akkor egy sexi fekete boxi?
szerintem nemtudom.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2004. május 28. - 21:06

Írta 2004. május 28. - 21:06

Hat,nem tom,sok mindenre valo a MT,de DH-re nem. De majd meglatod,mindenki a maga erzi a dolgokat. A Monster egy tartos darab,az biztos,de en tobb ervet nem latok mellette. Ha meg felsz a 32es becsuszoktol..hat nem tom,hallott valaki torott boxxerrol? Esetleg Shermanrol? No,mind1,nem akarok kotekedni,gratulalok a szornyhoz,majd dobj kepeket!

Írta 2004. május 28. - 21:01

lor:Mert félek a 32-es becsúszóktól, és általában mikor rámnéznek azt mondják "vegyél monstert"
de 888-at akartam amíg nem hallottam/olvastam/láttam hogy milyen kis magas..
FreeStyler:Egyenlõre dh-ra használnám meg padkázásra ;D
Aztán ha már a sok esés elvette az eszem és a félelemérzem, akkor felmegyek a tizedikre és leugrok vele:)

FreeStyler:Egyenlõre dh-ra használnám meg padkázásra ;D
Aztán ha már a sok esés elvette az eszem és a félelemérzem, akkor felmegyek a tizedikre és leugrok vele:)
Írta 2004. május 28. - 20:54

Írta 2004. május 28. - 20:50

Jo eronlet kell hozza,mert nem egy pille darab,a beallitasa meg attol fugg,mire hasznalod. Mire DH-ra kis hazankban nem nagyon venned hasznat,szerintem tetorol akarsz ugrabugralni vele,oda meg beton csillapitas kell,szal maxra tekerni..

Írta 2004. május 28. - 20:40

Na jelentem, végre meglesz a telóm(by iljics) mégpedig nem egy marzo 888:) hanem egy 03 monster t..bár végigolvastam róla mindent amit találtam itt és az mtbr.com-on azért ha valakinek van tapasztalata akkor hajrá, írjon:)mire kell figyelni állítgatási tippek stbstb.
Írta 2004. május 28. - 20:13

Axel,de inkabb hasznalt Black. A Judy rohadt kemeny,es a hidegre is nagyon erzekeny.. Persze minden relativ. En majdnem eladtam a Blackem 50ert,de aztan meggondoltam magam...

Írta 2004. május 28. - 20:04

Manitou axel vagy rock shox judy xc vagy judy sl u-turn. Ez itt a kérdés! :-)
Írta 2004. május 28. - 18:28

Persze, ha nem is forgalmazták, akkor minek bevinni? vagy miért a garanciával kell jönni, hiszen egyértelmû, hogy nem õk adták el.
Tehát nem õk adták el, és nem is a nagy jóindulatukról híresek.
Persze próbálkozni azt lehet, az meg a minimum, hogy amit oda adnak nekik, azt legalább vissza is adják, egyben és hiánytalanul. (miért nem dögölnek az ilyenek éhen? talán azért, mert a magyaremberrel mindent meg lehet csinálni? lásd telefontarifa itthon és külföldön meg satöbbi.)
Tehát nem õk adták el, és nem is a nagy jóindulatukról híresek.
Persze próbálkozni azt lehet, az meg a minimum, hogy amit oda adnak nekik, azt legalább vissza is adják, egyben és hiánytalanul. (miért nem dögölnek az ilyenek éhen? talán azért, mert a magyaremberrel mindent meg lehet csinálni? lásd telefontarifa itthon és külföldön meg satöbbi.)
Írta 2004. május 28. - 18:21

Kisvajda!
Ha valamit beviszel valahova javitasra,akkor arrol adnak papirt,hogy mikor,mit,hogyan vettek at,milyen hibakkal,hianyossaggal,mi az atvetel targya,stb.. Ez utan bekerul a munkafelvevo helyen a naploba,mikor ki nyult a dologhoz,mit csinalt vele,miert. Ha ezt elmulasztottak,akkor FEGYELMI vetseg,vagyis Fogyasztovedelem!! Amikor atvetted a telot,es darabokra volt szedve,az eleve SZABALYTALAN,igy at sem vettem volna! Szoval menj csak nyugodtan a fogyasztovedelemhez,orulni fognak neked! Ha nem megy,akkor meg kell tudni,ki nyult hozza a telohoz,vele kell beszelni! Ha nem megy mashogy,hivni kell nemi erositest. Nem tudom,de velem soha nem tortenik semmi ilyen,pedig alig varom,hogy valaki engem akarjon ennyire palira venni...na abban nem lenne koszonet!! Ha kell valami info vagy help,privi! Ez Aron teloja volt?
Ha valamit beviszel valahova javitasra,akkor arrol adnak papirt,hogy mikor,mit,hogyan vettek at,milyen hibakkal,hianyossaggal,mi az atvetel targya,stb.. Ez utan bekerul a munkafelvevo helyen a naploba,mikor ki nyult a dologhoz,mit csinalt vele,miert. Ha ezt elmulasztottak,akkor FEGYELMI vetseg,vagyis Fogyasztovedelem!! Amikor atvetted a telot,es darabokra volt szedve,az eleve SZABALYTALAN,igy at sem vettem volna! Szoval menj csak nyugodtan a fogyasztovedelemhez,orulni fognak neked! Ha nem megy,akkor meg kell tudni,ki nyult hozza a telohoz,vele kell beszelni! Ha nem megy mashogy,hivni kell nemi erositest. Nem tudom,de velem soha nem tortenik semmi ilyen,pedig alig varom,hogy valaki engem akarjon ennyire palira venni...na abban nem lenne koszonet!! Ha kell valami info vagy help,privi! Ez Aron teloja volt?
Írta 2004. május 28. - 17:57

