Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2442 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

A Fox Float RP2 XV BSD tagnál 0km-es revízió nem árt vagy el lehet vele menni? Ebben van nitrogén?

Ni van, 0 rev szerintem nem kell, de ha akrod +csináltathatod, kb 2 ember képes rá itthó normálisan megcsinálni , forúmkartársak mind2 Gege911 meg Sala.

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

A Fox Float RP2 XV BSD tagnál 0km-es revízió nem árt vagy el lehet vele menni? Ebben van nitrogén?

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek

Foxéknál visszahívás van, ha valaki érintett! http://www.ridefox.c...nt.php?c=recall

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

CTD-n NINCS LOck out, mint ahogy a Fox tagoknál sincs.

mivel patronos, így a kevés olajat is kizárnám, gyári hibás a patron, garis --->csere

Vidd vissza a boltba ahol vetted

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Valsz. kevés az olaj benne. Ha újonnan vetted, vidd vissza hogy csinálják meg, de én akkor is vinném ha használt lenne.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

egy kaposvári bolt.

Az jó, még véletlenül sem tudok bemenni, direkt biztos nem mennék ezután a magyarázat után amit neked adtak a telóhoz...

gix33

gix33

újonc

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
egy kaposvári bolt.

gix33

gix33

újonc

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Illetve még annyi, hogy descend és trail módban kb ugyanazt érzem és ahogy írtam climb módban csak valamivel keményebb lesz, de semmi extra.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Hello!
megtudná valaki mondani, hogy miért nem tudom lockolni a Fox float ctd telót? a boltban mikor megvettem azt mondták 1-2 nap és leszáll az olaj a helyére, utána zárni fog. ilyesmiket én is hallottam. viszont a teló még másfél hét után sem zár, max annyit érzek belõle hogy keményebb valamivel. Mit kéne tenni vele?

Elmondanád melyik bolt ez?

gix33

gix33

újonc

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Hello!
megtudná valaki mondani, hogy miért nem tudom lockolni a Fox float ctd telót? a boltban mikor megvettem azt mondták 1-2 nap és leszáll az olaj a helyére, utána zárni fog. ilyesmiket én is hallottam. viszont a teló még másfél hét után sem zár, max annyit érzek belõle hogy keményebb valamivel. Mit kéne tenni vele?

zichoviktor

zichoviktor

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Szerintem amíg nincs baja, inkább ne szedd szét a csillapító egységet. Ha jól tudom, 2 vagy 3 szelep van benne, azok nem igazán karbantartás igényesek. Ami elkophat, az a csillapítóhengert záró, dugattyún elcsúszó O-gyûrû, de nem jellemzõ. Esetleg zsírozd be a dugattyút, akkor finomabban mozog. A légkamra dugattyú tetejére meg tehetsz zsírral kevert olajat is, kiválóan tömít, és sokkal olcsóbb mint a Float Fluid!

serpent

serpent

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
  • LocationS.udvari
Köszi , akkor így fogok tenni.
Viszont volt régebben egy kérdésem és továbbra is fenn áll a problémám. lassan megérkeznek az olajok és raknám össze a telót viszont a terralogic egységet még mindig nem szedtem szét. (még nem volt lehetõségem szerszámot csináltatni hozzá ismerõsömmel) Van benne kopó tisztítandó alkatrész, gumigyûrû, amit idõnként cserélni kell, stb? Vagy rakjam össze és használjam?

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
az normális, kicsi a tûrés, rá kell ütni a kónuszt nagy erõvel.
(viszont azt érdemes szervizben megcsináltatni kb egy sör áráért)

serpent

serpent

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
  • LocationS.udvari
Szia!

Köszi a választ!

Akkor leveszem róla. Viszont ha esetleg megnézed a képet azon is látszik a kónuszgyûrû alatti rész vastagabb mint a nyak csõ további része. Akkor ha veszek egy A-head-es csapágyat nekem is rá fog szorulni. Mert én azt hittem ha 1-1/8 coll az végig annyi és nem vastagszik ki.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
akkor az elõzõ tulaj buta volt, most vehet új csapágyat magának.
általában van egy bemetszés a vállon, abból az irányból könyebb megindítani. vagy ha nincs, akkor egy-két irányból verj alá éket (vékonyabb lapos csavarhúzót akár) és már le is jön.

illetve van hozzá hivatalos szerszám, de nekem úgy kicsipkézték vele a villanyakam az egyik szervizben, hogy ha nem eladni vittem volna a villát tuti elsírom magam...
Feltöltött kép

serpent

serpent

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
  • LocationS.udvari
Szia!

Köszi az infót! Ezt értem is, de ezt így vettem persze használtan. Viszont ezt a gyûrût nem lehet olyan egyszerûen levenni szerintem.
Beillesztek egy képet az ebay-en találtam az is pont ilyen. Ezért furcsállom, hogy mindenki rajtahagyja??
http://www.flickr.co...N07/9567843275/
http://www.flickr.co...N07/9567843275/

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
minden csapágytípushoz a saját kónuszgyûrûje való. ha csapágyat cserélsz vagy villát, akkor szedd le és tedd el a csapágy többi alkatrészével együtt.

serpent

serpent

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
  • LocationS.udvari
Sziasztok!

Egy újabb kérdés, bár lehet elhamarkodottan kérdezem.
A fox villámon(f80X) a nyakcsõ tövében van egy acélgyûrû. (nekem úgy tûnik mintegy egy kormánycsapágy alsó gyûrûje).
Itt a nyakcsõ is vastagabb 1-2mm-el ez a nagyobb átmérõjû rész olyan 8-10mm hosszú. Na most ez minden típusú kormánycsapággyal kompatibilis már persze ami1-1/8 Ahead? Mert ha jól gondolom ezt a gyûrût nekem el kell távolítanom az új csapágyhoz. Vagy csak golyókosaras csapágyakkal tudom majd használni a rajta lévõ gyûrûvel?

Stumpy

Stumpy

fórumtag

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
Gariban megoldották , hatalmas piros pont Dr. Bike | A bringa szerviz-nek :)

Stumpy

Stumpy

fórumtag

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
Köszi az infot felkeresem õket .