a csésze ami közvetlenül bele van ÜTVE illetve PRÉSELVE a fejcsö aljába
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2002. december 10. - 17:39
Írta 2002. december 10. - 16:55
Köszi a tippet.Ha a csésze alatt azt a kütyüt érted ami takarja a csapágyat akkor az nem mozog.(Bár lehet,hogy én értem félre).
Írta 2002. december 10. - 16:36
hátt... a csésze kotyog a vázban??? azt kéne megnézni... ha az kotyog, akkor a fejcsöved van kitágulva ( nem gáz) fogsz egy 0.33-as Colás dobozt , szétvágod és berakod a csésze pereme és a váz közé... Ez tuti biztos, mert nekem rég ota igy mükszik..
Írta 2002. december 10. - 16:25
Sziasztok.
Nem bíztos,hogy a legjobb helyre irok,de nem találtam megfelelõ topikot és nem akartam ezért nyitni egyet.
A problémám a következû.Új villát szereltem be és az alsó csapágysornál kotyog.Elõször kb.3-4 mm-t mozgott,de amikor jobban rászorítottam a stucnit,hogy fogja a villanyakat akkor már csak 1-2 mm-t mozok,de még ,így is eléggé érezhetõ.
Ha van tippetek miként lehet megszüntetni azt megköszönöm.
Nem bíztos,hogy a legjobb helyre irok,de nem találtam megfelelõ topikot és nem akartam ezért nyitni egyet.
A problémám a következû.Új villát szereltem be és az alsó csapágysornál kotyog.Elõször kb.3-4 mm-t mozgott,de amikor jobban rászorítottam a stucnit,hogy fogja a villanyakat akkor már csak 1-2 mm-t mozok,de még ,így is eléggé érezhetõ.
Ha van tippetek miként lehet megszüntetni azt megköszönöm.
Írta 2002. december 09. - 22:11
Szálka: már valakinek ajánlottam, hivd fel a Bergusont és kérdezd meg... ha nekik nincs és nem is tudnak hozni, akkor hivd fel az X-factor t is ( ezt utoljára,mert nem igazán tudok ennél drágább boltot)
Írta 2002. december 09. - 21:42
Figyu emberek!
Telóhoz lehet venni külön fékkonzolt?
Ha lehet mennyiért és Rock Shox-ba jó-e?
Thx
Telóhoz lehet venni külön fékkonzolt?
Ha lehet mennyiért és Rock Shox-ba jó-e?
Thx
Írta 2002. december 09. - 16:32
Lovas G:szerintem a nagyon gaagyi rugostagoknál, amikben rossz a szimering és rossz a konstrukcio , azokban lehet, hogy átfolyik a levegös részre az olaj és akkor sincsen semmi baj... én ezt eltudnám képzelni, de nem vágom annyira
Írta 2002. december 09. - 15:41
A Shiver az valami nagyon álat teló!!! Iszonyat jól mozog meg minden!!! USD-ban az ealon!!! Olyasmi mint sima telóban a Boxxer vagy CCnél a SID!!! Sokan mondják, hogy csavarodik, de aki használja senkit nem hallottam panaszkobni, hogy irányíthatatlan lenne bringája!!! Máté pl kimondottanszeretni!!! Aszonta...
Az ára... Hát ez már nehezebb kérdés!!! Ez a teló újonnan is nagyon drága, szóval hasznltan se lesz olcsó!!! A Kínálban vanegy 220ért és ez elég baráti ár érte!!! Talán ha nagyon alkudsz odaadja 210ért!!!
Az ára... Hát ez már nehezebb kérdés!!! Ez a teló újonnan is nagyon drága, szóval hasznltan se lesz olcsó!!! A Kínálban vanegy 220ért és ez elég baráti ár érte!!! Talán ha nagyon alkudsz odaadja 210ért!!!
Írta 2002. december 09. - 15:40
Megnyugodtam. Köszi a tanácsot!
A teló egyébként SHOCK Works Air Jet (nagyon jó!)
A teló egyébként SHOCK Works Air Jet (nagyon jó!)
Írta 2002. december 09. - 15:04
Lovas Gabi,
én régebben télen is használtam, biztosan 0 fok alatt is. nem tudom miért ne lehetne. csak valszeg jobban fel kell fújnod a hideg miatt.
én régebben télen is használtam, biztosan 0 fok alatt is. nem tudom miért ne lehetne. csak valszeg jobban fel kell fújnod a hideg miatt.
Írta 2002. december 09. - 11:55
a 2002-es shiver-rõl mik a tapasztalatotok, véleményetek? és használtam mennyiért lehetne hozzájutni?
Írta 2002. december 09. - 11:54
HELP!
Kérdés: Igaz-e, hogy a levegõs hátsó rúgóstagokat télen 0 fok alatt nem szabad használni?
Remélem, ez csak egy rémhír!
Kérdés: Igaz-e, hogy a levegõs hátsó rúgóstagokat télen 0 fok alatt nem szabad használni?
Remélem, ez csak egy rémhír!
Írta 2002. december 09. - 11:02
Hmm, nem tudom mit jelent kocsiknál a lengéscsillapítás, de... A rebound az nem "lengéscsillapító", az csupán a teló visszaútja, (rebound = visszatérés) az a jelenség, amikor megpróbál visszaállni alapállapotba. A damping nem a visszarugózó erõ, hiszen szó szerint azt jelenti, hogy csillapítás. (Ez az ugyebár, ami hiányzik egy olcsó telóból, ezért az nagy sebességnél össze-vissza pattog). Jó esetben valóban lehet állítani a rebound damping-ot, tehát a visszarugózás csillapítását. Fogalmam sincs mit takar kocsiknál a lengéscsillapítás, de bringánál nyugodtan nevezhetjük a rebound damping-ot annak. Persze ez az egész csak szarrágás lenne a szavakon, de jó tudni, hogy mirõl is beszélünk, meg talán meg is értjük közben, hogyan is mûködik a dolog. ;D
OK akkor menjunk tovabb .. de a valasz NEM..
ugyan is a "lengescsillapitot" , fogalmazzunk igy nevezzuk rebound nak .A dampng pedig a visszarugozo ero amit jobb esetben tudunk allitani - + iranyba..
tehat a lengescsillapitasnak az ereje = rebound damping..
Írta 2002. december 09. - 00:03
Ha jól tudom a boxxerek 2700-2800 gramm körül vannak mind!!! Még a 151es is!!!
Ezért kedvelik annyira!!!
Ezért kedvelik annyira!!!
Írta 2002. december 08. - 23:47
aztem kevesebb... én 2500 ra saccoltam :-) (szobamérleg segitségével) de igy se sok...
Írta 2002. december 08. - 23:13
Írta 2002. december 08. - 23:09
Írta 2002. december 08. - 22:34
Írta 2002. december 08. - 20:34
Iljics: Ilyen kenoanyagokat igazabol csak a jobb uzletekben talalsz, de ilyen bolt viszont sok van. Nem tudom, hogy hova szoktal jarni, de ott kerdezd meg, ha nincs, akkor szerintem a Hajdunal biztos van. A TF2 nem biztos, hogy a legalkalmasabb erre, ha azt ajanljak, akkor azt inkabb ne vedd meg, hanem keresgelj tovabb..
R500: ;D ;D ;D ;D Pont mint a Boxxer... ;D ;D ;D ;D
R500: ;D ;D ;D ;D Pont mint a Boxxer... ;D ;D ;D ;D