Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

zseb-s

zseb-s

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Sracok most kaptam egy Rockshox Boxxert!
A gond az vele hogy nem nagyon tudom mi lehet vele csinalni?Azt tudom hogy van benne vissza ut csillapitas
de nem tom lehet e elofesziteni?Vagy csak rugo cserevel?
A kezelesi utmutato idegen nyelvu azt nem tom elolvasni mert a szotar se kepes leforditani.
150mm mocorog 153 vettem.Ha valakinek van ezugyben tapasztalata kerem segitsen.

wheel

wheel

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Hali!

Én is most akarok egy telót a gépbe. 35 körüli árkategóriában mit ajánlottok, van itt olyan darab ami szolid terepezéshez megfelel?

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
anyám....ez a teló minden harmadok oldalon elõkerül?!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Olyanom van, király teló! Csak meg kell csinálni, és aztán mûxik is!

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Hi All!
Mi a véleményetek a Suntour XC Pro NS telóról? 130mm-t mozog, olaj és rugó, stb. (részeltek: BikeMag 2003 májusi szám, 6.oldal,soppingájd).
Jó lehet ez egy 100 kilás emberke alá? Küggyetek mailt, vagy privit, v akármit.

Kösze:

mittu

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Jorus: két lehetõség van: vagy szétreped a rózsa, vagy meghajlik visszafele. De ki fog jönni. csak maradandó nyomokat hagy majd a villanyakban. Ha acél, nem lesz probléma.... És ne feledd, az ERÕ Veled van! :)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hmm mi az a dió? nekem szerintem rószám van, de ha jobb a dió nem ártana egy olyan mer kotyog :D de lehet mástol is, csak érdekel.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Azért kell 120as stucni hogy a kormány elférjen a giáns szárak elõtt:)

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
Jorus: én meg már azt hittem a stratossal bírkózol...
csak nem értettem minek kellett 120 mm s stucni!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Kívancsi lennék a hozzáértõk véleményére, hogy szerintetek mennyit ér 1 2001-es RS Sid SL jó állapotban de nagygenerálra várva? köszi

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
"Beat the shit out of it!"
Úgyis rádfér :( De rózsabimbót tudok adni a srácnak is, nemcsak neked. Persze ha megvan még, de elvileg nem adtam még senkinek.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nos, nekem személy szerint head-lockom van, a szóban forgó gép (mert ugye egyben van az egész, hisz nem tudja kiszedni a villát a rászorult stucni miatt) a szomszéd srácé, aki megkért, hogy operáljam ki neki, mert õ nem tudja.

Jó. Hazamegyek, és ütöm.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Ne vegyél, mert nekem van, és úgyse használom, szal odaadom ha kell. Nemtom az integrált stucnis dolgokat mivel rakják össze, de a dió/rózsa (nemtom melyik mi) helyett mindenhova inkább a headlock. Eltörtem már pár ilyen dolgot, mert túlhúztam a csavart..

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Jah vagy télleg felfelé kell kiütögetni. Szerintem van benned annyi erõ hogy azt onnan ki tudjad szedni... csak lehet hogy a cucc bánja. ;D

Viszont ha kiszedted azt onnan sztem vegyél rózsa helyett inkább egy diót. Én 1***Ft-ért vettem egy B+ és nincs ez a kínlódás hogy ki/beütögetni a villanyakba a rózsát... ;)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Na szerintem azt a rózsát már úgyis *szhatod, szóval üss párat alulról, hogy kiláccon a csavar, fûrészeld el, aztán üssed lefele, és hamar kijön.

(módszer kopirájd zolle sufnituning werks)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Flexeld szééééét!!! :)
Alulról kell 1 hosszú fémrúd, egy ezer kilós kalapács meg egy valami, mondjuk satu. Aztán somni, de szerintem ezt értelmesen si ki lehet szedi. Nekem olyan Conixom volt hogy a teteje, az összehúzó kupak ilyen töknagy menetû volt, majdnem akkora mint a nyak maga.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nem a menet szakadt meg, hanem a rózsa meg az a darab fém, amiben a menet van, az nem egy anyag, és ezek elmozdulnak egymáson. Tehát a menetes rész elforog a rózsában.

Kezd szappanoperás jelleget ölteni a probléma. :)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Megszakadt a menet a rózsában?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Na, szal rózsa van benne, abba meg bele van tekerve egy Conixnak a teteje. (Egyszerre hogy lehetne benne rózsa is meg dió is?!) A csavar a rózsában megforog, tehát a Conix tetõt hiába tekerem, sovány. Ergo csak alulról felfelé tudom kiütni, ha lehet ilyet csinálni.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Szerintem csináld azt hogy a Conix tetejét letekered, a belét meglazítod, hogy a peremek széjjel menjenek. Aztán vissza rá a tetejét de ne húzd meg, aztán mozgasd ahogy tudod, hogy a körmöcskék lecsússzanak, és ne szorítság a cuccot. Szerintem így ki kell jönnie. Nekem Conix még nem szorult be...