
Engem volt h már elõre elengedtek meg is lepõdtem és ha szóltam ahogy tudtak félre álltak mint ahogy én is!!
Tényleg nem tud valaki vmit arról a magyar srácról aki Németo.ban versenyzett most 24 óráson de fel kellett adnia??
Posted 2005. August 23. - 17:57
Dehogyis! Az úgy volt..., már annyi kört mentem, hogy a bicóm megtanulta a pályát, így aludhattam egy kicsit menet közben...
Köszönöm a fotókat. Jó volt visszanézegetni a pályát.
Az, hogy alszol az rendben van, de miért fékezel közben?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2005. August 23. - 17:33
- mert túl profi megoldás lenne?
- mert a chip nem elég sérülékeny?
- ja, hogy drágább lenne? - így persze érthetõ...
(elvégre a maratonok szervezõi örülnek,
ha nullára jönnek ki a végelszámolásnál, ugye?)
Posted 2005. August 23. - 17:32
Csodálatos módon ez most teljesen magamtól merült fel bennem, és nem is hallottam, hogy ilyeneket mondott volna!!!
A dühtõl elraktározódott a szürkeállományban és most tört fel onnan.
Viszont eszembe jutott egy elég szomorú dolog. Ha jól láttam Era jött át a pályán gyalogszerrel egy lányzó és egy férfi társaságában, ott ahol ki lehetett kerülni a vizesárkot. Éppen jött egy versenyzõ is és a férfi meglátva a bringást visszalépett az meg már éppen kerülte, és szépen a biciklis elé került. Szegény srácnak szerencséje volt, hogy nem a korlátnak esett biciklistõl.
Posted 2005. August 23. - 17:31
Posted 2005. August 23. - 17:24
Engem egyszer bosszantottak fel, mikor ketten másztunk felfelé baloldalt egymás után és jött valaki, hogy balról elõz. Jobbról meg ott volt a nagy hely, neki szóltam is, hogy bocsi de elõzz jobbról. Természetesen kényelmesen elfért.
Bármennyire is verseny sport ez, szerintem nem túl sportszerû valakit belökni az árokba, mert én vagyok a gyorsabb, erre nincs mentség. Az autósokat szidjuk, ha így elõznek minket bringásokat, elszomorítónak tartom, hogy bringások is törtessenek ennyire.
A csipes idõmérés viszont nem sokat ért szerintem. Bükkmarcin mikor beértem sípolt (igaz ketten jöttünk be, és egyikünket vette csak), itt viszont nem sípolt semmi, én legalábbis nem hallottam.
1 dolgot hiányoltam, idén a levesen és energia italon kívül volt más amit kaptunk? Tavaly és tavaly elõtt kaptunk néha a veseny alatt ásványvizet, csokit, banánt. Idén viszont semmi ilyenrõl nem hallottam. Viszont a rajtszámokkal mindenki kezébe lehetett volna nyomni 1 szemetes zsákot, tavaly emlékeim szerint ez is volt.
Posted 2005. August 23. - 17:05
by Harang!
Ugyanis ezt mondta Õ is többször a mikrofonba.
Csodálatos módon ez most teljesen magamtól merült fel bennem, és nem is hallottam, hogy ilyeneket mondott volna!!!
Posted 2005. August 23. - 16:53
Egyébként minden kinek figyelmébe ajánlom az MX szabályzatot:
8.§ A verseny teljesítése
1. A teljes távot nem teljesítõ
, a kijelölt útvonaltól eltérõ, vagy egyéb – a versenyzõtársakkal szemben– nem sportszerûmagatartást tanúsító versenyzõk a versenybõl kizárásra kerülnek.3. A versenyzõ
az õt utolérõgyorsabb versenyzõt - ha a gyorsabb szóban jelzi ebbéli szándékát - köteles elengedni. A versenyzõa verseny teljes ideje alatt sem kerékpárjával, sem bármely testrészével nem érhet hozzá egy másik versenyzõhöz, vagy annak kerékpárjához.
Posted 2005. August 23. - 16:43
Nem kifogás, de annyira kész voltam (egész héten éjszakaoi mûszak,..) hogy teljesen kiment a fejembõl és aludtam mikor nem én tekertem.
Bocs, majd legközelebb.
Posted 2005. August 23. - 16:37
nem errõl kellene szólnia a topicnak. Azt remélhetõleg mindenki tudja, hogy nem szép dolog másokat veszélyeztetni a saját elõrejutásunkért.
Sajnos vagy nem sajnos szinte senki sem tudja, hogy ki kit lökött fel, szorított le.
Mindenkinek magában kell eldöntenie, hogy pofátlanul elõzgettett, csalt-e vagy sem. Aki pedig megszegte az írott és íratlan szabályokat és mégis "ártatlannak" érzi magát az örüljön csak magának.
boldogok a lelkiszegények...
Posted 2005. August 23. - 16:24
Posted 2005. August 23. - 16:19
Köszönöm a fotókat. Jó volt visszanézegetni a pályát.
Posted 2005. August 23. - 16:16
Azért csak nem olyan lassú az a fényképezõgép...
Inkább pont pislogot., szerintem
hosszanexponalva