Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Fox
Indította
jockystone
, 2005. március 27. 19:14
Írta 2011. április 08. - 08:50
nem is sarazas ellen kellene, hanem, hogy ne tegyek tobb kart a becsuszokban nehogy mar 2mm serulesert kelljen kicserelni egy 50-60e ftos alkatreszt (lehet keveset mondtam - vall+becsuszo). nem fogom amugy megtenni, csak flusztralo baromira. nem is lattam hogy mitol es hogyan serulhetett meg. szerzek be polifoam csoveket szallitashoz.
baromira vigyazok mindenemre, mindig karban van tarva, es megis...
baromira vigyazok mindenemre, mindig karban van tarva, es megis...
Írta 2011. április 08. - 08:33
Arn, semmit. Cserébe szétdörzsölhetik a becsúszókat.
Elég használat után puha ronggyal letörölgetni a koszt a becsúszókról.
Mivel nagyon sokat sarazok (általában) õsztõl tavaszig, ezen felül még annyit szoktam, hogy van egy apró, ceruza formájú mûanyag spray-m, amibe Fox olajat töltöttem és amibõl az ujjam megyére szoktam nyomni fél cseppet. Ezzel egy leheletvékony hártyát kenek a porlehúzók fölött a becsúszókra, majd a villát megnyomkodom párszor. Ez nagyon jól leszedi maradék koszt. Már 2 éve csinálom így és az az érzésem, hogy a porlehúzó legfelsõ részén lévõ kis "gyûrûbõl" is hoz ki valamennyi koszt. Néha fel szoktam húzni a porlehúzót, és általában soha nincs semmi kosz arrafelé, a szivacsgyûrût sokszor csak biztos, ami biztos alapon "olajoztam" újra Float Fluiddal, mondjuk egy keményebb sarazás után.
Elég használat után puha ronggyal letörölgetni a koszt a becsúszókról.
Mivel nagyon sokat sarazok (általában) õsztõl tavaszig, ezen felül még annyit szoktam, hogy van egy apró, ceruza formájú mûanyag spray-m, amibe Fox olajat töltöttem és amibõl az ujjam megyére szoktam nyomni fél cseppet. Ezzel egy leheletvékony hártyát kenek a porlehúzók fölött a becsúszókra, majd a villát megnyomkodom párszor. Ez nagyon jól leszedi maradék koszt. Már 2 éve csinálom így és az az érzésem, hogy a porlehúzó legfelsõ részén lévõ kis "gyûrûbõl" is hoz ki valamennyi koszt. Néha fel szoktam húzni a porlehúzót, és általában soha nincs semmi kosz arrafelé, a szivacsgyûrût sokszor csak biztos, ami biztos alapon "olajoztam" újra Float Fluiddal, mondjuk egy keményebb sarazás után.
Írta 2011. április 08. - 08:19
Írta 2011. április 07. - 21:53
akkor mondjam, esélyes, hogy a vanilla is hirdetve lesz?
átütõs ?
Ezt gondolhatta volna...
Ha úgy hírdetnek valamit, hogy platform pedál van rajta az már nekem kizáró ok.
akkor mi sose fogunk boltolni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. április 07. - 21:13
akkor mondjam, esélyes, hogy a vanilla is hirdetve lesz? vázam is van hozzá
Epichez nem illik a vanília.
Írta 2011. április 07. - 21:09
Én mondjuk a vázat szoktam nézni, de így is ráfázok. Pedig egy 1 éves Foxi Maxira még tán be is ruháznék.
akkor mondjam, esélyes, hogy a vanilla is hirdetve lesz? vázam is van hozzá
Írta 2011. április 07. - 20:42
Én a sajátomat POFÁTLAN áron vettem német ebay-rõl Pfandhaus-ból. Karcos volt, de azt a megadott képeken is láttam. Eddig 2 Foxom jött ebay-rõl, egyikkel sem volt gond.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2011. április 07. - 18:47
Én ebay-rõl vettem az enyémet, így csak fényképen láttam. Mikor megkaptam,... nagyjából mintha új lett volna. Vittem is gyorsan Salához, hogy kapjuk szét, mondja meg a tutit. És tényleg. Kifogástalan. Azóta is.
Lehet elfogultság a részemrõl, de ha használt cuccról van szó, valahogy németekben jobban bízok még látatlanban is. Persze lehet csak szerencsém volt.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: én nem hallottam eddig semmi olyan dologról, ami típushibája lenne. Persze vannak nálam itt sokkal nagyobb tudorok.
