Viki!
Meggyógyultál? Számítunk Rád legközelebb is!! Ja és van Rólad egy tuti jó kép a Pszentlászlói pihenõrõl.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

VI. Duna maraton 2005
Indította
tom_mirra
, 2005. március 24. 12:31
Írta 2005. május 17. - 08:22

Írta 2005. május 17. - 08:19

Írta 2005. május 16. - 10:45

szerintem én is annyit mentem de nem volt olyan rossz az a levezetés sem még mindenkit elõzgettem a bringaúton! Meg mindenki várt a piros lámpánál mikor autó sem járt!!!
Jót mentünk!!

join your life, join your bike
vendég_rvilike_*
Írta 2005. május 16. - 09:46

Nekem 90 folott jott ki.Duna Maraton palyabejarasbol nem sok lett,viszont kiralyat mentunk

Írta 2005. május 16. - 09:39

Attival, Vilivel voltunk egy hosszút. Elmentünk Visegrádig, Hot-Dog-oztunk 1et, aztán hazajöttünk. Circa 80 km-t mentünk. Ma ráértek délután? HA igen hívjatok, de csak telefonon leszek elérhetõ!
Írta 2005. május 15. - 20:45

Litespeed
irtam privit a kerekerõl.
holnap amugy 2-3 ora idõm van tekerni bármikor. több sayna nincs mert tanulok güzü módra.
remélem a többiek is felbukkannak...
elmentetek Visegrádra szombaton??
menyi idõ??
irtam privit a kerekerõl.
holnap amugy 2-3 ora idõm van tekerni bármikor. több sayna nincs mert tanulok güzü módra.
remélem a többiek is felbukkannak...
elmentetek Visegrádra szombaton??
menyi idõ??
Írta 2005. május 15. - 20:36

Hol van a Terminátor? Megyek és terminálom magam rajta

One planet, one tribe...
Írta 2005. május 15. - 12:51

Igazolás
Pitechus és Dante a jövõben jövõben jogosult a "TERMINÁTOR"
titulus használatára, melyet azon a bizonyos emelkedõn nyertek el.
Aláírás.
Pecsét.
Pitechus és Dante a jövõben jövõben jogosult a "TERMINÁTOR"
titulus használatára, melyet azon a bizonyos emelkedõn nyertek el.
Aláírás.
Pecsét.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2005. május 14. - 23:28

Írta 2005. május 14. - 23:00

Én teljesen KO lettem. Látszik, hogy az alapozás elején vagyok, és egyáltalán nem szoktam még hozzá a hosszabb túrákhoz. A Pap réti érkezésre teljesen eléheztem, mert elrontottam a táplálkozást. Plussz még mindig fájt a korábban meghúzódott bal oldalam. A fájos csuklóm, amitõl tartottam, tökéletesen mûködött, csak a fájós hüvelykujjam nem volt az igazi. Az még nem jött rendbe.
De mindezek ellenére is jó túra volt. Bízom benne, hogy lesz folytatása.
Jó éjszakát mindenkinek.
De mindezek ellenére is jó túra volt. Bízom benne, hogy lesz folytatása.
Jó éjszakát mindenkinek.
Írta 2005. május 14. - 22:25

Nem volt rossz, kellemesen el is fáradtam mire hazaestem, 127 km lett a vége.
Írta 2005. május 14. - 21:27

Igen kellemes tekergés lett valóban
..köszönet érte!
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nekünk mennünk kell ha nem akarjuk a lendületünket elveszíteni
....és azért kifáradtunk ahogy kell....

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nekünk mennünk kell ha nem akarjuk a lendületünket elveszíteni

Írta 2005. május 14. - 20:06

Jó pihenést szeretnék kívánni a mai nosztalgiafutam résztevõinek! Jó nap volt, tökéletes idõben. Legközelebb a DM végét is meg fogjuk találni.
Valerie kolléga! Hétfõn átnyomom priviben az általam készített képeket, ahogy megbeszéltük, amikor van idõd légy szíves rakd fel.
Mégegyszer mindeninek köszi, különösen a három ss-s srácnak, akik végig húztak minket. Valahogy nem bírtak elfáradni. Gratula!!!
Gyuri
Valerie kolléga! Hétfõn átnyomom priviben az általam készített képeket, ahogy megbeszéltük, amikor van idõd légy szíves rakd fel.
Mégegyszer mindeninek köszi, különösen a három ss-s srácnak, akik végig húztak minket. Valahogy nem bírtak elfáradni. Gratula!!!
Gyuri
Írta 2005. május 13. - 14:51

Írta 2005. május 13. - 13:57

Írta 2005. május 13. - 13:41

Én Fót felõl csatlakoznék a menethez. (Térképet én is hozok.)
Kb. mikor értek a vasúti hídhoz Újpesten?
Kb. mikor értek a vasúti hídhoz Újpesten?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2005. május 13. - 12:50

