pláne hogy a marzó is ott készül
Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Írta 2005. március 14. - 14:10
pláne hogy a marzó is ott készül
Írta 2005. március 14. - 14:03
Viszont példamutató a suntour hozzáállása, látszik hogy próbálkoznak.
azt vágod, hogy legyártott darabszám tekintetében a suntour a legnagyobb?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. március 14. - 11:01
Sziasztok. Van valakinek tapasztalata a Rockshox Reba Race villájáról? Nagyon hajlok arra, hogy vegyek egy ilyet, de nincs módom kipróbálni, a leírások alapján többet tud, mint én, de azért elég sokba kerül...
Szóval jó lenne egy gyakorlati tapasztalattal rendelkezõtõl egy-két támogató vagy ellenzõ mondat....
Én is egy Reba-val barátkozom. Igazából engem csak az mtbr-es tapasztalatok paráztatnak. Mindenki dícséri a reba-t, amíg mûködik, de nagyon sokan írták, hogy elengedi a levegõt. Állítólag az RS már javította a konstrukciót, de a fene tudja mennyire lett jó, illetve kis hazánkba így év elején melyik szériából hoztak.
Írta 2005. március 14. - 10:26
azért lenne jó neki a pike. azt letekeri 90-110-re azt csá.csak milyen vázba? mert a px nem díjazza a 140-150 mm-ereket.
gui: mit szeretnél kihozni belõle? ez tényleg egy tök alap villa, csak azért hogy ne merevet tegyenek bele. hosszabb rugó + nyomórúddal kihozol belõle mondjuk 80-90 mm-et ha elég hoszzú a becsúszó, de minek? Viszont példamutató a suntour hozzáállása, látszik hogy próbálkoznak.
Írta 2005. március 14. - 10:01
nekem is kilõtte a régi villámon a kupakot
van nálma is egy mg91es
de szét van bontva...
mien sorrendben van benne a bele!?
rugó elasztomer van legfölül ez okés de alatta?!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. március 14. - 08:28
erre ok hogy az szivas mert ilyen kupakot nem lehet venni se rendelni.
Nah magamban fasza az uj cangam maris handycappes.
Aztan irtam egy emailt a suntournal lefotoztam a problemamat es 4 nap mulva csenget a postas atadja a kuldemenyt (ingyen) es volt benne 10db kis pici kupak
NAh ilyen hozza állást sehol sem találtam.
Amikor a suntournak kuldtem mailt vele parhuzamosan kuldtem a meridanak es a velotradenek is egy egy levelet, ok meg csak nem is valaszoltak..... :'(
u.i: ha mar a gyari villamat kettetorom vagy megunom akkor biztos suntourt vennek mar csak emiatt is
Írta 2005. március 14. - 08:17

Ebbol lehet valamilyen fajta tuninggal tobbet kihozni vagy semmit?
Írta 2005. március 14. - 00:05
szóval valószinüleg jóó lesz és sokáig fog szolgálni
tamaspc:
szerintem a két villa szine ugyan az.
vedd amiek olcsobb,szebb színû..
s1ru2
vedd a pikot ha kapsz.
azzal ha nem keménykeds jól fogsz járni...
LL:enniyre ne legyél arc...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. március 13. - 23:59
Aktuális civil
Írta 2005. március 13. - 23:50
Szóval jó lenne egy gyakorlati tapasztalattal rendelkezõtõl egy-két támogató vagy ellenzõ mondat...
Egyébként a Bükkben szoktunk bringázni napi 40-100 kilométereket (persze nem minden napon, és gyakran közelebb a 40-hez, mint a 100-hoz), egy-két idei maratonon is indulnék vele, szóval kb. ez lenne a felhasználása a telónak.
Írta 2005. március 13. - 23:39
Nem baj, ugysem volt olyan fontos ember!
Írta 2005. március 13. - 23:30
Írta 2005. március 13. - 23:27
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. március 13. - 22:39
Írta 2005. március 13. - 21:53
a reset komoly cucc, de itthon szerintem nem kapni.
Ez nem nagyon érdekes,hisz megoldható
egy német katalógus szerint a reset 21,10euro/pár...
most néztem neten,elvileg nincs is boxxerhez...
Írta 2005. március 13. - 21:40
de hogy segítsek is:
új judy-k elég szarok, az XC is.
manitou axel egy korrekt teló, nekem nagyon bejön a mozgása, én mindenképp azt választanám...
Írta 2005. március 13. - 21:14
a boxxerben mint gondolom te is tudod, két külön szimmering van.
az alsó az olajzáró, gyárilag 42*32*6-os, duplaajkas szimmering, a felsõ egykülsõ rugófeszítéses duplaajkas porlehúzó. na amig az elõzõt kapni (én 274-ért vettem a kettõt - nemröhög - F.O.S. márkájúakat 42*32*7-es, ez az ipari szabvány, de éppen elfér, nincs para) addig az utóbbit nem kapni utángyártottban, max reset féle, de szvsz elég mindig az alsót cserélni, a lényeg az, hogy az olaj ne jöjjön kifelé, ha kosz megy bele, hát istenem, ugyis ki kell cserélni benne az olajat idõnként. (de elég elvágni kicsit a rugóból, és visszarakni ugy, nekem bevált)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. március 13. - 20:51
Szerintetek érdemes más (nem gyári ) szimeringeket használni boxxer villákban? pl: Reset...
Van valakinek tapasztalata ilyen téren?
persze 42x32x7-es szabvány olajzáró szimering. kb 400 Ft
Írta 2005. március 13. - 20:37
Van valakinek tapasztalata ilyen téren?
Írta 2005. március 13. - 19:36
Static meg hát a 10Cm ha jobban belegondolok ugyíanott vagyok vele mint a mostani Judymmal..
halkan megkérdeném, az a mostani judy-d az TT?
mert akkor az nem 10cm-t, hanem 10mm-t mozog, és azt is akkor, ha ráejtessz egy üllõt...
és nem hiszem hogy összehasonlítható, egyik egy teló, a másik egy matricás díszes játékvas

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére