Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
a fórumon sokan mondták, hogy a semi bath az a szivacs ami tisztogatja a becsúszót (a manitou villákon, persze)
nah, de most nekem olyat mondtak, hogy az a szivacs az evil genius nevéen fut és a semi bath, pedig egyolyan rendszer, mint a nyílt olajfürdõs villák esetében van, csak csillapítást nem végez. akkor most melyik?

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Azt a bohom nagy ZOOM telot lattam a 'falunkban' egy boltban.
Nagyon MOZO-s erzesem tamadt. Biztos birja, csak eppen ne akarj tekergetni rajta semmit, meg ne vard el hogy pont arra lesz jo amire veszed (DH). Sajna ez a baj a MOZO val is, hogy nem eleg furge meg nem csillapit, de legalabb OLCSO.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
vdani:
Megéri!
Chili Palmer:
nem tõlem függ!ki van fizetve!csak nincs meg!talán holnap

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
WELCOME BACK VDANI!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Neked ajánlok egy jó villát, kicsit rugalmas, hosszú szárral, itt van a fiókban, nagyi hagyatéka.

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Szasztok!

Nem drágán milyen villát ajánlotok? 45ért Psylo XC szerintetek megéri?
Vagy nem?
Milyen a csillapítása?

Dani

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Egyébként nem testsúlyfüggõ, hogy mennyiért vegyen telót az ember. Én a 89-cel akkor min. 150ért vegyek? Istenem, gondolkodni kellene a beírások elõtt, mert nincs kedvem mindig oldalakat lapozni, az ilyen baromságokat. Moderáció, érted, mit jelent??? Egyébként meg akkor sem kellene mindeképp "hozzászólni" ahogy felkerül egy újabb teló neve az oldalra, csak hogy õ is olyat akar. Juhi, most komolyan, nem unalmas? Olvasd már vissza egy kicsit magadat, gyûjtsd ki a hozzászólásaidat, szerintem te is unni fogod. Mindenki tudja, hogy milyen telóra vágysz, és én õszintén megmondom, nagyon örülnék, ha végre megvennéd már!!! :-X

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
akartam javasolni!annyival megér az többet!csak leugattak volna hogy megint a psylo!Nekem és kéne már!!!! :)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ott van a Psylom. Surgosen el kene adnom, ezert 45-ert viheted. 80-125mm-ig allithato ut. Enne jobbat biztos nem kapsz ennyiert...

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Te félreértettél engem. Én nem divatból bringázok, és nem azért, hogy megnézzenek, hanem mert jól érzem magam közben. Egyébként meg nem kell 100e Ft-s teló egy 50 kg-os ember alá, ahoz, hogy tudjon bringázni, EZ CSAK EGY TÉVHIT! Úgynézki hogy lesz 1 author a-gang am+judy TT.

"Tudom,hogy most ez a menõ,meg "baze nézzed,micsoda géép!" beszólásokra vágysz"
Na az ilyen hozzászólásokat bírom, ájjatok már le a hülye baromságaitokkal.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Mustár!
Miért van az,hogy 40ropiból akarsz egy olyan telót,amit még 100ból sem kapsz?
Stríííítre...mert az ugye fasza? Megnézném,mit sztrítelhetsz... Tudom,hogy most ez a menõ,meg "baze nézzed,micsoda géép!" beszólásokra vágysz,de akkor is...
40ért állítható telót,ami nem nehéz,bírja,és még jól is nézzen ki?? Kicsit röhely...
Vegyé baze egy Zoom 1100et, USD 200mm,fasza brutál,max majd letépi a fejcsöved...ez 40ropi!
Ja,de nem állítható,meg nincs nagy neve... :P

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Figy haverom aránylag nagy triálos és neki is 8cm-s telója van. És azt is mondta, hogy jobb mint a merev villa. Kép is van: http://szfvartrial.f...artrial.fpn.hu/

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
jó akkor felejcsd el!tacanaba teló?az trial váz!mondjuk haverom caprine trialba rakott sid world cup ot de ez könnyû eléggé!akkor megértem de 40-be!

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Marzo exr comp-ot láttam 2 helyen is. Ugye ez a 8cm-es, csak azt nem tudom mennyi a súlya. Találtam még ilyen hogy judy xc, ugyanebben ar árkategóriában. Judy TT mennyire jó utcára, egy tucana mellé.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
es ezek kozul melyik is a street telo? ::) ;) amugy ha jol tudom van allithato judy (tehat nem draga telo,csakhat nem arra valo,amire gondolsz...)

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
marzo:mz comp,talán kapsz exr comp-ot valahol
Rock shox:judy tt,judy xc
állíthatók max a manituk de azokkal foglalkozi kell!axel-ekbõl vannak olcsón

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Street-re mennyire lehet használni a manitou axel comp-ot? Légyszi irjatok róla bármit ami kapcsolatos vele. Ja és milyen telók vannak 40e Ft-s csoportban amikor 6v8cm-illetve 10-12 között állíthatók, ja és könnyûek <2kg.

j.david

j.david

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Köszi a segítséget, majd felhívom õket azt megkérdezem van e nekik v.mi specko telóbontó szerszámuk.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
S1ru2!

Ha nyárig kinyírod a Judy-t,akkor leborulok elötted!! ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
???
akkor utána kell nézzek...
ha tényleg ennyire bagó, akkor nagyon sokat segítetél ;)