pláne hogy a marzó is ott készül

Viszont példamutató a suntour hozzáállása, látszik hogy próbálkoznak.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Sziasztok. Van valakinek tapasztalata a Rockshox Reba Race villájáról? Nagyon hajlok arra, hogy vegyek egy ilyet, de nincs módom kipróbálni, a leírások alapján többet tud, mint én, de azért elég sokba kerül...
Szóval jó lenne egy gyakorlati tapasztalattal rendelkezõtõl egy-két támogató vagy ellenzõ mondat....
azért lenne jó neki a pike. azt letekeri 90-110-re azt csá.csak milyen vázba? mert a px nem díjazza a 140-150 mm-ereket.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Aktuális civil
a reset komoly cucc, de itthon szerintem nem kapni.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Szerintetek érdemes más (nem gyári ) szimeringeket használni boxxer villákban? pl: Reset...
Van valakinek tapasztalata ilyen téren?
Static meg hát a 10Cm ha jobban belegondolok ugyíanott vagyok vele mint a mostani Judymmal..