Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny (2005.08.20-21)
Írta 2005. augusztus 26. - 13:05
Köszönöm a sok szurkolást, nagyon jól jött!
A solo indulók voltak a legkirályabbak, bár én puhány módjára aludtam is.
Összesen 18h 5p töltöttem mozgásban, ezalatt 88 kör sikerült (kb. éjfélig 55, ekkor dõltem ki).
Igazából nem tudok regényt írni, "hamar vége lett". Na jó, mentem, szigorúan túratempóban (max. 80%), a bringa 100%-ot adott, elõzések is kb. rendben voltak.
De két esetet kiemelnék: "elitversenyzõ" mindkettõ viselkedésforma.
Megelõz, egy mukkot nem szól. Aztán még felháborodik, mikor beszólok neki. A másik, utsó körben (lejárt a 24h), a cél elõtti kanyarban bevág elém. Ennek aztán nagy tétje volt! Befutó elõtt befurakodni egy másik elé. No comment.
De hogy a versenyrõl is valami pozitívat.
Pálya nekem 90% tetszett, a fullmerev setup nem volt beteg választás, mivel a telósokat is dobálták a gödrök. 10 óra ment kb. egy szuszra, aztán jöttek a gondok- gyomorgörcs, felkar, hátfájás (nem bírtam tartani a kormányt, nemhogy kanyarodni), álmosság. Éjfél után nagy kajálás, nem javult, szunya. 3-kor felkelek, ááá feladom, kész, alvás tovább. 4-kor magamtól ébredek. Na jó, gyerünk tovább. Laza félóra után el is indulok. Szar menni. Kezdeti 11-12 perces körök után 14-15 percenként látom a célkaput. 8-kor ismét megállok, befejezem. Olivér persze rámszól, mit téblábolok? Vissza a keróra. És, érdekes módon, vavul a helyzet! A seggem nem fáj (vagy már nem érdekel), jó ütemben veszem a köröket. Utolsó órában elkezdek lassítani, nem kell a plusz kör. Cél, örülés.
Kész vagyok. Derekam ko, kezeim élettelenül magam mellett, egyébként semmi.
Másnap este már ment 1 óra pörgetés, és a héten is mentem 100 km-t. Õszintén szólva durvábbra számítottam. Vagy csak ellazáskodtam.
Jövõre muszáj lesz komolyan venni!
Dini, te egy állat vagy! Mindenkinek gratula, de neked különösen!
Írta 2005. augusztus 25. - 13:32
Fotók:
http://www.freeweb.h...berc/index.html
Kösz a videót. Benne voltam a tv-ben.
Írta 2005. augusztus 25. - 11:35
THX!
másnak hajtok, mások hajtanak"
vendég_Charon_*
Írta 2005. augusztus 25. - 11:30
Írta 2005. augusztus 25. - 11:21
másnak hajtok, mások hajtanak"
Írta 2005. augusztus 25. - 11:16
Írta 2005. augusztus 25. - 10:58
Hú ezek tényleg jók!
En jobban eltudnam kepzeni magamnak, hisz valahogy igy nez ki egy igazi 24h verseny... a csilleberci egy Xc palyanak kivallo, 24h szerintem nem.
Írta 2005. augusztus 25. - 07:19
Vajon Robinak miért kellett kiállnia??
Írta 2005. augusztus 24. - 19:25
Nagyon tuti képek a Salzkammerguti 24h-ról!! Hát nem semmi ott is élmény lehet indulni!!
Írta 2005. augusztus 24. - 18:43
Ha érdekel vkit pálya OB van a millenárison mi el táttottuk kicsit a szánkat!!
Írta 2005. augusztus 24. - 10:56
8 napon túl gyógyulót ;-)El tudom képzelni, mit kaptak a 8 perces emberkéktõl.
Írta 2005. augusztus 24. - 07:13
Ugyanezen a szakaszon 2 körön át jöttek még futók is egymás után. Egyik körnél pont szaggattam lefelé ezerrel - ugye ezután indult meg a leghosszabb, de kimért mászásunk - és ott volt egy kis kanyar. Abban a kanyarban is volt 2 futó, és nem sok hiányzott már az ütközéshez. Pedig én még óvatos voltam. El tudom képzelni, mit kaptak a 8 perces emberkéktõl.
Írta 2005. augusztus 24. - 07:09
Lovas Gabi!
Veled beszélgettem néhány szót a kerítés kijáratánál két kattintás közben? Illetve majdnem beleugrottam a képed közepébe? Bocs! :-)
üdv: roobi
Lehet. Én videoztam, de azt hiszem valóban beszélgettünk pár szót.
Még egy érdekesség:
A verseny vége felé készítettem pár perc videot a pályán. Ekkor egy fehér szakállas öreg egy böhöm Kuvasszal (póráz nélkül) kocogó napot tartott a pályán. Hol?
Ahol a legjobban lehetett lefelé döngetni.
Szóltam neki, hogy fogja meg a kutyát és menjen le a pályáról. Néz, mint a "bamba birka" (by Pálos István) és nem csinál semmit.
Szóltam neki, hogy mozogjon, mert jönnek a bringások és baleset lesz, erre elkezd velem üvöltözni.
Néhány jó tempóban érkezõ sporttárs meggyõzte, hogy rossz helyen van. :-)))
Láttam egyébként ugyanezen a szakaszon Vizslával sétálókat is...
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
Írta 2005. augusztus 23. - 23:06
Õ Kõvári Gabi. Szintén Gruppettos országútis, Õ bukott. A képeim között a végefelé látszik milyen sérüléseket szenvedett el....
Szegééény! Jó búlást Neki! :cry:
KisÖcsike
Írta 2005. augusztus 23. - 23:00
mmm, Õ télleg aranyos
Õ Kõvári Gabi. Szintén Gruppettos országútis, Õ bukott. A képeim között a végefelé látszik milyen sérüléseket szenvedett el....
Írta 2005. augusztus 23. - 22:56
Írta 2005. augusztus 23. - 22:55
Huhh ha láttál volna engem éjfékor lazulni
meztelenül ijeszgettem a bringásokat az erdõben
Mondom jobbrol!!!
Elmegyek mellettük, odafordulnak fejlámpával és:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááá
najó, Te túl laza vagy
Írta 2005. augusztus 23. - 22:53
Ezt meg is akartam köszönni! Tökre jól esett, hogy a verseny közben még a fotóra is jutott energiád! THX!
Szivesen.
Hát ez volt számomra szinte az egyetlen olyan pont a pályán ahol ezt meg lehetett tenni, nem pedig folyamatosan koncentrálni a pályára....
Írta 2005. augusztus 23. - 22:52
Azt gondolták, hogy úristen ez a srác atomerõmû közelében nõtt fel?
ÁÁÁ hideg volt...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. augusztus 23. - 22:47
KisOcsike jók a képeid. Találtam pár jót magamról is.
Erre (http://img.tar.hu/ki.../14876449.jpg#3) még emlékszem is mikor készült, direkt kidugtam a nyelvem....
Ezt meg is akartam köszönni! Tökre jól esett, hogy a verseny közben még a fotóra is jutott energiád! THX!
A másik aranyos: http://kep.tar.hu/ki...6972/14876255#2
Többen is belemosolyogtak még a fényképezõgépbe! Ez nekem nagyon tetszett! Ha nagyot akarnék mondani, akkor mondanám, hogy ezekért a képekért megérte az idõt, és a fáradságot!
KisÖcsike