vagy esetleg elkezdik kis hazánkban is forgalmazni?
Ha ébren vagy, ne álmodj!
vagy esetleg elkezdik kis hazánkban is forgalmazni?
Várhatóan novemberben kerülnek az elsõ darabok a boltokba a többi új termékkel együtt.
Várhatóan novemberben kerülnek az elsõ darabok a boltokba a többi új termékkel együtt.Hali
itt volna ez a gyönyörûség: http://www.pinkbike.com/photo/4181780/
régota vannak róla képek pinkbájkon és más oldalakon, de még a Hope oldalán se találtam róla pontosabb infót (sõt ott még képet se:D)
van vki aki tud róla vmi érdemlegeset?
itt pontosan arra gondolok, h honnan tudom beszerezni, meg h megfizethetõ-e az ára
meg h egyáltalán be lehet-e szerezni, nem csak prototípus-e
Atiss,
Tegnap nem a teljes címet írtam meg; szóval, a 32 Float R szervízelés linkjét itt találod. Azért gondold meg, hogy esetleg mégis szervízbe vidd, mert a 7wt. olaj (1 liter) + Float fluid + szimmering szerintem árban eleve egy tízes, a szervízt meg ennyiért meg is csinálják. Plusz az is pontosan kiderül, tényleg a szim. hibája okozta-e a szivárgást, vagy esetleg - ne adj' isten - egy kis horony a becsúszón, amit (teszem azt) takar a porlehúzó.
Mivel nem ismerem a villák rejtelmes világát, én még a szükséges szerszámok megléte mellett sem állnék neki ennyire szétkapni azt a villát, így sok okosat se várj tõlem; de gyûjöttem pár infót neked, hátha segít!
Köszönöm szépen a segítséget, meg fogom részletesen nézni amit írtál! mostmár egy kicsit késõre jár ehhez, illetve úgy is jobban ráforgok most erre a témára, hogy nehogy kárt tegyek, inkább tanuljak hiba nélkül:)
Tényleg a szimering mindenképpen fox l1en? vagy nem érdemes ezen "spórolni"?
még 1x köszi, és minden yot! yo tekerést;)
A sebesség mindent megold.
...milyen szimeringet vegyek? mindenképpen foxot kellene, vagy uolyan méretû más is megfelelõ hozzá? A másik pedig, hogy milyen olaj való bele?
Ott van az, csak rossz helyen keresed;)sziasztok
tudja valaki, hogy a 2008-as Fox 36 Van RC2-nek mennyi a beépítési magassága? mert a csilli villi fox honlapon sajnos nem találom