Illetve azonnal cserélem Rebára 8)Mit nem értesz Árpikám?!
Tönkrement, add le PLH-ba, Varez megcsinálja 120eur+alkatrészért oszt csá. Mert ugye senki sem gondolja, hogy a szervíz olcsó lesz.
Igazából nekünk nem hivatalos/ félhivatalos szerviznek szar ez, mert jöhetnek a külföldi beszerzések, már ha Rob nem könyörül meg rajtam
Jelentkezz be Regisztrálj
Fox
Írta 2012. június 03. - 20:50
Írta 2012. június 03. - 20:42
Máhogy tessékmivan?
Mit nem értesz Árpikám?!
Tönkrement, add le PLH-ba, Varez megcsinálja 120eur+alkatrészért oszt csá. Mert ugye senki sem gondolja, hogy a szervíz olcsó lesz.
Igazából nekünk nem hivatalos/ félhivatalos szerviznek szar ez, mert jöhetnek a külföldi beszerzések, már ha Rob nem könyörül meg rajtam
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2012. június 03. - 09:52
Máhogy tessékmivan?
nem tudom a factor árulta-e az egyéb részegységeket, de nekünk nem fogják hagyni az fix.
Írta 2012. június 03. - 07:44
Írta 2012. június 02. - 23:00
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2012. június 02. - 20:00
És ha beesik hozzám egy szegény pára, akinek mondjuk Shaft-ot kellene cserélnem, mert karcos, akkor vele mihez kezdjek?
factorban volt minden, kinéztem a service.foxshocks-on a tételszámot és már rendeltük is.
Így is van, és mennyire jó is volt ez!
rob: az amit irtál a perselyekre is vonatkozik? Azt sem fogtok akkor ezek szerint árulni?
Írta 2012. június 02. - 19:34
factorban volt minden, kinéztem a service.foxshocks-on a tételszámot és már rendeltük is.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2012. június 02. - 19:18
ez mindenütt igy van, ha szétnézel ebay-en az összes RS villához van mindenféle alkatrész, FOX-hoz meg semmi.nagyon kapitalistaban nyomja a fox.
meg azt sem kinalja fel hogy meregdragan vegyel tolle pot alkatreszt.
kivancsi vagyok mikor tolja le az x fusion a szegenyebb piacokrol.
nem tudom a factor árulta-e az egyéb részegységeket, de nekünk nem fogják hagyni az fix.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2012. június 02. - 19:15
meg azt sem kinalja fel hogy meregdragan vegyel tolle pot alkatreszt.
kivancsi vagyok mikor tolja le az x fusion a szegenyebb piacokrol.
Írta 2012. június 02. - 19:06
még nem láttam a konkrét listát, de azt mondták nagy vonalakban, hogy ami egy szimpla olajcseréhez kell, az lesz rebuild kit-ként mindenkinek, a többi meg nem megvevõs.
de ezekkel amit meg lehet venni biztosan nem fogunk direktben kiszolgálni végfelhasználót (miért is jönnél ki Csepelre, ha boltban ugyanannyiért megveheted?)
Írta 2012. június 01. - 22:52
Ezt értsd úgy h ha én beesek hozzátok h Y,X alkatrész kellene a Fox cuccaimhoz, akkor kiszolgáltok vagy csak bolton keresztül tudok alkatrészt szerezni?
Írta 2012. június 01. - 19:21
elméletben igen, gyakorlatban ha még épp nincs valamink (bár _nagyon sok_ alkatrészt kaptunk) akkor ez csúszhat picit, mire valahonnan landol a keresett kütyü.
de olaj, szimmering, persely, stb a villák/tagok 90%-hoz már van. fõleg azokhoz, amik az utóbbi 2-3 évben kerültek forgalomba.
nyilván minél ritkább és régebbi annál kisebb az esélye, hogy azonnalra lesz
Köszi az infót és a gyors választ, ez jó hír! (Szerencsére 2011-es minden cuccom és gond az nincs semmivel)
Írta 2012. június 01. - 19:20
rugózhatunk még ezen de semmi értelme.Szerintem nagyon pozitív, hogy ezt a változást itt megosztottad fórumon, mert így lényegesen hamarabb értesül egy csomó érintett a dologról. Elég szomorú, hogy egyes kiskereskedõk affinitása és hozzáértése(inkább annak hiánya) miatt sokszor az ember arra kényszerül hogy a forgalmazóval lépjen kapcsolatba. Elvileg tényleg egy csomó dolog nem kéne, hogy a vevõre tartozzon. De ezért jó ha a júzer is tudja hogy ki-kivel van.
