Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

flash0160

flash0160

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
vegyél egy mozo r500-ast!én is azt hasznalako egy mamba vázba és tuningolva akár 14 cm-et is mozog!!
gyárilag 10-et) 30mm-es ebcsúszószárai vannak, és elég stabil is

vendég_bbbazsy_*

vendég_bbbazsy_*
  • vendég
Sziasztok !

Teleszkópot szeretnék venni, 15" - os vázba, ugrálni, lejtõzni. Valami hosszú utasra gondoltam, 50 körül !

RST Hi5 - ot használ esetleg valaki ?, mert az tetszik !

ThX

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
iljicS : ezt valamiért éreztem.....

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
jorus macho .. eeeeertem mar .. :P

hat igen.. aki csak avid BBDB ben gondolkozik annak ez magas ... mondtam en nektek csak bajnak van a hidr. fek ;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Stratos Superstar 8 - 220mm, USD, BoltOn

/lehet onnan tudom, hogy van hozzá valami közöm.. ;)/

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Jorus: Keke ( Késmárki) valami hatalmas odákat zengett vmi telorol ami neked most van és valami 22-t vagy 24-t mozog vagy mi, meg stb stb!
miféle telo is ez valojában?

Hollywood Macho

Hollywood Macho

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás

A rózsa egy kis fém darab, ami bele van ütve a nyakba, és van benne egy menetke. Miután a teló nyaka benn van a homlokcsõben, felrakod a felsõ vállat, a stucnit, az esetleges karikákat, majd a tetejére jön a kupak, amibõl elvileg ugye ki áll egy csavarbácsi. Ezt beletekered a rózsába, majd jól összehúzod az egészet úgy, hogy még nem szorul, ha elfordítod a kormányt, de már nem kotyog. Ha ez megvan, meghúzod a váll csavarjait, majd a stucnit, és utána örülsz, mert kész.

egy uj rózsa kellet bele és már jó is !kösz

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Mennyi humor Homér....

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
jó poén volt, annak örülök :P ;D

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Troll: Te maradj csöndben! ;D
csak Vicc Elek

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás

davidka kimegy es majd ott ossze-vissza porget rajta mindet es akkor jo lesz!

;D ;D ;D ;D ;D

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
allaithatok azok a regi boxxerek csak nem kivulrol!
persze egy verseny telonal nem arrol van szo, hogy davidka kimegy es majd ott ossze-vissza porget rajta mindet es akkor jo lesz!

hanem megy egy kort szerviz tapasztalat elmondas szetkap allitas. menjunk megegy kort! ...

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
csavarbácsi ;D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
A rózsa egy kis fém darab, ami bele van ütve a nyakba, és van benne egy menetke. Miután a teló nyaka benn van a homlokcsõben, felrakod a felsõ vállat, a stucnit, az esetleges karikákat, majd a tetejére jön a kupak, amibõl elvileg ugye ki áll egy csavarbácsi. Ezt beletekered a rózsába, majd jól összehúzod az egészet úgy, hogy még nem szorul, ha elfordítod a kormányt, de már nem kotyog. Ha ez megvan, meghúzod a váll csavarjait, majd a stucnit, és utána örülsz, mert kész.

Hollywood Macho

Hollywood Macho

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
bomb:duplaválas a telo és hidralikus tárcsakfélem van!
és a bowdenház hülyén volt azért kellet az oda a telo nyak és a váz nyak közé berakni!és csak ugy lehetet hogy leveszem a telo válát mert különben nem fér át a kar!és szét nem szedem a féket mert hidralikus!rózsa végülis is most mi?
az ahead kupak? ??? :-[

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
igen a nem tudás alatt azt értem!

158 -at mozog! ;) lemértem a pálcán! és amugy meg nem is 180-at hanem csak 179-et! ;D
olvasd el a Rock Shox honlapján a szétszedési utmutatot és a pálcán lévö szir szart amire tunning kit van irva,azt ki kell szedni és akkor 179-t mozog
(ja és az uj boxxernek vastagitott a nyaka)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Azért azt nem mondanám, hogy a régi "sima" Boxxerek semmit nem tudtak. A versenyzõk még ma is túlnyomórészt az Electric Red-eket nyúzzák, az egyik legszebb, és legjobb verseny DH teló. (Remélem a nem tudás alatt nem azt érted, hogy nem állítható rajta semmi...)

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
nekem Racem van és maximálisan megvagyok vele elégedve... ugyan az mint a régi boxxer 1 az 1 ben,csak ezen van visszaut csillapitás állithatoság.
amugy az egyetlen 1 baja van a telonak,amit nem vettek számitásba! mégpedig,hogy ezt elvileg 18 cm utra tervezték,de valamelyik okos kitalálta,hogy legeny rajta gyári tuningkit (lásd: Marzo 2002) ezzel levették az utját és igy Qrva kemény lett a telo, ugyhogy DH ra alkalmatlan lett,de viszon Freeridera tuti telo. amugy meg 120 ért szerintem megérte, csak az bosszant, hogy ma már ezt 100.000 ért megvehettem volna...
persze ujjonan!
és nem azért ilyen olcsok a telok,mert szarak,hanem ez a Sram-Rock Shox os izé miatt
a world Cup olcsobb mint a régi sima boxxer,pedig az semmit nem tudott és föleg nem titánium nitrid bevonatu volt a becsuszoja... és ha megnézed a Psylonál és a Sidnél, akkor láthatod,hogy ott is árcsökkenés van a tavalyihoz képest... és ezért most külföldön a Marzonak különféle akcioi vannak sajna leginkább Olasz o.-ban

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Bomb: Gondolom nem fért el a becsúszó felsõ része, meg a fejcsõ közt. (Mert gondolom DC-rõl van szó.)

Macho: Ha kotyog, akkor az azért van, mert nem húztad össze rendesen a cuccot a rózsával.