Jelentkezz be Regisztrálj
Fox
Írta 2011. július 18. - 20:36
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. július 18. - 19:49
Maggi, van kenõanyag rendesen a légkamrában? Cimborám RP23-asánál volt ilyen és egy szétszedés, takarítás, Float Fluid bejuttatása után rendbe jött.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2011. július 18. - 16:25
Írta 2011. július 18. - 14:48
Írta 2011. július 18. - 12:25
Írta 2011. július 18. - 07:25
Írta 2011. július 17. - 22:47
Amugy simán csere oszt helo
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2011. július 17. - 21:42
Írta 2011. július 17. - 21:34
Írta 2011. július 17. - 21:29
Ha nem fittes akkor igen.
Van is egy eladó tökéletes szelepem elméletileg. Ha érdekel írj privit.
szelep? nekem nem komplett csillapitas kell (ha kell)?
nyilt fürdõs Float R, qr 15 kasimás becsúszók és fekete lábak meg váll
fitesek nem mozognak olyan szépen
a kashima kivetelevel az enyem ilyen (tapered is).
Írta 2011. július 17. - 19:13
miert?
milyen a te idalis telod? mi a gond a fittel? az hasonlo, mint a rockshoxnal a motioncontrol?
nyilt fürdõs Float R, qr 15 kasimás becsúszók és fekete lábak meg váll
fitesek nem mozognak olyan szépen
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. július 17. - 19:03
Ha nem fittes akkor igen.terralogicot lehet sima rles teloba rakni utolag (32es f29)? a jelenlegi bringanak a karakterebe frankon passzolna. gyakorlatban komfort oldalrol nincs semmilyen hatranya? pl egy hullamos palyanak eleg hasonlo terhelese lehet, mint amikor kiallva "pumpal" az ember.
Van is egy eladó tökéletes szelepem elméletileg. Ha érdekel írj privit.
Írta 2011. július 17. - 17:41
de ha netán mégis, kb akkoris drágább lenne mint eladni ezt és venni egy terrásat. S bár ízlések ugye, de pl ami nekem ingyen se kéna az a terralogicos teló.
miert? en azon is gondolkodtam, hogy merevtelos bringat epitek... de aztan inkabb megis csak kell telo, viszont tenyleg csak ott mozogjon, ahol kell. merevfarkunal sokkal gyakrabban allok ki, es felfele is teljesen elszoktam tole, hogy nem csak seggenulve lehet (erdemes) tekerni.
Arn, hogyne lenne hátránya.....hullámos pályán nem fog ugy mozogni sosem. Mivem rezgésre nyit a szelep, ergó ha pumpálsz nemigen fog mozogni. Nem hiába mondják sokan, hogy inkább versenyzõk alá való. Kérdezd ZeeZolit, neki volt sokáig, tán még van is.
az uj nem mas, mint a regi?
mondjuk ja
végülis azért mert alul az rl-en nincs tekerõ, a láb nyilván ugynaz
de ettõl független minden alktrést beszerezve sztem még mindig drágább lenne az átalakítás
braines stumpi után meg soha többet ilesmi. tény telón sose használom a lock-ot
mennyi lenne a csere? en sem hasznalom a lockot, de inkabb azert, mert mire eszembe jut, addigra at is mentem felette
arn, mennyi van abban a bicajban? 100km?
van vagy 200 is alapvetoen epiteni akartam (csak igy joval olcsobb volt), igy ugy tekintek ra, mint egy "alapanyagra".
bezzeg az én ideál telómat már nem lehetne összerakni alkatrészekbõl se
-s elmegy amúgy a fox a ,,,ába, jövõre ha rendes tengelyrögz0tést karsz akkor rád kényszer0titk a fites szarságukat is..
milyen a te idalis telod? mi a gond a fittel? az hasonlo, mint a rockshoxnal a motioncontrol?
Írta 2011. július 17. - 15:21
-s elmegy amúgy a fox a ,,,ába, jövõre ha rendes tengelyrögz0tést karsz akkor rád kényszer0titk a fites szarságukat is..
Írta 2011. július 17. - 15:11
Csak a csillapítóegységet kell egy terralogicosra kicserélni és mûködik.
Az én villámban is csak ennyit cseréltek elõzõ tulajnál.
Üdv,Péter
Írta 2011. július 17. - 14:16
végülis azért mert alul az rl-en nincs tekerõ, a láb nyilván ugynaz
de ettõl független minden alktrést beszerezve sztem még mindig drágább lenne az átalakítás
braines stumpi után meg soha többet ilesmi. tény telón sose használom a lock-ot
Írta 2011. július 17. - 14:11
nem próbáltam, de próbálnám, szerintem merev vázba nem hülyeség a terralogic teleszkóp, fõleg ha valaki nem hintaló fanatikus.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2011. július 17. - 14:05
Írta 2011. július 17. - 14:01
Szerintem bele lehet rakni. Valószínû, hogy csak a csillapítóegység más.terralogicot lehet sima rles teloba rakni utolag (32es f29)? a jelenlegi bringanak a karakterebe frankon passzolna. gyakorlatban komfort oldalrol nincs semmilyen hatranya? pl egy hullamos palyanak eleg hasonlo terhelese lehet, mint amikor kiallva "pumpal" az ember.
Arn, hogyne lenne hátránya.....hullámos pályán nem fog ugy mozogni sosem. Mivem rezgésre nyit a szelep, ergó ha pumpálsz nemigen fog mozogni. Nem hiába mondják sokan, hogy inkább versenyzõk alá való. Kérdezd ZeeZolit, neki volt sokáig, tán még van is.
Hullámos pályán pont elõny, hogy nem mozog.
A sebesség mindent megold.