Annyiban viszont egyetértek Valeria Victrix-el, hogy ha már a posztodban leírod hogy "nos végre minden rendezõdni látszik, szóval lehet majd minket (engem) kérdezni." akkor egy tényleg alapvetõ kérdésben mint a kereskedõk tájékoztatása, talán nem kéne ennyire nyíltan elhatárolódni a témától. Lehet elég lett volna annyi hogy tájékoztatod az ebben a kérdésben illetékes embert.
a kereskedõk is megfelelõen tájékoztatva lesznek biztosan, erre mindenki mérget vehet
Írta 2012. június 01. - 19:15
Szerintem nagyon pozitív, hogy ezt a változást itt megosztottad fórumon, mert így lényegesen hamarabb értesül egy csomó érintett a dologról. Elég szomorú, hogy egyes kiskereskedõk affinitása és hozzáértése(inkább annak hiánya) miatt sokszor az ember arra kényszerül hogy a forgalmazóval lépjen kapcsolatba. Elvileg tényleg egy csomó dolog nem kéne, hogy a vevõre tartozzon. De ezért jó ha a júzer is tudja hogy ki-kivel van.nézd, a Gézának eleve nem itt kell megkérdezni olyan dolgot, ami a fogyasztóra a legkisebb mértékben sem tartozik. (értsd: a kereskedõ kapott-e, és ha igen, akkor milyen információt a váltásról) hiszen a fogyasztónak ugye eleve tökmindegynek kellene lennie ki csinálja az adott márkát, hiszen õ a kiskerrel áll kapcsolatban.
plusz egyáltalán nem értek veled egyet. mindenütt szabályok irányítják a világot, a mi cégünkön belül is, azon kívül is. ezzel nyilván mindenki tisztában van akkor, amikor olvassa a hozzászólásomat. igazából a smiley nem is kellene a végére, hiszen ennyi: nem nekem kell körbeírni a kereskedõknek, hogy történt váltás, erre vannak megfelelõ személyek. majd ha ezek közül valaki azt mondja nekem, hogy tegyem meg, akkor úgy lesz. addig... nos addig nem.
Annyiban viszont egyetértek Valeria Victrix-el, hogy ha már a posztodban leírod hogy "nos végre minden rendezõdni látszik, szóval lehet majd minket (engem) kérdezni." akkor egy tényleg alapvetõ kérdésben mint a kereskedõk tájékoztatása, talán nem kéne ennyire nyíltan elhatárolódni a témától. Lehet elég lett volna annyi hogy tájékoztatod az ebben a kérdésben illetékes embert.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2012. június 01. - 19:13
de olaj, szimmering, persely, stb a villák/tagok 90%-hoz már van. fõleg azokhoz, amik az utóbbi 2-3 évben kerültek forgalomba.
nyilván minél ritkább és régebbi annál kisebb az esélye, hogy azonnalra lesz
Írta 2012. június 01. - 19:03
Írta 2012. június 01. - 18:51
nézd, a Gézának eleve nem itt kell megkérdezni olyan dolgot, ami a fogyasztóra a legkisebb mértékben sem tartozik. (értsd: a kereskedõ kapott-e, és ha igen, akkor milyen információt a váltásról) hiszen a fogyasztónak ugye eleve tökmindegynek kellene lennie ki csinálja az adott márkát, hiszen õ a kiskerrel áll kapcsolatban.Nos, ez az a mondat, amit soha nem mondunk ki nyilvánosan, max. magunkban. Finoman fogalmazok, ha azt mondom, hogy rontod a renoméd (a smiley ellenére is).
plusz egyáltalán nem értek veled egyet. mindenütt szabályok irányítják a világot, a mi cégünkön belül is, azon kívül is. ezzel nyilván mindenki tisztában van akkor, amikor olvassa a hozzászólásomat. igazából a smiley nem is kellene a végére, hiszen ennyi: nem nekem kell körbeírni a kereskedõknek, hogy történt váltás, erre vannak megfelelõ személyek. majd ha ezek közül valaki azt mondja nekem, hogy tegyem meg, akkor úgy lesz. addig... nos addig nem.
Írta 2012. június 01. - 18:41
ez nem az én feladatom
Nos, ez az a mondat, amit soha nem mondunk ki nyilvánosan, max. magunkban. Finoman fogalmazok, ha azt mondom, hogy rontod a renoméd (a smiley ellenére is).
Írta 2012. június 01. - 18:20
már nem mi vagyunk a Manitou forgalmazók. ezért nincs is semmi az oldalon. ez az az eset, amikor a "ha csendben maradtál volna..." tökéletesen érvényes.Te mirõl álmodsz ??? Elvileg õk a Manitou forgalmazók is de a honlapjukra már ki nem raknák a márkát...Hírek - Lánchálózat
igen. nem tudom, hogy ez megnyugtató hír-e vagy sem, de igen.A szerviz részt is ti fogjátok vinni?
Írta 2012. június 01. - 18:19
Ott kezdõdjön már légyszi, hogy küldtök a kereskedõknek egy emailt, hogy mától ti vagytok a hivatalos forgalmazó...de legalább a fórum közösség tudja már.
ez nem az én feladatom
és nem tegnaptól csak mától