Jelentkezz be Regisztrálj
Fox
Írta 2011. április 09. - 13:05
úgyhogy inkább barátkozom a qr15-ös fox-szal
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. április 09. - 13:00
Írta 2011. április 09. - 12:45
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. április 09. - 09:27
Meg ebben is nagyon erõs volt a Fox: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
A mozgása pedig nekem nagyon bejött. Legalábbis a nyílt olajosoké.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. április 08. - 21:45
Mozognak fel és le (és másfelé nem) Ebben nagyon erõsek
ez a rs is megcsinalta, csak azon nem ilyen fika vall volt 20as tarcsa rangatta rendesen.
Írta 2011. április 08. - 21:21
amugy a fox telok miben jok igazan? ez az elso, ami van, csak egy szimpla rl, de nem igazan erzem a rsok utan a felsobbrenduseget. ill azok merevebbek voltak.
Mozognak fel és le (és másfelé nem) Ebben nagyon erõsek
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. április 08. - 20:51
Írta 2011. április 08. - 20:40
Katabartátja: Ki lehet, egy stiftet kell egy lyukkal arrébb tenni. (persze mindezt belül)
és ha rövid a patron háza???
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2011. április 08. - 20:13
Írta 2011. április 08. - 19:40
Írta 2011. április 08. - 19:06
Ma újra beszereltem a Foxit. Marzo után áh...szét fogom szedni megint.
Írta 2011. április 08. - 16:32
Ezt azért szerintem annyira nem egészséges, mintha inkább teljesen szétszednéd... Hány kivételt (feszegetést) bír ki s porlehúzó? (nem sokat)
Bírja az! :-) Az elsõt például 3-4x ellenõriztem és bírt 4500-5000 km-t, mire leharcolódott és cserélte a Factor. Csak arra kell figyelni, hogy ne kenje össze az ember azt a részét olajjal, ami belemegy a lábba, mert különben kilövi a teleszkóp. (Jártam már így, meg Rebell-78 is küzdött ilyesmivel, ahogy látom.)
Na igen, szívem szerint szétkapnám rendszeresen az egészet, de nincsenek hozzá megfelelõ szerszámaim, állvány, ami megkönnyítené a szerelést és legfõképpen a bátorság hiányzik.
Írta 2011. április 08. - 16:01
Néha fel szoktam húzni a porlehúzót, és általában soha nincs semmi kosz arrafelé, a szivacsgyûrût sokszor csak biztos, ami biztos alapon "olajoztam" újra Float Fluiddal, mondjuk egy keményebb sarazás után.
Ezt azért szerintem annyira nem egészséges, mintha inkább teljesen szétszednéd... Hány kivételt (feszegetést) bír ki s porlehúzó? (nem sokat)
Katabartátja: Ki lehet, egy stiftet kell egy lyukkal arrébb tenni. (persze mindezt belül)
Írta 2011. április 08. - 15:18
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. április 08. - 10:52
Köszi elõre is!
Írta 2011. április 08. - 10:33
Írta 2011. április 08. - 10:26
epyc: koszi a tippet - eszembe juthatott volna, mert dobozt is igy kertem azert amugy lehet megnezem azokat a csoveket, mert par szaz ft cakkpakk, es akkor olyanra alakitom, amilyenre akarom.
Ezek is csövek. Gyakorlatilag semmit nem kell csinálnod vele, mert olyan vastag, mint a polifoam és már gyárilag össze van hengerelve, meg hosszirányban felvágva. Csak rápattintod amire akarod és tutin ott marad
Leszaladtam a kocsihoz, csináltam neked fotót róluk:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Oszt' ingyé van De ahogy érzed, csak gondoltam megemlítem
Írta 2011. április 08. - 09:46
epyc: koszi a tippet - eszembe juthatott volna, mert dobozt is igy kertem azert amugy lehet megnezem azokat a csoveket, mert par szaz ft cakkpakk, es akkor olyanra alakitom, amilyenre akarom.
Írta 2011. április 08. - 09:11
Az egyik becsúszóm nekem is karcos sajna, amikor szigetelõszalaggal betekert végû csavarhúzóval egyszer feszegettem ki a porlehúzót, megcsúszott és egy jó 1-1,2 centis darabon megkarcoltam az egyik becsúszót (szigetelõszalagot a csavarhúzó feje átszakította). Nem kicsit voltam mérges magamra, pláne, hogy sokadszorra csinált rutinmûveletrõl volt szó... Öröm az ürömben, hogy így már jobban vigyázok, illetve oldalt van a karc, ahol kevés por éri a becsúszót (és csak 140-es állásnál látszik ki, 120-nál már nem). (Hogy a szimmeringet szétszedi-e a karc, hát fogalmam sincs, de talán nem. Volt már Factorban a karc "odarajzolása" óta de nem jelezték, hogy gond lenne.)
Szerk.: amit Epyc ír, az a tuti! :-)
Írta 2011. április 08. - 09:09
szerzek be polifoam csoveket szallitashoz.
Nem muszáj pénzt kiadni ilyen csövekért. Ha van keróboltos ismerõsöd, akkor menj be és kérj tõle olyan fehér szivacsot, amibe a kerókat csomagolják, amikor bedobozolják a gyárban (nálunk lévõ keróboltban inkább kidobálják ezt a sok szivacsot, mert mindig rengeteg van belõle). Olyanokat használunk mi is villára, vázra, becsúszóra, mindenre. De szerintem még ha ismeretlenül mész be, akkor is fognak adni ilyet, mert ez inkább a kidobandó szemét kategóriába tartozik