Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Az RST szerszámot én 1 évvel ezelõtt kemény 350ft-ért vettem a Hajdú-bike-ban. :D
Nézzétek meg a lánckatalógus hátoldalán a telszámukat, aztán akinek kell az hívja fel õket hogy an e még. :)
ja és asszem 2 méret volt még tavaly.
Remélem sokaknak tudtam segíteni. ;D

Conor

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Nekem is RSTm volna igaz szimpla (Aerosa) szal nemtudom, hogy duplavállasnál is így van-é...
de nekem egy speckó kulcs kénne (gondolom akkor nekedis), ami állitolag sokba fáj :-\

j.david

j.david

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
na jó, de hogyan tekerjem ki azt a kupakot merhogy van egy kb 2mm es rész ami közvetlen a becsúszó tetején van, és afölött pedig van egy kb 1cm es elõfeszítésállító tekrõ franc.

így néz ki (már amennyire latszik)

http://www.pinkbike....iew&image=79324

http://www.pinkbike....iew&image=63650

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
a tetejen valoszinuleg van ilyen kupak, ami bele van csavarva a becsuszoszarba.
namost azt kitekered es mindent kilõ ;D

j.david

j.david

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Halihó

Nem tudjátok véletlenül hogyan lehet szétszedni egy RST Gila XE (2003) telót? Azt tudom hogy kicsavarom az alján lévõ két csvart (ami a nyomorudakat tartja), de hogyan lehet a becsúszószárban lévõ dolgokat (rugo, elaszto) kivenni?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
lust jah
olajat benzinkuton hidraulika mittomen vagy motoros botban telo olaj 1l ~1-2eft
legegyszerubb beszerezni egy NAGY injekcio tut.
ea arra rarakni egy csovet. a csore rahuzol egy huzozarat amit meg tudsz rajta mozgani.
mindket szarba ynomsz olajat es utana a huzozarat beallitot a megfelelo tavra a cso vegetol majd belehelyezed (huuu de izgi) a becsuszobaes a folos olajat kiszippantod belole.
igy mindig ugyanolyan lesz az olaj szint mindket szarban.

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Ja amúgy nem most rögtön kell a teló!!!
Majd csak nyár közepe fele!( vagy amikor szétmegy a Judy m addig ez is jó)

Miért amúgy PolarX el nem lehet DH ni? ::)
Nem tom én nem HARDCORE DH ra gondolok csak ilyen Hármashatárhegy féle buckákra ;)

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Aham.Már értem. Jól gondolom, hogy a nagyobb sûrûségû olajjal lassabb mosgást érek el+minnél nagyobb a szám, annál nagyobb a sûrûség?? :-\

És csak annyit kell csinálni, hogy lecsavarom a kupakokat és mindkét szárba ugyanannyi olajat töltök, majd visszatekerem õket??

(uccsó)kérdés:benzikútban lehet venni olajat, vagy van valami spec., esetleg tudtok-e ajánlani, ami nektek bevállt..

kislust

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem ket kulonbozot kell egyszerre.
hanem eldontod mi kell jobban oda vagy visszaut
es annak megfeleloen toltesz bele olajat.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

Kisboxxer? Nem Race-d van?
Ha kisboxxi, akkor 10W-s olaj kell bele a visszautra, az odautra pedig 5 vagy 7,5. Attol fugg hogy szereted.
Nezd meg van-e benne eleg olaj. a Legegyszerubb ugy, hogy ratoltesz valamennyit, ahogy erzed, es ha nem tudja kimozogni az utjat a sok olaj miatt, akkor a rugoval tudsz kivenni belole, es mar jo is lesz.

Én ehhez hülye vagyok.. ;D
Hová kell tölteni a két különbözõ olajat? :-[

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

S1ru2:
Nemrég vetted a Px-et,ugye? ;)

Ha Planet-X, akkor egyértelmüen a Supernova kell Neked ! ;)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Hát tárcsafék adaptert nemtom milyet akarsz, a blue cetben biztos kapsz vmilyet. Amit pedig meg kell tenned:
szétszeded a telót és a perselyeket megpucolod, bekened zsíííírral, és összerakod, kb ennyi.

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Lenne pár kérdésem:
1. SR Suntour Xcc-D telóhoz hol kaphatnék tárcsafékadaptert?
2. Letöltöttem a Suntour oldaláról a robbantott ábráját a telónak. Gondoltam szétszedem, kicsit megkenem itt-ott, de pontosítsatok ezen az itt-ott-on legyetek szivesek! Mit is kellene csináljak ezzel a villával így szezon elött?

Zéé

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Kisboxxer? Nem Race-d van?
Ha kisboxxi, akkor 10W-s olaj kell bele a visszautra, az odautra pedig 5 vagy 7,5. Attol fugg hogy szereted.
Nezd meg van-e benne eleg olaj. a Legegyszerubb ugy, hogy ratoltesz valamennyit, ahogy erzed, es ha nem tudja kimozogni az utjat a sok olaj miatt, akkor a rugoval tudsz kivenni belole, es mar jo is lesz.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
ööö...nemtudom...ez egy régi kisboxxxer... ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Kislust, ket dolog lehet. Vagy keves az olaj a telodban, vagy pedig hig. Hanyas van most benne? Race ugyben Begnek is voltak problemai a csillapitassal ( nem veletlenul mondtuk, hogy ezeket mar nem lehet osszehasonlitani a regi boxxerekkel...) szerintem beszelj vele. Az ove jo lett.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Az a nagy helyzet, hogy baromira nem értek hozzá, így nem merem szétszedni, mert még elrontanám...meg nem is tudom eldönteni a látottak alapján, hogy jó-e....inkább megkérek valakit, hogy vessen rá egy pillantást... ;D+ :-[

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Az olajszint megfelelõ a telódban,kislust? A csillapítás ha gyenge,akkor könnyen felkoppan negatívan,nézzed meg,hogy van állítva!

S1ru2:
Neked kell DH-ra teló?
Nemrég vetted a Px-et,ugye? ;)
Szeretem,ha az emberek ilyen ütemben fejlõdnek.. :-\

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
igen, én is a negatív útra gyanakszom..de mit lehet csinálni vele, és ki segít nekem megcsinálni?? ;)

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Kislust!

ha akkor koppan amikor felemeled az elejét, akkor valszeg a negatív ut "kimozog" és az koppanhat.
szerintem.
ha meg befelé mozgáskor az nem jó.

t