Hidd el kiváló berendezés és ha ennyit kérnek érte az tényleg kihagyhatatlan az biztos, amúgy nekem is az van.
Csütörtökön megveszem(tiszta hülye vagyok)
Hidd el kiváló berendezés és ha ennyit kérnek érte az tényleg kihagyhatatlan az biztos, amúgy nekem is az van.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Ha ki tudnám próbálni akkor talán vennék is
eléggé
-=B.B.B.=-
eléggéA hajdús rp23 54.9 e ért mennyire best buy?
-=B.B.B.=-
olyan nincsarra lennék kiváncsi mennyire kényes vagy ilyesmi. Vagy inkább vegyek marzót. Ha nem küldöm neki annyira birja a mázsát? Ebben a kategóriában milyen marzó az ami van olyan jó mint a vaniliás róka és nem átütõs?
14centit mozog kurva jól, merev, cserébe kicsit nehéz (1,9 kg)SZasztok! Tud nekem vki infoval szolgálni a vanilla r 140 rõl? megköszönném:
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
keress rá az aláirásomra
otthon neki ne állj!
ime egy online konvrter:) válasszad a mass-t a bat oldalon utána mehet váltogatás ...
http://www.digitaldu...verter/mass.htm
én is ezt vallom, ezért is csodálkozom, hogy miket írnak, ill. panaszkodnak soha semmilyen gondom villával még nem volt, bocsi R7, de azt én vágtam tropára javítva és a mai napig tökéletes. Fox-t azért vettem mert vágytam egy örök villára, ami tartós és jó, szerintem nekem az is marad
ja egy kis segítség kéne: az Amcsik által használt lbs-nek mi a váltószáma? köszi
A sebesség mindent megold.
0,453Kg -ra szeretném