Írta 2005. május 13. - 10:57

Az Origó idõjósától:
Véget ért a hûvös idõszak, az ünnepek alatt megjön a jó idõ. A szép napokat csak a vasárnap rontja el némiképp, amikor a kissé visszaesõ hõmérséklet mellett sokfelé kell záporra, zivatarra számítanunk.
A kontinens középsõ tájain melegszik az idõ. A Földközi-tenger keleti felében pedig már egyenesen nyár van, 30 fok feletti hõmérsékletekkel.
Pénteken lezárul a heti hûvös idõszak, és a sok napsütést már csak északkeleten zavarhatja kisebb felhõsödés. A reggel még hideg lesz, Szervác - a középsõ fagyosszent napján - egy-két helyen talaj menti fagy is várható, de napközben már sokfelé eléri a hõmérséklet a 20 fokot. A frontmentes és csendes idõben ennek megfelelõ lesz hõérzetünk, így örülhetnek azok, akik már pénteken ki tudnak menni a szabadba.
Szombatra végleg elmúlik a hajnali fagyveszély, és a napos, csendes idõben 20 fok feletti hõmérsékleteknek örülhetünk. Kedvezõtlen viszont, hogy erõsödõ melegfronti hatás és gyorsan növekvõ pollenkoncentráció terheli az arra érzékenyek szervezetét.
Vasárnap némi visszaesés következik be a melegedésben, sok felhõ, esõ, zápor, zivatar akadályozza hétvégi programjainkat. A hõmérséklet 20 fok körül alakul, és kettõs fronthatásra számíthatunk. Erre a napra tervezzünk inkább beltéri programokat, vagy vigyünk magunkkal esõkabátot.
A hétfõ ismét a természeté lehet: sok napsütés, 25 fok körüli felmelegedés teheti kellemessé szabadtéri programjainkat. Front nem lesz, szervezetünk feltöltõdhet.
Az autósokra nem elsõsorban az idõjárás jelenti a fõ veszélyforrást, hanem a sok felszabadult kerékpáros és az ünneptõl (?) megittasodott emberek. Vigyázzunk egymásra az ünnepeken is!
ICI Interaktív Meteorológia
[origo]
Véget ért a hûvös idõszak, az ünnepek alatt megjön a jó idõ. A szép napokat csak a vasárnap rontja el némiképp, amikor a kissé visszaesõ hõmérséklet mellett sokfelé kell záporra, zivatarra számítanunk.
A kontinens középsõ tájain melegszik az idõ. A Földközi-tenger keleti felében pedig már egyenesen nyár van, 30 fok feletti hõmérsékletekkel.
Pénteken lezárul a heti hûvös idõszak, és a sok napsütést már csak északkeleten zavarhatja kisebb felhõsödés. A reggel még hideg lesz, Szervác - a középsõ fagyosszent napján - egy-két helyen talaj menti fagy is várható, de napközben már sokfelé eléri a hõmérséklet a 20 fokot. A frontmentes és csendes idõben ennek megfelelõ lesz hõérzetünk, így örülhetnek azok, akik már pénteken ki tudnak menni a szabadba.
Szombatra végleg elmúlik a hajnali fagyveszély, és a napos, csendes idõben 20 fok feletti hõmérsékleteknek örülhetünk. Kedvezõtlen viszont, hogy erõsödõ melegfronti hatás és gyorsan növekvõ pollenkoncentráció terheli az arra érzékenyek szervezetét.
Vasárnap némi visszaesés következik be a melegedésben, sok felhõ, esõ, zápor, zivatar akadályozza hétvégi programjainkat. A hõmérséklet 20 fok körül alakul, és kettõs fronthatásra számíthatunk. Erre a napra tervezzünk inkább beltéri programokat, vagy vigyünk magunkkal esõkabátot.
A hétfõ ismét a természeté lehet: sok napsütés, 25 fok körüli felmelegedés teheti kellemessé szabadtéri programjainkat. Front nem lesz, szervezetünk feltöltõdhet.
Az autósokra nem elsõsorban az idõjárás jelenti a fõ veszélyforrást, hanem a sok felszabadult kerékpáros és az ünneptõl (?) megittasodott emberek. Vigyázzunk egymásra az ünnepeken is!
ICI Interaktív Meteorológia
[origo]
Írta 2005. május 13. - 10:09

Térképeket viszek, fényképezõgépet szintúgy, a képfeltöltést pedig meg tudom oldani, annak aki szeretné.
vendég_rvilike_*
Írta 2005. május 13. - 09:17

Aha igen,igazad lehet,mert akkor stimmel a sarga szintut,utana meg s+ le szentkeresztig,az tenyleg jokis ereszkedes.Na ok,akkor csak elirtak
Akkor onnan dobogoko az egyertelmu,zsir akkor mar egesz sokaig meg van a palya