Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Az XCn nincs lockout, meg kompresszió állítás sincs. Az SLen viszont van, és rendelhetõ tullio (átütõ tengely utánzat) opcióval is, és akkor tényleg fullos villa, mint az enyém, és szép és jó...

Gk2

Gk2

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás
Hali
És az ezek szerint megfelelõ a FR-ra?
Lockoutos?

Gk2

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Szvsz ha kapsz v-fékes psylot akkor bár nem vagyok elfogult (Psylom van közel 1 éve), akkor a RS villáját vedd meg, mert mégiscsak U-Turn, nyílt olaj, egyszerû mint a faék, és igénytelen, könnyû (1970 gramm asszem) és úgy mozog mint egy áááálom :)

Gk2

Gk2

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás
Ajánlottátok (k9szönöm) a black supert, meg a RS psylo xct, ami vfékes cuccot illeti. Na akkor melyik is legyen? :)))

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Állíthatóság, rugóút, kompresszió, fékkonzolok, szín (:D) stb.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
állíthatóságban

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Black Comp 2004:
Adjustments: Rebound Travel: 80-100 RTA, Damping: Fluid flow damping w/ adjustable rebound Lubrication: Semi-Bath with Evil Genius Seals Spring: Coil Casting: Magnesium RA Stanchions: 30mm Aluminum Crown: Forged Aluminum with Satin Black Finish Brake: Disc or V-Brake. Color: White

Black Elite 120:
Adustments: Rebound. Travel: 120 mm Damping: Fluid flow damping w/ adjustable rebound Lubrication: Semi-Bath with Evil Genius Seals Spring: Coil Casting: Magnesium RA Stanchions: 30mm Aluminum Crown: Forged Aluminum with Satin Black Finish Brake: Disc only. Color: Black

Manitou Black Elite 90/120 RTWD Fork:
Adjustments: Rebound, Travel: 90-120 RTWD, Damping: Fluid flow damping w/ adjustable rebound Lubrication: Semi-Bath with Evil Genius Seals Spring: Coil Casting: Magnesium RA Stanchions: 30mm Aluminum Crown: Forged Aluminum with Satin Black Finish Brake: Disc or V-Brake. Color: Black

Black Super Air 120:
Adjustments: Rebound, Air Spring Travel: 120 mm Damping: Fluid flow damping w/ adjustable rebound Lubrication: Semi-Bath with Evil Genius Seals Spring: AIR Casting: Magnesium RA Stanchions: 30mm Aluminum Crown: Forged Aluminum with Satin Black Finish Brake: Disc only. Color: Silver

Mindháromban Fluid Flow (patronos) csillapítás van, állítható visszaúttal, 30as becsúszóval, alu nyakkal. A super levegõs, többi rugós, ahol több értékez látsz, az állítható rugóutas, emellett ajánlom a RockShox villáit :D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Google, aztán keresés, aztán olvasás.

http://www.answerpro...id=1&familyid=3

Olvass, szemmel, ha nem tudsz angolul, szivesen lefordítom.

Gk2

Gk2

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás
Xiasztok!

Múltkor kérdeztem, hogy milyen telót vegyek...stb.
A M Black supert választottam, de tulajdonképpen miben különbözik a super az elittõl, vagy a comptól?

Köszke

Gk2

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Manitou...

wheel

wheel

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Kedves kollégák!
Most jött el az ideje a telócserének, a kiszemelt áldozat egy Axel Super, ez még a megfizethetõ kategória és minden benne van.Kinek milyen tapasztalata van az említett darabbal?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
jólvan, köszi akkor nem.. )
nem enyim és le is lesz cserélve csak gondoltam nekem jó lenne.
no mind1.

edit: pontosan nem tom hol tekeredett meg. papucs az asszem maradt jó helyen. mondom mozog rendesen. meg lehet vele menni, srác azóta is használja..melóbajárni..
na de akkor nem erõltetem..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
És hol tekeredett meg? A hídnál? Mert ha mozog, a becsúszó egyenes... A papucsok maradtak a tengely vonalában?

Aktuális civil

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
keress egy fát, aztán közelítsd meg másik irányból ;)

szvsz a mostaninál gyengébb nem lesz. de azért nem egy életbiztosítás, az összedolgozás mûködhet, csak nem lesz könnyû találni. Keress lábat talán boltban.csak az meg drága

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
jobb úgy hagyni, vagy keresni egy kitört villát, és összedolgozni!

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
hát...én nem tenném, drága dolog a plasztikai mûtét:-/
magnézium, de nem tudom mennyire gyengülne ha visszahajlítanád...
én nem kockáztatnék, de te tudod.
de mindjárt jönnek az okosok és megmondják...
Autist Team:)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
picit témába vág a kérdésem.
történt hogy egy nagy esés után tavalyi black elitenek elhajlott a lába. mozog szépen meg minden tök jó csak épp ha felülrõl nézi az ember és kerék egyenes akkor a teló nem merõleges a kerékre.
meg lehet valahogy ezt 'szerelni' ? ahogy elhajlott ugy vissza is lehetne hajlítani, vagy rosszul gondolom? persze gyengébb lenne mint ujkorában de egy 50 kilós valaki alatt talán még jó is lehetne.
elõre is kösz!

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
úgy hogy már szar volt mikor feladta...:)
ezt velem nem lehetne büntetlenül eljátszani...meglátogatnám az biztos....(persze vinnék pár vicces fiút magammal:D)
na de nem adok ötleteket...

de elvileg át lehetne szerelni
Autist Team:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szerintme is, ha a rugóút megegyezik, akkor nem lesz gond az átszereléssel. a csákót meg lelõném. hogy nem képes feladni valamit ugy, hogy egészben odaérjen??

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
... és ha tudod már a srác címét meglátogathatod és leszúrhatod a hajlott nyakkal a tengerimalacát is ;)