Írta 2004. május 28. - 17:50

Csak egy kis sztori ami talán kapcsolódik ide....tanulságos
Gardán jártunkban odamentünk a Marzo-sokhoz egy régebbi Z1-wedgével (vagy ogy mondják) ami ugye sokaknak recseg-recsegett-törött el... azt mondják ez is széria hiba. A Marzosok nézték majd közölték, hogy vegyen újat, és különben is minek használja még, mert egy villát 1év után illik lecserélni......... ennyi, és többet nem is foglalkoztak a kérdéssel......
A Mali hozzáállásán meg már meg se lepõik az ember
Gardán jártunkban odamentünk a Marzo-sokhoz egy régebbi Z1-wedgével (vagy ogy mondják) ami ugye sokaknak recseg-recsegett-törött el... azt mondják ez is széria hiba. A Marzosok nézték majd közölték, hogy vegyen újat, és különben is minek használja még, mert egy villát 1év után illik lecserélni......... ennyi, és többet nem is foglalkoztak a kérdéssel......
A Mali hozzáállásán meg már meg se lepõik az ember
Írta 2004. május 28. - 17:34

annyiert ujat veszunk mond meg nekik.
tudd meg honnan lett veve es a kinti bolttal levelezni.
vagy kinti forgalmazoval. (nemet osztria ...)
tudd meg honnan lett veve es a kinti bolttal levelezni.
vagy kinti forgalmazoval. (nemet osztria ...)
Írta 2004. május 28. - 17:20

szerintem azt lehetne tenni, hogy vezetõvel beszélni, határozottan állítani, hogy a papucsok a "szervízelés" alatt tüntek el, mert így is volt. majd felvenni a kapcsolatot a gyártóval és megkérdezni, hogy ilyenkor mi van, ha van egy visszahívott darabod, de a visszahívási határidõ lejárt, legyenek jóindulatúak és azonnal küldjenek kettõt! ;D
Írta 2004. május 28. - 16:23

ahogy tez is irta, nem garis, németböl van.
valamikor ennek a szerianak volt olyan baja h torik, és vissza is hivta öket a marzo cserébe.
és most megtörtent a baj.
a teloert nem en mentem el hanem Aron, dehat en sem hittem volna h ha mar szetszedik és ugy adjak vissza meg le is nyuljak.
ezert mentem amugy vele, mikor bevittuk a maliba, merthat nem vagyok valami nagy ember, de balhet azt tudok csapni ha kell
visszamegyunk a papucsért és valamit kitalalunk az tuti.
a garis kérdésre meg csak annyit, hogy alapbol tudtak h nem garis, mivel nem is forgalamzták, de mégis bevették... szal'...
valamikor ennek a szerianak volt olyan baja h torik, és vissza is hivta öket a marzo cserébe.
és most megtörtent a baj.
a teloert nem en mentem el hanem Aron, dehat en sem hittem volna h ha mar szetszedik és ugy adjak vissza meg le is nyuljak.
ezert mentem amugy vele, mikor bevittuk a maliba, merthat nem vagyok valami nagy ember, de balhet azt tudok csapni ha kell

visszamegyunk a papucsért és valamit kitalalunk az tuti.
a garis kérdésre meg csak annyit, hogy alapbol tudtak h nem garis, mivel nem is forgalamzták, de mégis bevették... szal'...
Írta 2004. május 28. - 16:15

Írta 2004. május 28. - 15:44

iljics: a hivatalos press release szerint kell rá 200-as tárcsa, valószínûleg magasabban van a tárcsafékszem, mint az is szabvány (ahogy a boxxer 180-as alapból, ez 200-as)
kisvajda: milyen papucsok hiányoznak? azok a kis alu lapok, amik a tengelyt fogják? menni kell vissza, és verni az asztalt, hogy ezt márpedig elcsórták!
amúgy is, csak az az egyetlen járható út - menni, és kérni a legilletékesebbet, nem hagyni, hogy az eladó srác lerázzon....
amugy 60.000 kifejezetten nagy átb*szás, mikor egy felsõ váll becsúszókkal és nyakkal max. 25.000 forint..... 56.000 forint a monster becsúszóinak ára párban!!
rühellem, mikor debilnek nézik az embert >
kisvajda: milyen papucsok hiányoznak? azok a kis alu lapok, amik a tengelyt fogják? menni kell vissza, és verni az asztalt, hogy ezt márpedig elcsórták!
amúgy is, csak az az egyetlen járható út - menni, és kérni a legilletékesebbet, nem hagyni, hogy az eladó srác lerázzon....
amugy 60.000 kifejezetten nagy átb*szás, mikor egy felsõ váll becsúszókkal és nyakkal max. 25.000 forint..... 56.000 forint a monster becsúszóinak ára párban!!
rühellem, mikor debilnek nézik az embert >

Írta 2004. május 28. - 12:50

húzd meg a csavart:)a lock out tekerõkenek a psylo sl-en könnyen kéne mozognia?Mert nekem hiper könnyen mozog!Azzal mit lehetne tenni?
Írta 2004. május 28. - 12:30

hát ezt igazán én se értem. de valszeg a kor és tapasztalat miatt. fater nélkül én sem értem volna el sokat, mikor anno visszavittük az elsõ casio szintimet ;DEgyébként meg hogy lehet elhozni a telót papucsok nélkül bazzeg? Ráadásul szétszedve... ehh...
Írta 2004. május 28. - 12:16

;D észre sem vettem, hogy nem *-oztam ki a csúnya szavakat. ami az enyém, azért meg ölök