Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2442 hozzászólás a témában

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
sala, xfactor (ha most van eppen). amugy az rl nem egy nagy muvelet, en is telen csinaltam eloszor egy panel eloszobajaban, egy lavort bevonva a muveletbe :)

pepe33

pepe33

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Sziasztok !

Fox F32 RL 100 REMOTE tellómat kéne karbantartani.

Tud valaki ajánlani megbízható helyet ahol rendesen megcsinálnák , korrekt áron ?

Vagy esetleg fogjak bele magam ? ( esetleg egy lépésrõl lépére leírás segíthet )
Illetve mit kell cserélgetni, és honnan érdemes beszerezni ?

Elõre is kösz !

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
OK, akkor feltolom 75-re és 3cm-es beülést próbálok beállítani. Köszi!

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.268 hozzászólás

Hali! Tudnátok segíteni, hogy Fox F32 120mm-es telóba hány bar-t kéne fújnom a 76kg-omhoz?
Az RS lábán volt egy táblázat, de ezen nincs ilyen.

próbáld ilyen 75-80 körül, aztán mérd a beülést , (oda szvsz 25% legalább) aszerint több kevesebb. rs-nál se sokat ér mongy.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Hali! Tudnátok segíteni, hogy Fox F32 120mm-es telóba hány bar-t kéne fújnom a 76kg-omhoz?
Az RS lábán volt egy táblázat, de ezen nincs ilyen.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.324 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

s mondjuk -ne itt hanem az általánosba- ha ugyanannyiért tudnál venni (mondjuk foxi nyilván bontott lehet csak) s kéne egy a sokat mozgó vázba akkor melyiket vennéd ? :)

SoloAir vagy a sima rugós Sektort? :-)
Nehéz ügy így kellõ tapasztalat nélkül, csak két Foxot használtam eddig 140-es rugóúttal. Floatban még 1500 km sincs, Talasban volt sok, igaz, ott ~11e km. Ez a Float gyönyörûen mozog, kellõen merev és még szép is, nincs mese. X-Fusionnél jó lenne 130-as úttal is megpróbálni, úgy lehetne rendesen összevetni õket. Érzésem szerint a középsõ tartományban jobb lenne a Fox egy leheletnyivel, nem véletlenül fejlesztették tovább X-F-ék az RL-t és lett az RL2 2012-re. (Nekem egy akciós 2011-es van, ami "csak" RL csillapítású.)
Meg aztán a DT Swissnek is akad egy XMM-je, igaz méregdrágán (németek tesztjein mondjuk nem aratott akkora nagy sikert) és SR-Suntournak is kijött egy 140-es villája, ami elég ígéretesnek tûnik. Ami szerintem még érdekes, az végre a Magura a 2013-as, zsírral (!) mûködõ csillapítással, amirõl meglepõen jókat írnak eddig. Kérdés, hosszú távon mennyire lesz megbízható.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.268 hozzászólás

Majd 5000 km után leírom, milyen - igaz, értelme csak akkor lesz, ha adsz a véleményemre. :-P
Amúgy Fox is jó: a nyílt olajfürdõs, QR15 átütõs, tapered nyakas Fox Float 140 RL-em megindulásan, középsõ tartományban és útjának végén egyaránt messze ver minden villát, amit én valaha próbáltam. Nincs szívem eladni, ha tapered fejcsöves lenne az új vázam, tuti ez került volna bele 100mm-re állítva... :-(

s mondjuk -ne itt hanem az általánosba- ha ugyanannyiért tudnál venni (mondjuk foxi nyilván bontott lehet csak) s kéne egy a sokat mozgó vázba akkor melyiket vennéd ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
en eddig is szimpatizaltam az xfusion cuccokkal - szvsz nem lesz vele gond, jok minosegerzetre.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Nem sértésnek szántam, de Tig elég jó tippeket szokott adni.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.324 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Majd 5000 km után leírom, milyen - igaz, értelme csak akkor lesz, ha adsz a véleményemre. :-P
Amúgy Fox is jó: a nyílt olajfürdõs, QR15 átütõs, tapered nyakas Fox Float 140 RL-em megindulásan, középsõ tartományban és útjának végén egyaránt messze ver minden villát, amit én valaha próbáltam. Nincs szívem eladni, ha tapered fejcsöves lenne az új vázam, tuti ez került volna bele 100mm-re állítva... :-(

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Tudod, a kísérletezés nem az én világom:/ Majd, ha legalább 2-3 tartós beszámoló lesz róla olyanok részérõl akiknek adok a véleményére, szal vehetnél egyet:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.268 hozzászólás
egyrészt az x-es mozgásához kell némi kompromisszumkészség :)
másrészt az is hiába új, de csak 6 év, 3-4 év múlva alkatrész ?

ha mindenképp csere, vannak apróban jó áras foxok. de olvasgatnék on-one topikban mostanság Zscs kollégától. :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Pedig abszolút vállalható áron lenne. Nem mai darab már a Recon, és lassan lehet, hogy cserélni kellene. Rosszul mozog? Vagy nem elég merev?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.268 hozzászólás
én, nem tenném

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Mi az általános vélekedés a 2006-os X szelepes Foxokról? Zsír új. Egy 2007-es Solo Air Recon helyére menne.

tld

tld

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Hali!

Érdeklõdnék, hogy a 40-esnek hány mm átmérõjû a titánrugója?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

1) arrafelé lehet, hogy elég merész áron dolgoznak - de elég merész fizetésekhez is vannak arányosítva.

a fizetésekhez képest is merész.
egy példát mondok, az a rugó, aminek az USA kisker ára 32 USD az a hollandoknál vagy a belgáknál 80 EUR.
csont ugyanaz a rugó.
tudnak élni :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nekem kellene egy F32 100 RLC FIT nyak-váll-becsúszó (upper assembly), de 70ezer alatt esélyem sincs beszerezni, megköszönném, ha kapnék tippet. Akár használt is jöhet - de ebay-en sem sikerült lõni semmit...:(
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.669 hozzászólás
1) arrafelé lehet, hogy elég merész áron dolgoznak - de elég merész fizetésekhez is vannak arányosítva.

Kinél lesz/van a Manitou? Errõl megint lemaradtam...:)

http://boneshaker.hu...teleszkpok.html
Marci

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Mert ugye senki sem gondolja, hogy a szervíz olcsó lesz.

Igazából nekünk nem hivatalos/ félhivatalos szerviznek szar ez, mert jöhetnek a külföldi beszerzések, már ha Rob nem könyörül meg rajtam :D

1) nem kell a hangulatkeltés ;) a Fox-osok is képben vannak a helyzettel (meglepõ, mi? :D) és a szlovák/cseh/lengyel forgalmazó szervizelési árait céloztatják meg velünk. nyilvánosak, mindenki utánanézhet arrafelé mennyiért dolgoznak. megnyugtatásképpen: nem a német toxo vagy a holland forgalmazó szervizelési árlistája lesz nálunk érvényes :) ezeknek is utána lehet nézni, elég merész áron dolgoznak...
2) nem akarok elkeserítõ lenni, de a külföldi beszerzésnek pillanatnyilag én nem látom esélyét. nem mondom, hogy lehetetlen, de az biztos, hogy ha sikerül is, nem éri meg.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.