Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
amennyi trekking gépet eladnak mostanában nem csodálkozom/gondolom nem a condorból adnak el több százezret
pláne hogy a marzó is ott készül :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Viszont példamutató a suntour hozzáállása, látszik hogy próbálkoznak.

azt vágod, hogy legyártott darabszám tekintetében a suntour a legnagyobb?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás

Sziasztok. Van valakinek tapasztalata a Rockshox Reba Race villájáról? Nagyon hajlok arra, hogy vegyek egy ilyet, de nincs módom kipróbálni, a leírások alapján többet tud, mint én, de azért elég sokba kerül...
Szóval jó lenne egy gyakorlati tapasztalattal rendelkezõtõl egy-két támogató vagy ellenzõ mondat....

Én is egy Reba-val barátkozom. Igazából engem csak az mtbr-es tapasztalatok paráztatnak. Mindenki dícséri a reba-t, amíg mûködik, de nagyon sokan írták, hogy elengedi a levegõt. Állítólag az RS már javította a konstrukciót, de a fene tudja mennyire lett jó, illetve kis hazánkba így év elején melyik szériából hoztak.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

csak milyen vázba? mert a px nem díjazza a 140-150 mm-ereket.

azért lenne jó neki a pike. azt letekeri 90-110-re azt csá.

gui: mit szeretnél kihozni belõle? ez tényleg egy tök alap villa, csak azért hogy ne merevet tegyenek bele. hosszabb rugó + nyomórúddal kihozol belõle mondjuk 80-90 mm-et ha elég hoszzú a becsúszó, de minek? Viszont példamutató a suntour hozzáállása, látszik hogy próbálkoznak.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hehe ezek a dolgok hajtják elõre az embert :)

nekem is kilõtte a régi villámon a kupakot

van nálma is egy mg91es
de szét van bontva...
mien sorrendben van benne a bele!?

rugó elasztomer van legfölül ez okés de alatta?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
Jah es annyit a SR SUNTOUR rol ,hogy a telo tejen levo ket rogzitokupakbol az egyik a 3ik km utan elment vadaszni.... bemegyek a botba ahol vettem a cangat hogy ugyan mar adjatok mar egy ugyanilyen kupakot.
erre ok hogy az szivas mert ilyen kupakot nem lehet venni se rendelni.
Nah magamban fasza az uj cangam maris handycappes.

Aztan irtam egy emailt a suntournal lefotoztam a problemamat es 4 nap mulva csenget a postas atadja a kuldemenyt (ingyen) es volt benne 10db kis pici kupak :D

NAh ilyen hozza állást sehol sem találtam.

Amikor a suntournak kuldtem mailt vele parhuzamosan kuldtem a meridanak es a velotradenek is egy egy levelet, ok meg csak nem is valaszoltak..... :'(

u.i: ha mar a gyari villamat kettetorom vagy megunom akkor biztos suntourt vennek mar csak emiatt is :D

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
SF-M2000 Travel 50mm (26"), 40mm (24"), 30mm (20") System External coil spring Lower Steel Design Leading axle Dynamo bracket mounting boss N/A Leg color Gloss black, Metallic silver Crown Alloy Integrated HD Semi ID type / 43mm Stanchion tube STKM Right side External coil spring Left side External coil spring Steerer tube STKM Length (w/o thread) 255mm Length (w/ 55mm thread) 150, 180, 210mm Crown race diameter 30, 27mm Wheel size 26", 24", 20" Brake V-type Dynamo bracket shape N/A Preload adjuster N/A Feltöltött kép

Ebbol lehet valamilyen fajta tuninggal tobbet kihozni vagy semmit?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát szerintem kb ez ajó felhasználási terület...
szóval valószinüleg jóó lesz és sokáig fog szolgálni :)

tamaspc:
szerintem a két villa szine ugyan az.
vedd amiek olcsobb,szebb színû..

s1ru2
vedd a pikot ha kapsz.
azzal ha nem keménykeds jól fogsz járni...

