ha találsz aftermarket szimmeringet, akkor mindenképpen szólj, nem tudom, ki említette, hogy a szimmeringkészlet (a gyári) 11.000 huf.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2004. március 22. - 14:17

Írta 2004. március 22. - 13:55

ROB kezet foghatunk nekem a bal szimering fosta el magát...... >
Kérdés: 8x32x43 vagy 44 vagy 45 méretü a szimering?2 hete cseréltem olajat. Volt eszembe hogy kicserélem a szimcsit is......Hülye vagyok......Meg ideges....

Kérdés: 8x32x43 vagy 44 vagy 45 méretü a szimering?2 hete cseréltem olajat. Volt eszembe hogy kicserélem a szimcsit is......Hülye vagyok......Meg ideges....
Írta 2004. március 22. - 11:46

világ életemben finom voltam a boxxer-rel. de nem gondoltam, hogy ennyit fog bírni.
lor: ahogy idõm lesz, csinálok képet.
lor: ahogy idõm lesz, csinálok képet.
Írta 2004. március 22. - 11:31

Boxxeren alapszabaly, hogy nem kell megtepni a csavarokat. Finoman meghuzod az boven eleg.

egy acél persely meg lenne vagy 50 ft elõállítási ktsg.
gondolkozni kellene csak, nem okádani kifelé a sz*rt.
mindegy.
veszek is inkább egy dorado-t
;D ;D

mindegy.
veszek is inkább egy dorado-t

Írta 2004. március 22. - 11:18

Írta 2004. március 22. - 11:12

a másik bajom az, hogy ez a tetves magnézium elég puhány egy anyag. miért nem van ott egy acél persely, mint a manitou villákban?
Írta 2004. március 22. - 11:12

Csak a Kangaroo laba kemenyebb anyagbol van. A Boxxer magnezium laba eleg puha, azt a maradek ket menetet hamar ki lehetne tepni. De folosleges meghuzni azt nagyon.
Írta 2004. március 22. - 11:01

Azért nem ér a gyári csavar végig, mert gondoltak a menetbeleszaggatókra. ;D
Rakj bele hosszabb csavart és a 2 menet elég lesz! Nekem is volt már hasonló paréám Kangarooval
Rakj bele hosszabb csavart és a 2 menet elég lesz! Nekem is volt már hasonló paréám Kangarooval
Írta 2004. március 22. - 10:46

akkor oké.
kicsit paráztam, hogy az a három nem lesz elég.
ki
mikor üzleteljük a kerekeket?
be
kicsit paráztam, hogy az a három nem lesz elég.
ki
mikor üzleteljük a kerekeket?
be
Írta 2004. március 22. - 10:43

Rob, ne is foglalkozz vele. A 4 cavarbol 3 boven eleg. A negyediket, amiben nincs annyira menet, azt csaj jelkepesen huzd meg, esztetikailag szep legyen

Írta 2004. március 22. - 10:30

szakik.
kiszaggattam a menetet a boxxer lábából. (nem az egészbõl, most kb az utsó két-három még fogja, de az nem tûnik elégnek) az egyik, ami a tengelyt fogja a négybõl.
szóval - lehet, vagy van értelme oda 6-os menetet fúrni? elfér?
nem lehurrogni, nem az én hibám, végre egyszer. az elõzõ(elõtti) tulaja volt egy khm... nem hozzáértõ. annak is örülök, hogy eddig bírta a csavargatást a menet.
másik: miért nem ér a gyári csavar benne végig??
kiszaggattam a menetet a boxxer lábából. (nem az egészbõl, most kb az utsó két-három még fogja, de az nem tûnik elégnek) az egyik, ami a tengelyt fogja a négybõl.
szóval - lehet, vagy van értelme oda 6-os menetet fúrni? elfér?
nem lehurrogni, nem az én hibám, végre egyszer. az elõzõ(elõtti) tulaja volt egy khm... nem hozzáértõ. annak is örülök, hogy eddig bírta a csavargatást a menet.
másik: miért nem ér a gyári csavar benne végig??
Írta 2004. március 21. - 23:51

Hi!
Manitou Six Sportról tudna valaki írni valami szépet?
Kipróbáltam és nekem jó.Tartósságban mit várhatok tõle?Nem háztetõkrõl ugrálnék vele,de néha azért megküldeném.Vajon megéri-e az árát?
Kb. ennyit tudok szánni telóra.
üdv.
Manitou Six Sportról tudna valaki írni valami szépet?
Kipróbáltam és nekem jó.Tartósságban mit várhatok tõle?Nem háztetõkrõl ugrálnék vele,de néha azért megküldeném.Vajon megéri-e az árát?
Kb. ennyit tudok szánni telóra.
üdv.
vendég_vdani_*
Írta 2004. március 21. - 21:52

igen bele megy... ;D
THX a választ!
Megnéztem egy Psylo XC-t, jól néz ki (állapot, nem design) és tetszik is. Holnap majd döntök.
Csáááó!
Dani
Írta 2004. március 21. - 20:36

Írta 2004. március 21. - 20:16

Írta 2004. március 21. - 20:16

vendég_vdani_*
Írta 2004. március 21. - 20:12

kösz az üvdözletet.
Marzo EXR comp > Psylo XC csere ugye elvégezetõ komolyabb átalakítások nélkül? Tárcsa fel fog menni, mert van átalakítom. A csatlakozás, nyak átmérõje u.a., ugye?
Kösz a választ.
Dani
Marzo EXR comp > Psylo XC csere ugye elvégezetõ komolyabb átalakítások nélkül? Tárcsa fel fog menni, mert van átalakítom. A csatlakozás, nyak átmérõje u.a., ugye?
Kösz a választ.
Dani
Írta 2004. március 21. - 18:54

honlapon pl a sherman breakout plusnál:
Semi-Bath with Evil Genius Seals
szerintem volt külön a semi-bath(fél fürdõs)
evil genius meg füst!az érdekelne engemis mostmár
edit:honlapon írják:
Featured on all Minute, Dorado, Sherman, Skareb and Black models.
Dramatically increases durability and extends service life. Decreases stiction and retains lubricants inside fork. New foam wetter inside fork to lubricate fork from inside. High quality Evil Genius seals developed for motorcycle suspension.
szerintem volt külön a semi-bath(fél fürdõs)
evil genius meg füst!az érdekelne engemis mostmár
edit:honlapon írják:
Featured on all Minute, Dorado, Sherman, Skareb and Black models.
Dramatically increases durability and extends service life. Decreases stiction and retains lubricants inside fork. New foam wetter inside fork to lubricate fork from inside. High quality Evil Genius seals developed for motorcycle suspension.