Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2442 hozzászólás a témában

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

nos végre minden rendezõdni látszik, szóval lehet majd minket (engem) kérdezni.
innentõl ugyanis hivatalos, és nyilvános, és minden: átvettük a hazai forgalmazást.
nehéz szülés volt, és kivételesen az amerikai fél miatt, nem miattunk :D

természetesen kell egy kis idõ, mig belelendülünk, mint kiskutya az ugatásba, de az igyekezet meglesz

A szerviz részt is ti fogjátok vinni?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.672 hozzászólás
Te mirõl álmodsz ??? Elvileg õk a Manitou forgalmazók is de a honlapjukra már ki nem raknák a márkát...Hírek - Lánchálózat
Marci

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Ott kezdõdjön már légyszi, hogy küldtök a kereskedõknek egy emailt, hogy mától ti vagytok a hivatalos forgalmazó...de legalább a fórum közösség tudja már.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nos végre minden rendezõdni látszik, szóval lehet majd minket (engem) kérdezni.
innentõl ugyanis hivatalos, és nyilvános, és minden: átvettük a hazai forgalmazást.
nehéz szülés volt, és kivételesen az amerikai fél miatt, nem miattunk :D

természetesen kell egy kis idõ, mig belelendülünk, mint kiskutya az ugatásba, de az igyekezet meglesz

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Taki_FR6

Taki_FR6

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás

Hali

AZ eloxálással nem hiszem h baj lenne.
A tekerõt meg próbáld meg az Xfactorban, de elõre szolok nem fog tetszeni az ára.

THX!

5-8E ? Írtam is nekik, mert 350-es rugóra vadászok, majd kiderül...
Amúgy félelmetes mennyire nem lehet hozzá külön alkatrészeket találni :S

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás

hali

azt tudja esetleg valaki, hogy a 2009-es DHX 4.0 coil tagra új ProPedal tekerõt honnan lehetne beszerezni?
Kutattam, kutattam a zinterneten, de sehol nem leltem nyomára. ebay-en is csak 1 volt, de az is karcos, használtütöttkopott...
Meg szerintetek a túlfolyótartály tartókonzolja mennyire barátkozna meg egy eloxálással?

Hali

AZ eloxálással nem hiszem h baj lenne.
A tekerõt meg próbáld meg az Xfactorban, de elõre szolok nem fog tetszeni az ára.

Taki_FR6

Taki_FR6

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
hali

azt tudja esetleg valaki, hogy a 2009-es DHX 4.0 coil tagra új ProPedal tekerõt honnan lehetne beszerezni?
Kutattam, kutattam a zinterneten, de sehol nem leltem nyomára. ebay-en is csak 1 volt, de az is karcos, használtütöttkopott...
Meg szerintetek a túlfolyótartály tartókonzolja mennyire barátkozna meg egy eloxálással?

Taki_FR6

Taki_FR6

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás

NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elsõ szám a keménység, második szám a rugó normál illetve összenyomott állapotban lévõ hosszának a különbsége, azaz útja.
a tagod stroke (út)-ja 57mm, azaz 2.24in
ergo a 2.31es rugó akár jó is lehet. 2.8 hoz képest ez rövidebb is, ergõ könnyebb.
32mm es rugó szerintem fox-ra nem fog rámenni...

hello

Na asszem összeállt a kép. Érdekes, több helyen is úgy láttam a 200-as tagokat, hogy 2.8-as rugó volt rajta ami szerintem így a számolás után a 222-es tagra is simán jó (hanem pont arra való inkább.. :) ). Na mind1, hozzám már így került.
Amit néztem 32mm-es rugó az is Fox : Rug Fox 350x2.31 Bels tm. 32mm - rugstagok / rug - MINDEN EGY HELYEN: KERKPROK, ALKATRSZEK, KIEGSZTK, SZEMVEGEK

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elsõ szám a keménység, második szám a rugó normál illetve összenyomott állapotban lévõ hosszának a különbsége, azaz útja.
a tagod stroke (út)-ja 57mm, azaz 2.24in
ergo a 2.31es rugó akár jó is lehet. 2.8 hoz képest ez rövidebb is, ergõ könnyebb.
32mm es rugó szerintem fox-ra nem fog rámenni...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Taki_FR6

Taki_FR6

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Sziasztok!

