Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fox

- - - - -

• Please log in to reply
2442 replies to this topic

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 posts

R: visszaút csillapítás állítás
L: lockout
C: kompresszió állítás

mindenkinek köszi a választ.

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
alapból nem izgat csak van 3-4 szó ami nagyon hasogassa a fülem. pl mikor valaki a patkán heggeszti a külömbséget.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

mzoli10

mzoli10

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Ha a helyesíráson rugózol, a sajátodra is figyelj oda. ;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Sziasztok,

2010-es Fox 100 RLC-m van. Eszembejutott, hogy megkérdezem, mit jelent az RLC és mit érdemes róla tudni. Mi a külömbség az RL és az RLC között? A C betün kívül :)

külömbség az nincs közöttük

amúgy az rl-en a nyomáson kívûl csak a csillapítás áll0tható + lock

az rlc-n ezen kíbûl a lock out oldási küszöb, és a kis sebességû kompresszió is.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
R: visszaút csillapítás állítás
L: lockout
C: kompresszió állítás
"Ride today, heal tomorrow"

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 posts
Sziasztok,

2010-es Fox 100 RLC-m van. Eszembejutott, hogy megkérdezem, mit jelent az RLC és mit érdemes róla tudni. Mi a külömbség az RL és az RLC között? A C betün kívül :)

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts

köszi a tippet!

Remélem segíteni fog :)

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Sokkal jobban jársz ha leszeded a kamrát, és a szimering két ajka közé kifejezetten erre a célra gyártott lágy szilikonos zsírt raksz
Ugyanis szerintem most ott nincsen kenés, és azért nyikorgót ez neked. Reméljük nem fogyott még el a szimering....

köszi a tippet!

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts

nem szeretném elkiabálni, de talán megoldódott a nyiszogás. turbinaolajat csöpögtettem a becsúszóra, napjában többször. meglátjuk mi lesz..

Sokkal jobban jársz ha leszeded a kamrát, és a szimering két ajka közé kifejezetten erre a célra gyártott lágy szilikonos zsírt raksz
Ugyanis szerintem most ott nincsen kenés, és azért nyikorgót ez neked. Reméljük nem fogyott még el a szimering....

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
nem szeretném elkiabálni, de talán megoldódott a nyiszogás. turbinaolajat csöpögtettem a becsúszóra, napjában többször. meglátjuk mi lesz..

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
majd ha ram szakad a nemzeti bank :) frankban lehetoleg...

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,051 posts
tehát akkor mikorra is várható az érkezése? :D

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
ez a terralogicos dolog megoldodni latszik - arra szamitottam, hogy nem lenne olcso a csere, de hogy ennyire :) amugy a nemet szerviznek irtam, gyorsan valaszoltak. jo lesz nekem az rl... amugy sem vagyok biztos abban, hogy jol jarnek a terralogickal.

We can ship the cartridge to you that's no problem.
Cart. cost 472€ + shipping cost.
Hope fully that can help you for an decision.
Its easy to change the cart you don't need any special tools.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Ugye nem az enyémbõl?:P

debizony: ) még a canyonban volt 120on, egy mûanyag pogácsával volt megoldva, amit asszem a régi 130as vanillákhoz adtak. egyébiránt a faktor csinálta.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Ugye nem az enyémbõl?:P

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

nem vagyok benne biztos de azt hiszem igen.kisebb rugo kell bele.de meg sosem folytottam le rugos villat csak olvastam rola.varj meg megerositesre.

a 140es rlcbõl csináltunk 120ast. puha rugóval is nagyon progresszív lett. 100ra biztosan kellene rövidebb rugó, szerintem nem éri meg a barkácsot. ha ugrálni akar, vegyen odavaló villát.

Az en Rp23-asom is nyiszog pp allasban, miutan "bemelegedett". Semmi koze a keneshez, csak a pp lemezalkatreszei produkaljak a hangot. Tervezesi hiba, de a mukodest nem befolyasolja.

nyitott pp mellett, szobából kivíve (is) produkálja a hangot. gyors bemozgásoknál nem, csak a lassabb, kisebb, mászásnál, vagy vízszintes úton egyenetlenségeknél jelentkezik. azért gyanakodtam kenési problémákra, mert az elõzõ foxinál(dhx air) mindig ott volt a kis olajgyûrû a becsúszón, ezen pedig semmi. aztán lehet, hogy vakvágány és nekem kell idomulni. csakhát nem ezt vártam, na.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts

Ok, a lényeg, hogy akkor még mûködik a szervizük.
(...és remélhetõleg gyorsabban, mint tavasszal, mert legutóbb 1 hónap alatt lett kész a szervíz...)

Szerintem nem vagyok egyedül, aki kicsit félve tekint elõre, hogy vajon gyorsan át tudja-e venni az új partner a Fox dolgait és zökkenõmentes lesz-e a dolgok átadása, vagy akár egy évig eltart majd... Csak hallottam róla, hogy a Speci forgalmazója körüli változás is mivel járt; hát, az nem lenne túl jó nekünk, bicajosoknak és a boltoknak sem, akik eddig csak beküldték garanciális javíttatásra a Fox cuccokat.

...én még nem tapasztaltam magyaro.-n zökkenõ mentes dolgot.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
Jól. De a mikor és hogy: kérdés. Alkatrész egy ideig lesz, gondolom amíg el nem fogy, de aztán már A PLH lesz a mérvadó ilyen ügyben.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Nyilít fürdõsbe eleve minek nitrogén?

Elvileg Vargányáék veszik át...ha jól tudom.

asse tudom, hogy a tobbibe minek kell :D csak az erdekel, hogy tudom e otthon szervizelni.

ezek ugye nem azok, akik a tapokat csinaltak anno...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Nyilít fürdõsbe eleve minek nitrogén?

Elvileg Vargányáék veszik át...ha jól tudom.