Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2442 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ha volna egy 56cm körüli cyclocross bringád a vagy vázad a garázsban és eladó is annak örülnék:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kuruc

kuruc

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Csak az a baj, hogy a Trek a harmadik váz amit a garázsban tartok felakasztva.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Na az legalább egy jó váz:)

kuruc

kuruc

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Giant XTC 2012

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Most van váz is hozzá!

Jó megoldás, kisebb bukó másik vázat venni, és eladni az eredetileg meglévõt, mint eladni a telót és másikat venni. Milyen váz lett?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Milyen vázat vettél hozzá?

kuruc

kuruc

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Most van váz is hozzá!

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás

Koszi ez szuperjo otlet. Ennyire nem mentem utana, bar a rugo mar egyszer volt kulon a kezemben nem tudtam hogy igy szet tud jonni. Akkor te is erre a kovetkeztetesre jutottal hogy ellazul a szorito ereje idovel es ez miatt szivarog ki inkabb mint a kopas miatt.

Ez a két dolog kéz a kézben jár. Kopik is meg lazul is a rugó.
Ezzel a megoldással csak egy kicsit ki tudod húzni a cseré idejét.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás

Egyszerûbb ha leveszed a rugót a szimeringrõl. és szétcsavarod és egy picit vágsz le róla, és megint összecsavarod. Utána pedig vissza a szimeringre.

Koszi ez szuperjo otlet. Ennyire nem mentem utana, bar a rugo mar egyszer volt kulon a kezemben nem tudtam hogy igy szet tud jonni. Akkor te is erre a kovetkeztetesre jutottal hogy ellazul a szorito ereje idovel es ez miatt szivarog ki inkabb mint a kopas miatt.

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás

tapered a vaz? amugy kb harom csavart kell kicsavarni, meg a kereket kicserelni.

és a csapágy csésze az már smafu? :D

mod.: ja, most nézem, hogy már késõ?

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
ez is egyfajta tanulo penz.mindenkinek volt ilyen csak a nullak szama kulonbozik.

hasznaljuk a forumot es legyunk segitokeszek.

ps:ez eleg buzis volt

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
nem is ertem, hogy vesz vki ennyi penzert villat, hogy azt se tudja, hogy mire van szuksege.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Tapered fejcsöves vázzal menni fog. Vagy pedig pajszer megfelelõ használata. :D

Kuruc kollega rájött a tévedésére , sajnálom durva lehet egy ilyen felismerés.
Fox 32 F100 RL 2011 Tapered « rugózás « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás

Bocs hogy betoldom magam a beszelgetesbe, de ugy ereztem le kell irjam a fox-os tapasztalataimat (par posttal korabbihoz kapcsolodoan) Szoval a lenyeg az hogy problemak voltak a VAN 36 szimeringjevel, ami a bal oldalon eresztett.
Elso korben ismet szetszerelessel probalkoztam, de kozben rendeltem egy uj szettet is biztos ami biztos alapon.
Ezuttal azonban nem teljesen kaptam szet csak "kipattintottam" a szimeringet a labbol a leiras szerint, majd megneztem mi a helyzet belul a szivaccsal, olajjal. Mindent rendben talaltam. A regi visszahelyezesekor azonban veletlenul nem ugyanabba a pozicioba nyomtam vissza a helyere a szimeringet, hanem a fox feliratos resz helyett a masik felirat kerult a bringa hatulja fele, vagyis el lett forgatva az eredetihez allashoz kepest. (Beneztem mert sotetebb helyen szereltem :) ) Ez miatt viszont az ezt koveto tekereseim soran (ezek kozott volt tegnapelott egy zuzosabb Matra is) mar nem eresztette az olajat. Most biztos szivjak a fogukat a szervizesek hiszen ez valoszinu nem lesz egy tartos allapot ezt en is el kell ismerjem. Ami elhasznalodott az elhasznalodott ennyi. Viszont ha ezzel meg tudom hosszabbitani az elettartamat par honappal, az nekem meger egy feloras munkat.
Azert irtam csak ezt le, hogyha mas is belefutna talan ez neki is megoldja a gondjat es kitolja a kovetkezo csere idejet. Arra is van otletem hogy ez vajon miert segithetett, de ez elegge altudomanyos, szoval legfeljebb hipoteziskent allna meg a helyet. Hozzateszem hogy ez nem biztos hogy mindenki szamara megoldas (pl karcos a becsuszo stb) de ez egy lehetoseg amit szerintem erdemes kiprobalni.

Egyszerûbb ha leveszed a rugót a szimeringrõl. és szétcsavarod és egy picit vágsz le róla, és megint összecsavarod. Utána pedig vissza a szimeringre.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Bocs hogy betoldom magam a beszelgetesbe, de ugy ereztem le kell irjam a fox-os tapasztalataimat (par posttal korabbihoz kapcsolodoan) Szoval a lenyeg az hogy problemak voltak a VAN 36 szimeringjevel, ami a bal oldalon eresztett.
Elso korben ismet szetszerelessel probalkoztam, de kozben rendeltem egy uj szettet is biztos ami biztos alapon.
Ezuttal azonban nem teljesen kaptam szet csak "kipattintottam" a szimeringet a labbol a leiras szerint, majd megneztem mi a helyzet belul a szivaccsal, olajjal. Mindent rendben talaltam. A regi visszahelyezesekor azonban veletlenul nem ugyanabba a pozicioba nyomtam vissza a helyere a szimeringet, hanem a fox feliratos resz helyett a masik felirat kerult a bringa hatulja fele, vagyis el lett forgatva az eredetihez allashoz kepest. (Beneztem mert sotetebb helyen szereltem :) ) Ez miatt viszont az ezt koveto tekereseim soran (ezek kozott volt tegnapelott egy zuzosabb Matra is) mar nem eresztette az olajat. Most biztos szivjak a fogukat a szervizesek hiszen ez valoszinu nem lesz egy tartos allapot ezt en is el kell ismerjem. Ami elhasznalodott az elhasznalodott ennyi. Viszont ha ezzel meg tudom hosszabbitani az elettartamat par honappal, az nekem meger egy feloras munkat.
Azert irtam csak ezt le, hogyha mas is belefutna talan ez neki is megoldja a gondjat es kitolja a kovetkezo csere idejet. Arra is van otletem hogy ez vajon miert segithetett, de ez elegge altudomanyos, szoval legfeljebb hipoteziskent allna meg a helyet. Hozzateszem hogy ez nem biztos hogy mindenki szamara megoldas (pl karcos a becsuszo stb) de ez egy lehetoseg amit szerintem erdemes kiprobalni.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás

Mire gondolsz a pajszer megfel. használatra?

ironiára. legalábbis amilyen infokat találtam a vázról az alapján a fejcsöve 1,1/8"-os és abba nem lehet belepakolni a tapered villát.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
es meretre kell vagni a nyakat.kb ez a legnehezebb resze a cserenek.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

tapered a vaz? amugy kb harom csavart kell kicsavarni, meg a kereket kicserelni.

kuruc

kuruc

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
Tapered fejcsöves vázzal menni fog. Vagy pedig pajszer megfelelõ használata. :D