Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
csak milyen vázba? mert a px nem díjazza a 140-150 mm-ereket.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Igen néztem már Boxxert is :D Azért nem tok dönteni mert a Static Flow 120-150mm között állítható kb mint a Pike az 90-140 (asszem) most hirtelen nem tudom. A stancéba is van átütõs meg nem átütõs itt a Stance Flowra gondolok. Static meg hát a 10Cm ha jobban belegondolok ugyíanott vagyok vele mint a mostani Judymmal.. és hát ugye az árak Pike SL 79- Stance Flow 74- átütõs 84 szóval ezért nehéz is. 203as tárcsa nem is rossz ötlet :D neem dehogy is
nem is kell 1sõ fék ha meg igen max 180as de inkább 160as

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
s1ru2: keress rá a testbikon a kõ véleményezésére, akkor kb látni fogod mennyire hiteles forrás. ;)
teleszkóp a dorado meg az r500 is, de nincsenek egy ár/felhasználás/stb. kategóriában.
határolj be egy összeget (amennyid VAN!!!), meg egy felhasználási területet (CC/XC/EN/FR/DJ/DH) és kapsz 2-3 márkát. ebbõl pedig már neked kell választanod. mellesleg az általad felsoroltak mind jó villák, de mondjuk a static nem igazán jó arra, amire a flow vagy a splice és viszont. mindenesetre ezek közül a pike-ot választanám, mert annak van annyi állítási lehetõsége, hogy nagy valószínûséggel be tudd lõni magadnak + átütõs és ezzel egycsapásra átugorhatjuk a 203-as tárcsa tekeri-e a villámat kérdést

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
s1ru2,

az RS Boxxer World Cup-ot nézted már? Kifejezetten utcai tekerésre ajánlja a gyártó! Állítólag az ember csuklóját is elég jól kíméli!

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
És... Manitou Axel Elite '05 vagy Rock ShoxPilot XC'04???

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Ha már a Manitou telókról van szó: Axel Elite megér 38 000 Ft-ot??? Ennyiért érdemes megveni?

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Kösz i h felhívtad figyelem Blacket meg Pikeot sikerált megnyomnom :)
elírogattam kicsit. De Stanceról már csomó van testbikeon vagy az csak kamu vagy mi? nem vágom.... teló meg kéne ami csillapít is mert szegény csuklókám tönkremegy :( és azt nem akarom :)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
ha fõleg utcán tekersz akkor merevvilla ;)
és nyomogattál pikeot, meg az idei manitoukat? és a több mint 10000 hozzászólásból nem volt egy vélemény sem? még a vadi új 2005-ös villákról sem? hát ez hogy lehet? :chin: de hogy ne mond, hogy nem segítünk: vedd azt amelyik a legdrágább. ;)

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Szeretnék egy kérdést feltenni mert egész 1xûen nem tok választani :(

RS Pike SL, Manitou Stance Flow, Manitou Stance Static, Manitou Splice Super vagy a már nagy öreg Black Elite ??? Nálam ezek a villák jönnek szóba de nem tok dönteni mert mindegyik egyformán tetszik, megnyomogattam mindegyiket de nem megy a döntés. Fõleg utcán tekerek de idõnként hegyre is felkerülök.... sztem mindegyik nagyon zsír de kérlek érveljetek vmelyik mellett. Elõnyök hátrányok tapasztalatok. NAgyon örülnék neki. Jah és azt is tudom h ezek nem egy kategóriába tartoznak mielõtt vki megjegyezné :D

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás

micike: lehet, hogy 40 kiló vagy vasággyal? :D
humor: alu nagyon jó lesz, csak ez nem csak esztergályos meló (az csak hengeres golgokat tud csinálni) hanem szvsz reszelgetni is kell egy kicsit.
adamkg: ugyanaz, mint a tavalyi és az elõtti boxxer race. csak állítólag az új láb merevebb, és van benne u-turn, ami meg jó, de szvsz senki nem fogja használni. (max. rocsipeti :))

hát most direkt megmértem 66-ot mutat a mérleg. és piros szinü rugó van benne. pontosabban pirossal van megizélgetve kicsit.
mondjuk van még a sárga 7ezerért. de elõbb kicsit megyek vele.

humor: csináld csokibol. (de ez csak humor)
Sirkövemre:
Nem baj, ugysem volt olyan fontos ember!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

en mar hasznalom:) es nem csak a u-turn miatt vettem meg,hanem azert,mert az egyik oldal tok ures.oda fogom tenni a mojo cuccot.

a mojo az egyfelõl kib*szott drága, másfelõl amugy is csak az egyik oldalra való, a másikba õk is csak egy rugót tesznek. (a csillapított oldalban nincs rugó)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
elvileg alulra vannak becsavarva a nyomórudak...
feltéve, hogy az alap mindkét szárban rugó+MCu dolgozik

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hát bár nem ismerem a konkrét modellt, de ha az alján kicsavartad a két csavart, akkor _elvileg_ szét kénne tudnod húzni.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zéé_

Zéé_

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Vettem a barátnõmnek egy használt bicajt, és a benne levõ teló nagyon nehezen mozog. Gondolom ki kéne takarítani. A teló egy SR SunTour M9050.
A SunTour oldalán nem találtam róla semmit.

Addig megvagyok, hogy letekerem a két kupakot a tetejérõl, illetve kitekerem a két csavart az aljából. És utána hogy jön szét?

Egyáltalán az sem világos, hogy a két csavar milyen funkciót tölt be az alján?

Bocs, ha kicsit láma vagyok, de soha nem szedtem még szét telót.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
en mar hasznalom:) es nem csak a u-turn miatt vettem meg,hanem azert,mert az egyik oldal tok ures.oda fogom tenni a mojo cuccot.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
micike: lehet, hogy 40 kiló vagy vasággyal? :D
humor: alu nagyon jó lesz, csak ez nem csak esztergályos meló (az csak hengeres golgokat tud csinálni) hanem szvsz reszelgetni is kell egy kicsit.
adamkg: ugyanaz, mint a tavalyi és az elõtti boxxer race. csak állítólag az új láb merevebb, és van benne u-turn, ami meg jó, de szvsz senki nem fogja használni. (max. rocsipeti :))

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
Jah a sárga. Mert a szar mûanyagot egy csavarásnál sikerült szérepesztenem:D
de ha nincs rajta az se nagy baj

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
a sárga bigyóra gondolsz?
Autist Team:)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Peldaul.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
üdv!

Ha egy U - Turnos kupakot szeretné kesztergályoztatni (már ha meg tudja csinálni) Akkor mibõl érdemes készíteni?

Alu?