LL:enniyre ne legyél arc... ;)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Gyakorlati tapasztalatom nincs, de mostanában sokat olvastam telókról külföldi fórumokon. Ez az új Motion Control nagyon felizgatott mindenkit, állítólag nagyon szépen mûködik, a tartóssága, megbízhatósága meg még -tekintettel arra, hogy új konstrukció - még kiderül. Árhoz viszonyítva meg tényleg sokat tudhat a Pike/Reba. Egyébként www.the-red-pill.com

Aktuális civil

Feri-

Feri-

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Sziasztok. Van valakinek tapasztalata a Rockshox Reba Race villájáról? Nagyon hajlok arra, hogy vegyek egy ilyet, de nincs módom kipróbálni, a leírások alapján többet tud, mint én, de azért elég sokba kerül...
Szóval jó lenne egy gyakorlati tapasztalattal rendelkezõtõl egy-két támogató vagy ellenzõ mondat...
Egyébként a Bükkben szoktunk bringázni napi 40-100 kilométereket (persze nem minden napon, és gyakran közelebb a 40-hez, mint a 100-hoz), egy-két idei maratonon is indulnék vele, szóval kb. ez lenne a felhasználása a telónak.

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás
ez tényleg tök vicces volt.
Sirkövemre:
Nem baj, ugysem volt olyan fontos ember!

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
:rofl:
baze Leslie...:D
ez aztán oltás volt a javából:P
Autist Team:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
elöször le mozog 10 centit, aztán fel (értsd.:visszafelé) mozog ugyanannyit.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Hát igen a mostani az egy Judy TT ami valljuk be elég fos.... kezdésnek nagyon jó volt de nem akarom tönkretenni....inkább megkapja apus a fulliejába. De most komolyan a Stance Static hogy mozogja azt a 10 centit?? Senkinek nincs még olyan?

i-drive

i-drive

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás

a reset komoly cucc, de itthon szerintem nem kapni.

Ez nem nagyon érdekes,hisz megoldható;)
egy német katalógus szerint a reset 21,10euro/pár...

most néztem neten,elvileg nincs is boxxerhez...

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
itt ez a stílus szerintem nem túl hatásos, inkább csak ellenszenvet váltasz ki vele...
de hogy segítsek is:
új judy-k elég szarok, az XC is.
manitou axel egy korrekt teló, nekem nagyon bejön a mozgása, én mindenképp azt választanám...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a reset komoly cucc, de itthon szerintem nem kapni.
a boxxerben mint gondolom te is tudod, két külön szimmering van.
az alsó az olajzáró, gyárilag 42*32*6-os, duplaajkas szimmering, a felsõ egykülsõ rugófeszítéses duplaajkas porlehúzó. na amig az elõzõt kapni (én 274-ért vettem a kettõt - nemröhög - F.O.S. márkájúakat 42*32*7-es, ez az ipari szabvány, de éppen elfér, nincs para) addig az utóbbit nem kapni utángyártottban, max reset féle, de szvsz elég mindig az alsót cserélni, a lényeg az, hogy az olaj ne jöjjön kifelé, ha kosz megy bele, hát istenem, ugyis ki kell cserélni benne az olajat idõnként. (de elég elvágni kicsit a rugóból, és visszarakni ugy, nekem bevált)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Szerintetek érdemes más (nem gyári ) szimeringeket használni boxxer villákban? pl: Reset...
Van valakinek tapasztalata ilyen téren?

persze 42x32x7-es szabvány olajzáró szimering. kb 400 Ft

i-drive

i-drive

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
Szerintetek érdemes más (nem gyári ) szimeringeket használni boxxer villákban? pl: Reset...
Van valakinek tapasztalata ilyen téren?

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

Static meg hát a 10Cm ha jobban belegondolok ugyíanott vagyok vele mint a mostani Judymmal..

halkan megkérdeném, az a mostani judy-d az TT?
mert akkor az nem 10cm-t, hanem 10mm-t mozog, és azt is akkor, ha ráejtessz egy üllõt...
és nem hiszem hogy összehasonlítható, egyik egy teló, a másik egy matricás díszes játékvas