Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Elvileg atszerelheto. A lab tuti ugyanaz, ha a rugout megegyezik a ket villanal, akkor a becsuszo is ugyanaz. Nem vagom annyira a manitouk belsejet, de szerintem siman at tudod szerelni.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

XLR8R

XLR8R

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Sziasztok!

Van egy szar axel elitem (elhajlott a válla), postán rendeltem, aztán amikor megkaptam..... néztem,..... nagyot...., persze hiába hívtam a srácot, hiába írtam e-mailt... tudjátok. már nem is érdekel. most azon gondolkodtam, hogy ha manitouék ésszel élnek, akkor a comp és az elite ugyanarra a lábra épül. ez szerintem biztos így van. az elitemen minden belsõség jó, mert nagyon jól mozog, csak kicsit érdekes szögben áll. Tehát ha veszek egy axel compot, akkor az apróság elvileg jó lesz alkatrésznek (tömítések, rugók, tekerentyû, gumiharang...) de azt lehet, hogy az axel compba berakom az állítható csillapítást az elitebõl????

ha tudtok segíteni, akkor plíííízzzz!!!!!!

elõre is köszi.

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 hozzászólás
Nem tudja vki, honnan lehetne megszerezni a marzo mz comp/race tervrajzát(vagy vmi olyan rajzot ahol le van rajzolva, hogy hogy néz ki belül).
már szétnéztem egy csomó helyen, de nem találtam.
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
és akkor mi lesz a Pike WC-al?:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
és 4x versenyezni is jó lehet. felépítésben olyan, mint egy fox. És azzal is elég sokan dual/4x versenyeznek. világkupán. Szóval? :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Hát szerintem karbon váll-nyakkal, és mondjuk 65-80mm-re leszabva a reba sem lesz sokkal nehezebb egy sid-nél. Tárcsaféket viszont bírja, ellenben a Sid-el. Tehát azért lenne létjogosultsága. Majd meglátjuk. Mindesetre szerintem, ha attól többen megveszik, akkor bármit ráírnak.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Najo, csak eddig a WorldCup szeria valoban az elversenyzoknek keszult.
Itt is latszik a harom kategoriabol hogy a Boxxer es a SId a Racing, es ezekbol van csak WC.
http://www.sram.com/...forks/index.php

Mondjuk ezzel a nevvel talan tobb Reba-t adnak el :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
legyen 4x, 1reba/verseny :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hát van maraton vb nem? testesebb cc-seknek jó lehet. Meg felvágósoknak :) Amugy meg nem az a lényeg, hogy valaki tényleg elinduljon egy világkupán vele, hanem hogy az emberek megvegyék.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Es a Rebaval megis melyik vilagkupan indulnak?? ( Boxxer - DH, SID - CC, Reba - ? )
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
Endroo: Csak kivancsiskodtam ,hogy mik a lehetosegek :D

Amugy azert kerdeztem ,mert hallottam arrol ,hogy vannak olyan telok amik tobbre kepesek "pici" beavatkozassal ,de ha ennel bonyolultabb az ugy akkor persze hagyom a dolgot.

Suntour kap egy nagy pirospontot :D

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
nagyon jól néz ki!!!

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Apropó Reba

Reba World Cup 2006 :bananadan

http://forums.mtbr.c...tid=61252&stc=1

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
az meg mi, a vállnál a becsúszókon, vajon?
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
2006 rst dirtjump villa - avagy taiwan strikes back.

Feltöltött kép

érdemes figyelni az átütõs papucsot, az állítókákat, stbstb ;)

mégegy kép:

KÉP

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

utóbbit nem kapni utángyártottban

De, porlehuzobol is van olcso utangyartott, ami persze nem utangyartott, mert nem a villahoz csinaltak, hanem szabvany, csak jo bele. Annyi a kulonbseg, hogy ennek nincs pereme es belul van a rugo ne kivul. De legalabb lehet kapni es nem tobb ezer, hanem csak par szaz forint.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a low-end marzok készülnek ott. Mz comp, dirt jam comp, és társai. Gondolom azok, amik itthon 50ezer ftnál kevesebbe kerülnek.

a giant a giantnál készül. a merida a specializedet csinálja.

ja, és a 888 meg ugye albániában készül.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
dig: légyszíves ne legyél hüüüüüüjjjjjjeeeee ;)
csak a tw-s katalógusban szereplõ marzók készülnek állítólag a suntournál meg a giant a meridánál :P

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Mindegyik marzo ott készül?Vagy a munka bizonyos fázisait végzik ott?
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem, csak a sutour néven forgalomba helyezettekrõl volt szó. Csak ugye 5e ft-os gumiharang-alatt-a-rugó-a-becsúszón-kívül tipusú villából könnyebb eladni egy csilliárd darabot, mint 100ezres z1-bõl ugye :P

RAUH-Welt
B E G R I F F