Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás

k!svajda: (...) be kell menni egy felnõtt emberkével és jól lebaszni õket

Ez tök jó. ;D Egyébként meg hogy lehet elhozni a telót papucsok nélkül bazzeg? Ráadásul szétszedve... ehh...

dragxon

dragxon

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
k!svajda, esetleg próbálj meg telefonon beszélni egy illetékessel (tudom, h nem olcsó, de ha ezen múlik..), mert akkor jobban foglalkoznak a dologgal, minthogy ha csak emilben próbálod.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
nem.
most próbáltam keresni róla képet, de nem találtam jót.
a krikkTEAM egyik jeles tagjának a telója, begbie-vel parhuzamosan futott ez is. ráadásul ez még csak ki sem volt húzva 13 centire, hanem alap méreten futott.
röhej, nem?!

dragxon

dragxon

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
akkor fogyasztóvédelem és egyéb hivatalos orvoslás szvsz lõve. az meg szemét dolog, ha lenyúltak valamit.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ez Begbie ex-DJ I-ese ?? :o

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
az említett teló németországból származik, ujjonnan vásárolt, de papír nemhiszem h lenne, mert egyik fórumtárs hozta be...

Juhi: h mit kéne tenni? csavargatni!

dragxon

dragxon

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
k!svajda: nem tudom eldönteni az írásodból, hogy garos vagy nem. mert ha garos, akkor kell lennie vmi garanciajegynek. mikor visszavették, cserébe ezt vissza kellett kapnod aláírva, lepecsételve, amivel késõbb a szerelési határidõ leteltével átveheted a javítottat vagy nem javíhatóság esetén az új cserepéldányt. ha nem adtak semilyen papírt, akkor ki vagy nekik szolgáltatva, mert nem tudod bizonyítani, hogy nem Te szedted szét, és már átvetted. be kell menni egy felnõtt emberkével és jól lebaszni õket + fenyegetõzni a fogyasztóvédelemmel. ha még ezután is gecik, akkor fogyasztóvédelem, ott meg necces, ha nincs papírod.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
mégegy a fvf honlapjáról..:

12. És ha mégis megtörtént a baj:

Semmiképpen ne törõdjön bele! Harcoljon a jogaiért, tegyen panaszt. Ne feledje, egy szabálytalanság felfedésével nem csak magának segít. Ami önnel megtörtént, könnyen megtörténhet másokkal is! Mi segítünk!

;D

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
kisvajda: fogyasztóvédelem mindenképp!!!
http://www.fvf.hu/

meg felhívnám a malit is, hogy ok, te megpróbáltad, és most mész érvényesíteni a jogaidat....
Az meg hogy meg is loptak, az már igazán felháborító!!!!!!

düh-düh..

kislust

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Hello!

Kisvajda!

nem ismerem a konkrét tényeket, de ha valaki valamit el akarna tõlem venni ami az enyém ;D

ha ganciális a teló akkor meg a fejükön verném szét aztán levennék egy újat a polcról.
ha nem garanciális, akkor meg nem tudsz mit tenni.

t

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
a lock out tekerõkenek a psylo sl-en könnyen kéne mozognia?Mert nekem hiper könnyen mozog!Azzal mit lehetne tenni?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

nemtudom, hogy miért jó úgy megcsinálni egy telót, hogy max 160-as pizza

hogy ne rakjál rá 203-ast ami szanaszéjjelcsavarná, és utána meg vinnéd vissza reklamálva... ::)

vendég__*

vendég__*
  • vendég

A max. 180-as tárcsa a sima gyorszáras Fox villák manualjában van. Ez átütõtengelyes és duplavállas, szóval lehet hogy bírja a 203-as tárcsát.

A sima FOX villa is bírná a 203-as tárcsát -mivel a legmerevebb villákat õk gyártják- én úgy tudok -max kijavítotok- hogy a villa kialakítása nem teszi lehetõvé a nagyobb tárcsa kialakítását, plussz én láttam "éles" képet errõl az új FOX villáról és 160-as XT fék volt rajta !

Na jó mondjuk egy hipergagyi RST-n is láttam már ilyet, hogy 160-asnál nagyobb tárcsa nem megy bele. Jó tudom hogy az RST nem mérvadó, de nemtudom, hogy miért jó úgy megcsinálni egy telót, hogy max 160-as pizza. Mondjuk fox-ék igazán odafigyelhettek volna szerintem. Vagy csak egyszerûen megelõzik a "bajt" (már ha elõfordulhat ilyen)

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
lenyultak, az van :P
azert ez nem kicsit szemet dolog.
ezert is kellene valamit tenni...
mali-mali..áh...

akosvaradi

akosvaradi

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
S.O.S.!
Én is némi tanácsot kérnék:
Nyikorog.
A rendszer egyszerû: egyik lábban nyílt olajfürdõ, másikban rugó (de azt kiszedtem, mert nekem sok volt).
A nyikorgás az olajos lábból jön, mintha a rugó súrlódna valamivel. Olajat raktam bele, hátha, de semmi változás. Nincs több ötletem, mert ebben nem vagyok okos.
De aki az, az léci segítsen! Köszi!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

hu
u-turn állitotekerentyüt nehéz tekerni, v könnyen kéne siklania? Nem akarom tépni...

szertem olyan kozepesen konnyunek kell lennie.
szal kb olyan mintha egy teloban rugoelofeszitest allitanal.
vagy annal kicsit kemenyebb.

tudom durvan hangzik.
de masik irany?...

air-line

air-line

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Hellostok,
multkor mentem hazafelé és a RS Psylo XC-m ben egyszercsak elment minden csillapítás. Úgy rugott vissza mintha egy jó erõs rugót nyomogatnék. Azt az alsó csillapítás állító bizbaszkát megpróbáltam állítgatni, de kattant kettõt és semmi hatás.
Van valami ötletetek mitõl lehet??
elõre is kösz
üdv

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mail to marzocchi
esetleg fogyasztovedelem

mi az, hogy lenyultak a papucsot

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
halika!
na van egy olyan gondunk, hogyelvittuk a malinak a törött DJ1et. bevették, azt mondták megnezik mit tudnak tenni. odadtuk a levelet is amit a marzonak irtunk, amire a valasz amugy az volt h mennyunk a legkozelebbi forgalmazohoz, vagyis ez a mali volt.
a mali ult rajta par hetet, majd visszaadtak azzal az indokkal, hogy a marzotol nem tudnak ujat kérni, nem javitjak meg mert az sokba lenne neki, de ha fizetunk mindössze 60ért megcsinaljak:P :o
nemtom ezt hogygondoltak, na mindegy.
a villat visszaadtak darabokra szedve. és lehuztak a papucsot belõle!!!
rohadna le a kezuk :-X
sztetek mit lehetne tenni ilyen esetben? azt javasoltak hogy bombazzuk meg a marzot emailokkal.
érne valamit? vagy a malit kéne még pprobalgatni?
fogyasztovedelem? ilyesmi? ez igy nem jo :(

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

A max. 180-as tárcsa a sima gyorszáras Fox villák manualjában van. Ez átütõtengelyes és duplavállas, szóval lehet hogy bírja a 203-as tárcsát.

A sima FOX villa is bírná a 203-as tárcsát -mivel a legmerevebb villákat õk gyártják- én úgy tudok -max kijavítotok- hogy a villa kialakítása nem teszi lehetõvé a nagyobb tárcsa kialakítását, plussz én láttam "éles" képet errõl az új FOX villáról és 160-as XT fék volt rajta !