Lehet elfogultság a részemrõl, de ha használt cuccról van szó, valahogy németekben jobban bízok még látatlanban is. Persze lehet csak szerencsém volt.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: én nem hallottam eddig semmi olyan dologról, ami típushibája lenne. Persze vannak nálam itt sokkal nagyobb tudorok.
Írta 2011. április 07. - 18:34
Ezt gondolhatta volna...
Ha ezeket megnézed és azt mennyi a plezúr rajta elég, hogy tudj dönteni.
Én mondjuk a vázat szoktam nézni, de így is ráfázok. Pedig egy 1 éves Foxi Maxira még tán be is ruháznék.
Írta 2011. április 07. - 18:18
Ezt gondolhatta volna...
Írta 2011. április 07. - 16:51
Ismerõsöm megszívta,dirt-östõl vett villát.
Perselycsere után is kotyogott.
Azóta a jelmondata: DIRT-estõl semmit.
Üdv,Péter
Perselycsere után is kotyogott.
Azóta a jelmondata: DIRT-estõl semmit.
Üdv,Péter
Írta 2011. április 07. - 14:14
Használt fox telót készülök venni, van valami típushibája az f100-nak amire figyelnem kell, vagy elég csak olajfolyást kotyogást leellrnõrizni?
Válaszokat elõre is köszi:)
Válaszokat elõre is köszi:)
Írta 2011. április 05. - 22:36
oks
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2011. április 05. - 22:21
Az elõbb elírtam, szóval:
2008 Fox 32 F80 RLC-hez kellene a cucc, hogy át tudjam állítani 100-asra.
Köszi! Holnap hívlak akkor.
2008 Fox 32 F80 RLC-hez kellene a cucc, hogy át tudjam állítani 100-asra.
Köszi! Holnap hívlak akkor.
Írta 2011. április 05. - 22:10
pontos tipus, évjárat
holnap reggel megyek foxékhoz, rákérdezek
hivj fel 11 körül!
holnap reggel megyek foxékhoz, rákérdezek
hivj fel 11 körül!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2011. április 05. - 21:52
Nem elég hosszú. koppan.
Mostmár csak annyi a kérdésem, hogy hol lehet ilyet kapni? Elég sürgõs lenne.
Mostmár csak annyi a kérdésem, hogy hol lehet ilyet kapni? Elég sürgõs lenne.
Írta 2011. április 05. - 20:25
Sziasztok!
Legfõképpen Salához szól a kérdésem, de ha más is tudja megköszönöm!
Szóval, Fox 32 F100 RLC útállításánál 80-ról 100-ra van van valami különbség aközött, hogy a távtartót veszem ki, vagy a kis pecket rakom egy furattal feljebb? A csillapítás patronjának mennyivel kell túllógnia a levegõ oldali rúdon? Ha nem elég hosszú, mennyi idõ alatt lehet szerezni, ill. lehet valahol kapni?
Köszi!
Legfõképpen Salához szól a kérdésem, de ha más is tudja megköszönöm!
Szóval, Fox 32 F100 RLC útállításánál 80-ról 100-ra van van valami különbség aközött, hogy a távtartót veszem ki, vagy a kis pecket rakom egy furattal feljebb? A csillapítás patronjának mennyivel kell túllógnia a levegõ oldali rúdon? Ha nem elég hosszú, mennyi idõ alatt lehet szerezni, ill. lehet valahol kapni?
Köszi!
Írta 2011. április 03. - 20:10
no en annyit csinaltam, hogy sidoloztam egy negyed orat - most ujjbeggyel is alig erezni. ennel tobbet majd akkor teszek, ha vmi gond lesz. olyan kozeptajekon van, igy remelem nem jon elo semmi.
Írta 2011. április 03. - 19:47
Az én Fox-om egyik becsúszóján van karc, bár kicsi és nem mély, de semmi kárt nem okozott a tömítésekben.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2011. április 03. - 13:09
ennyit talaltam - Scratched Your Fork Legs? | FAQ's, Top Tips And Tech Tips | Mountain Bike | Forums - BikeRadar
de majd lefotozom, hogy erdemes e egyaltalan hozzanyulni. attol tartok, hogy kikezdi a tomiteseket.
de majd lefotozom, hogy erdemes e egyaltalan hozzanyulni. attol tartok, hogy kikezdi a tomiteseket.