Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Dr.Tápfesz

Dr.Tápfesz

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Akkor azt mondod hogy szíjjel nyisszantsa ?:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
2 éve az enyém is jól mozgott.
manapság, mikor ezt használom csak akkor mozog be ha kellõ ütemben nekimegyek egy járdaszegélynek.(kiemelés nélkül persze! ;))

ezt használod a merdiában? volt is ilyen topik... szegény ifá-t is eltöri ;)
pont a merida kalahári volt asszem ;)

Dr.Tápfesz

Dr.Tápfesz

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Hali. Nekem van lenni egy Mozo R500 as bagy B500 as kitudja 2002 böl. Jól mozog fõleg akkor ha megzsírozom amit már nem tettem 6 hónapja de nem is használtam 8) Hobbi bicajozom ;)
Valaki esetleg hozzáfûzni valót :)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Adsz nekem egy ilyen matricát, és már mész is a csalánosba reumakezelésre!!!
;) ;D ;D ;D ;D

Egyébként meg szerintem ha kifognál egy jó alakú csajt magad elé,(a Caprine-n volt) szerintem nem tolnád a gépet! Lenne motiváció! ;)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Amint meglesz a monsta elindulok egy maratonon, úgyis cc gép ;D elsõ sor, bõgatya, bézbólsapka, fagyi/pizza/kóla és végigtolom a távot:) közben persze csajozok és "fuck cc" matricákat osztogatok:)
Mielõtt még vita lenne nem utálom a cc-t ::)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Van itt a fórumon olyan aki hasonló géppel -persze azért némileg kisebbel- hosszabb távokon nyomja a maratonozást ! ;)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Lcs meg én kacsingatunk egy maraton verseny felé a szörnyekkel, persze szigorúan 30 km-re maximalizálva a távot. ;D

BikerPocok

BikerPocok

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
ha ügyes vagy akkor az elején átgázolsz mindenkin mint a tank..és onnan már csak türelem..türelem..zsiroskenyér...meg mentõautó

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Egyébként eljátszadoztam a gondolattal hogy nevezek egy országúti versenyre a gépemmel:) csak az arcokra lennék kíváncsi meg hogy hanyadik lennék:)

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
szívesen trekkingeznék egy boxxerrel ;D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Nekem az a 12 mili már pont sok lenne:)
De tényleg miért olyan magas?:/
De hiába a szemem már megszokta a 40 milis becsúszókat..a boxxer már trekking teló:)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
;D (röhög)

Én elvagyok ezzel a 888-cal is na, pedig eleinte idegenkedtem tõle, mert mégiscsak olyan kis pilinszka ugye... :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Jorus ! Dig hozzád hasonló (para)méterekkel rendelkezik, így kedveli az anyagban bõvelkedõ termékeket ! ;)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
A 888 12 mm-rel hosszabb ugyan, mint a Monster, viszont pár kg-mal könnyebb, és ugyanannyit mozog; persze a tiéd lesz. ;)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
http://www.marinbike...ikes/index.html dh frs ;)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Azt elfelejtettem mondani hogy a 02-es verzió...azt csekkold hírbõl sem hasonít a 04-re:)

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hat,ahogy neztem,kemeny CC re valo vaz, legalabbis az oldalukon az van. Sok sikert,eljen a Monster! ;D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Kinek a pap kinek a papné:)
Marin Wildcat Trail vázban lesz a teló Fsa the pig dh pro fejcsapival..ha eltöri a fejcsövet akkor nem tudom milyen bicót kéne vegyek:)

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
En is szeretem a biztonsagot,en az 1.5os fejcsoben es egy breakoutban meg is leltem... ;)
Milyen gepben lesz a szorny? Fejcsovel vigyazni,van par kepem,mire kepes a SZORNY! :-\

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
FreeStyler:Szerintem menni fog vele a dh mivel nem vágyom világkupa gyõzelemre ezért nem gáz szerintem dh-ra a monster meg egy igénytelen durva 200 milis állatot szerettem volna és ez pont az:)
Jó persze nem gyakori hogy törik ezeket fõleg ilyen gyermeteg felhasználásnál mint ahogy azt én fogom tenni:) de szeretem a biztonságot..
Egyébként meg láttam törött boxxert, de hangoztatom nem valószínû hogy eltörném..mert ugye ha nem anyaghibás valami akkor vagy nagyon szarul kell ugárlni stbstb vagy túl nagyot:)