Egy 200mm/57-es DHX 4.0 -ban (egyforgáspontos vázban,gyári 200/50es taggal volt 150mm út, freeride-kezdõ DH-ra) szeretnék majd rugót cserélni. Jelenleg 450/2.80-as van benne, ha jól tudom 35mm-es belsõ átmérõvel. Mivel nem nõttem nagyra, ha jól számoltam a 65 kilómhoz 300-350 körüli rugó lenne jó. A kérdés, hogy az adott tagba jó-e a 350x2.31, 32mm -es rugó? Egy kicsit még zavaros ez a számozásos dolog... a 2.31 és a 2.80 gondolom a rugó hossza in-ben (???), és az átmérõ mit befolyásol?

elõre is köszi a segítséget

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Persze ha sikerült puhára fújnod és felkoppannod akkor fúj bele . Ha nincs rajta érdemes a becsúszóra tenned egy O-gyürüt így látni fogod hogy mekkora utat jár be a tag és segít beállítani a tagot is.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Fox rp23-at hogy kell beállítani? valaki tudna segíteni? :)

belefújod a levegõt, propedal kapcsolót elfordítod a kioldott állapotába, tekerõs baszt kihúzod, belövöd az általad preferált értékre, visszaútcsillit kb félállásba tekered, a tag beülését 20-35% közé szokták lõni fölhasználástól függõen. kb.

kispal1980

kispal1980

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
  • Locationhttps://t.me/pump_upp
Fox rp23-at hogy kell beállítani? valaki tudna segíteni? :)

tueskeesvanek

tueskeesvanek

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Sziasztok,

Fox villáról a gyári szám alapján meg lehet tudni valahol a pontos típusát? Konkrétan az érdekelne, hogy a villa útja fix 80 mm-e, vagy 100-as, csak beraktak távtartókat. (a Fox honlap 'service' részén nem találtam ilyet).

Köszi!
Budapest más szemszögbõl (városnézõ túrák, képgalériák, cikkek, videók):
http://www.facebook.com/budapestscenes
http:/
budapest-szinterei.blog.hu
http://www.youtube.com/user/budapestscenes

Psysoul

Psysoul

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás

A terralogic szelepnél az ajánlott beállítást szerintem alapból felejtsd el tekerd ki teljesen azaz a legkisebb megindulásra és onnét 5-7 klikk legyen a ki indulás szerintem. Bár azt hozzá kell tennem hogy eleve kevesen szeretik a terrás telókat és akiket ismerek azok és ég és föld beállításokkal használják.

Az újfajta terrás telókról is megoszlik a vélemény? Én eddig arról csak jókat olvastam, igaz ez pár külföldi cikket jelent. Nagyjából oda lõttem be a beállítást, ahova te is írtad, egyébként ez olyan egyszer beállítod és hagyod úgy, de szeretném elsõre jól belõni :)
Grand Canyon AL 29 | Eladó bringás cuccaim | BringaBanda

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
A terralogic szelepnél az ajánlott beállítást szerintem alapból felejtsd el tekerd ki teljesen azaz a legkisebb megindulásra és onnét 5-7 klikk legyen a ki indulás szerintem. Bár azt hozzá kell tennem hogy eleve kevesen szeretik a terrás telókat és akiket ismerek azok és ég és föld beállításokkal használják.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Psysoul

Psysoul

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
Terralogic terén van tapasztalatotok? Fox 32 Float 29 FIT telóm van, de még nem jöttem rá melyik az ideális beállítás. Terepen fõleg János-hegy és Hármashatár-hegy környéken tekerek, általában enyhén köves szakaszokon, néha durvább köveken.

Illetve a rebound esetén sem tudom milyenre érdemes állítani. Tudtok tippet adni?
Grand Canyon AL 29 | Eladó bringás cuccaim | BringaBanda

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
34-es majd vajh butitható 130-140-re mint a régiek ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

mivel eléggé úgy tûnik hogy az orrában meg 34-es van így könnyen lehet

a tag meg má megin tele parasztvakító funkcióval (a 3 állású fekete trail adjust ra gondol)

mellelseg foxiéktól tényleg eltûnt az archív, vagy csak jól eldugták, vagy én vagyok gyengénlátó ?

Feltöltött kép

Íme, itt van ez a tag (is):
http://www.pinkbike....first-ride.html

Polimer a csapágyban; most már értem, mi az a csontfehér csík ott! 50%-kal kisebb "súrlódás" a korábbihoz képest?
Feltöltött kép

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
Sala, azt mondta profival :D

Amúgy én is hozzád vinném majdan, csak ne lennel olyan prostituáltan messze...

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)