Mire akarod váltani (lbs)?
Én is azért vettem Fox-ot, amiért te.
Kg -ra szeretném
Mire akarod váltani (lbs)?
Én is azért vettem Fox-ot, amiért te.
Mire akarod váltani (lbs)?én is ezt vallom, ezért is csodálkozom, hogy miket írnak, ill. panaszkodnak soha semmilyen gondom villával még nem volt, bocsi R7, de azt én vágtam tropára javítva és a mai napig tökéletes. Fox-t azért vettem mert vágytam egy örök villára, ami tartós és jó, szerintem nekem az is marad
ja egy kis segítség kéne: az Amcsik által használt lbs-nek mi a váltószáma? köszi
Ahhoz képest, hogy más márkákról mennyi rosszat írnak, ez semmi. Nem értem mit parázol.
Egyébként úgy általában nem értem ezt az "elromlik/szar az új villa hisztit." Öt éven belül négy különbözõ villám (három különbözõ márkából) volt/van, és mindegyik hibátlanul mûködik. Megfelelõ karbantartás, odafigyelés, célnak megfelelõ használat; ennyi a titka.
keress rá az aláirásomra
otthon neki ne állj!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy túlfolyós tagban (DHX4.0) mire kell figyelni olyajcserénél? Honnan tudom az megfelelõ olajszintet, meddig, ill. hogy töltsem fel? Hogy tudom ezt légmentesen megtenni? Még nem szedtem szét, azért kérdezek.
Elõre is köszi!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Fox-hoz tudomásom szerint mindig adtak, RS-hez még most se. Igen, matrica már minden csomagban van, és a csomagolás is változott kissé. Sõt a múltkorában, mikor nagyobb mennyiségû cucc érkezett, még pólót is küldtek.Megjött. Változott a cég 1 év alatt, a múltkor még nem járt hozzá szivacsgyûrû és matrica, fejlõdnek. A porlehúzó ugyanaz, mint amit a pike-hoz adtak (ezek szerint a fox és az rs porlehúzok jók egymáshoz, sõt a fox olajzáró is jó lehet az rs telókhoz, fordítva már nem biztos, de majd lemérem).
Csomag úton. Holnap vagy holnap után nálad is lehet.
A sebesség mindent megold.
Bal oldalt viszont a tárcsafék csavaró hatása öli meg a szimeringet, ha szarul van megtervezve. És igen a Fox szimmeringek tényleg olyanak ahogy irtad. Nekem is furcsa volt az a koszos olajkarika a becsúszón, de a Fox szerelõi megnyugtattak hogy jó az attól.
Van, de csak a 2009-es modellévtõl. Régebbi modelleken nem találsz.
http://www.competiti..._535_FALSE.html
Én nem próbálnám. Létezik egy régi Jagwire "átalakító" http://ebike.hu/term...ckout-hoz/2084/, de még embert nem hallottam, hogy ezzel próbálkozott volna. Én ugyanúgy elvagyok a Foxom lenyúlok és lockolok verziójával, mint a Rebám poplock karjával.
Tudna vki. segíteni?
A 32 F100-as telón van kormányra szerelhetõ lock-out?
A hivatalos honlapon úgy látszik, mintha nem lenne.
Meg lehet ezt oldani külön, ha nincs rajta?
Van egy elméletem, általában a jobb oldalon hal meg a szimmering, ennek az egyik oka az, hogy nagy mennyiségû olajat és nyomást kell tartania, a másik meg az, hogy a fox szimmeringet eleve úgy tervezik, hogy több olajat engedjen át, mint más gyártóké, ezzel biztosítva a folyamatos jó kenést.
Csomag úton. Holnap vagy holnap után nálad is lehet. Remélem te szereled, mert a héten már volt egy kör dilettáns szervíz miatt. Félek, hogy ha Matt-nak nem lesz ötlete a nyugati végek szervizei tekintetében, akkor Salának kell megcsinálni.
Képes szerelési útmutató két különbözõ formában is elérhetõ az Enduro oldalán.
Csomag úton. Holnap vagy holnap után nálad is lehet. Remélem te szereled, mert a héten már volt egy kör dilettáns szervíz miatt. Félek, hogy ha Matt-nak nem lesz ötlete a nyugati végek szervizei tekintetében, akkor Salának kell megcsinálni.Akkor jól látom (nem cáfolt meg senki), a jobb oldal nyíltfürdõs. Van egy elméletem, általában a jobb oldalon hal meg a szimmering, ennek az egyik oka az, hogy nagy mennyiségû olajat és nyomást kell tartania, a másik meg az, hogy a fox szimmeringet eleve úgy tervezik, hogy több olajat engedjen át, mint más gyártóké, ezzel biztosítva a folyamatos jó kenést.
Ezen a héten megjön az EFS szimmeringem (csak VV-n és a postán múlik ), azon még gondolkozom, hogy a porlehúzókat is kicseréljem-e.